Kimyasal yöntemle hadım etmek: İğne vurup testestoron seviyesini bastırmasını sağlıyorlar. Erkek cinsel yönden uyarılmadığı için azamıyor ve orasını kullanamıyor.
Bence kimyasal hadım etmek yerine direkt kesici bir aletle 2-3 cm dibinde kalana kadar kessinler. Tuvalette işerken baktıkça hatırlasın kendisinin nasıl bir sapık olduğunu.
Sizce kimyasal hadım yöntemi kadın cinayetlerini çözer mi?
Ne edersen et çözüm olmaz. bu sefer dahada hirslanip farklı sorunlar ortaya çıkarır. Kadını obje olarak görüyorsa bir toplum ikincil üçüncül sınıflandırıuor ise zihniyet bozuk ise bullugununkesmeyi bırak totosuna dikenli beyzbol sopası da soksan vaz grcmezler.
şu an yönetimin farkındayız değil mi hepimiz? Eğer hadım gelirse sizce sadece cinsel suçlara mi gelecek cidden rızalı gerçekleşen nikahsız ilişkiye bile getirirler o yüzden bunları çözüm olarak sanmayın şu an bulunduğumuz durumda bunlar çözüm değil. Hepsinin tek tek içeri tıkılması gerekiyor hepsinin yani en ufak sözlü tacizde bulunanın bile. Diğer türlü beklediğimiz gibi yapılmayacağını biliyoruz bence
Ablacım tek tek içeri tıkmak çözüm değil. İnsan canı tatlıdır. Sen bir erkeğe asılırsan meme uçlarının kesileceğini bilsen bunu yapar mıydın? Tabiki yapmazdın. Şimdiki sapıklar bu kadına tecavüz edeyim 5-10 yıl yatar çıkarım nasılsa diyip tecavüz ediyor ve bir kadının hayatını bitiriyor. Ama eğer o kadına zarar verirse çükünün koparılacağını veya öldürüleceğini bilse sence bir kadına zarar vermeye cesaret edebilir mi?