Tarih boyunca İran'la kim savaşmışsa kaybetmiştir.
Değil İsrail agababası gelse İran'a boyunduruk vuramaz
Tarih boyunca İran'la kim savaşmışsa kaybetmiştir.
Değil İsrail agababası gelse İran'a boyunduruk vuramaz
Şeyh Nazım Kıbrıs'i hazretleri diyor ki;
3. Dünya savaşı Türkiye'de ki bir hareket sebebiyle başlayacak. Ruslar İstanbul'u işgal edecek. Ankara 'ya nükleer bomba atılacak. 3 ay içinde 6 milyar insan ölecek. 3 ay sonunda cinler savaşa müdahale edecek ve dünya üzerinde ki tüm nükleer silahlar çalışamaz hale gelecek. Amik ovasında Türkler ve Ruslar çarpışacak, savaşı Türkler kazanacak. Şeyhin cin dediklerinin uzaylılar olduğunu düşünüyorum. Çünkü nükleer savaşa girmemizi istemiyorlar. Ama bir noktadan sonra buna müdahale edecekler.
Şeyh Abdullah Dağistani’ diyor ki:
Mehdi’nin zuhuru öncesinde önce bitişik bir ülkeden Türkiye’ye saldırı olacak. Ondan sonra komşu bir ülke üzerinden Türkiye’nin bir kısmı işgal edilecek. ABD’nin bu duruma müdahale etmesiyle üçüncü dünya savaşı çıkacaktır. Abdullah Dağistani'ye göre bitişik bir ülkenin Türkiye'ye saldırmasının ardından, komşu bir ülke Türkiye'ye saldırıp bir kısmını işgal edecektir
Bitişik ülke Yunanistan, komşu ülke Rusyadır.
Abdullah Gürbüz Baba diyor ki;
İsrail Suriye'yi almadıkça Mehdi çıkmayacak. İsrail Suriye’ye vuracak. Suriyeliler Türkiye'ye kaçacak. Savaşta İsrail Medineyi bombalayacak. Filistin ve Lübnanda çok kayıp verilecek. Türkiye'yi de vuracaklar. Daha sonra İsrail Hatay’dan vuracak. Amik ovası kan gölüne dönecek. Türkiye'den insanlar “biz de Yahudiyi ülkemizden çıkaralım" deyip orada toplanacaklar. Bu sırada Yunan Türkiye'nin batısını vuracak. Amik ovasındaki Türklerin bir kısmı geri dönecekler. Bir kısmı ise orada kalıp Yahudileri yok etmek için savaşacaklar. Türkler bu savaşın başında yenilecekler. Afganistan ve Türki devletlerden askerler gelip Mehdiye yardım edecekler. İstanbul bu savaşta işgal edildiği için İstanbul Mehdi tarafından anlaşma yoluyla yeniden geri alınacak.” Abdullah Gürbüz Baba Marslıların Hz Mehdi'ye yardım edeceğini söylüyor. Süleyman Hilmi Tunahan'da 3. Dünya savaşından sonra Marslılarla dünyalılar buluşacak diyor.
Fatih Sultan Mehmet Han’ın mürşidi Akşemseddin’e göre "İstanbul'u önce Mehmed fethedecek, sonra İstanbul haçlıların eline geçecek, daha sonra da Mehdi İstanbul'u tekrar fethedecektir...
Ruslar ne alaka
Nasıl ne alaka? İsrail Suriye'de ki Rus üslerine yakın yerleri bile vuruyor ama Rusya hiçbir şey yapmıyor. Çünkü onlarda İsrail'i destekliyor. Rus siyasetçiler Ukrayna'dan sonra İstanbul ve Çanakkale boğazlarıni vuracağız diyorlar. Yunanistan ve Rusya Ortodokstur. Türkiye Yunanistan'a veya İsrail'e doğru hareketa kalktığı an Ruslar bizi vuracak. Bekle ve gör
Kaynak nedir neye gore bunlar soylenmis
@PişmanBirKişi adamlar Evliya kalp gözleri açık, Allah kendilerine geleceği gösteriyor. Mesela son okuduğunuz Abdullah gürbüz baba o sözleri 90'li yıllarda söyledi. Sonra Suriye'de savaş çıktı hepsi Türkiye'ye kaçtı. Şimdi de Gazze ve Lübnan işgal edildi. Yani adamın söylediklerinin yarısı çıktı kalan yarısı da birkaç yıl içinde çıkar.
iran eski iran değil zayıf güçsüz sadece ses olarak güçlü Mollalar rejimi aldıgından beri bozuldu. Eski İrandı. İran dağılabilir Zerbaycana katılabilir %65 i Türk azerbaycan Türkü O toprkalar sonradan geçmiş ;Eski İran değil dediğim gibi vursalar parçalanacak durumda . Dışa kapanmasaydı bunlar olmazdı ileri giden bir ülkeydi ama buda bilinçli yapıldı dindarlık oyunu da planın bir parçasıydı Bunu 30 sene önceden hesapladılar
Cevap
4Cevap
Siyasetle ilgilenmiyorum ama çocuklar ve kadınlar öldürülüyorsa buna birinin dur demesi gerek. Bütün dünya bunu nasıl izleyebiliyor inanamıyorum cidden.
İran kim
kağıttan kukla
Türk düşmanı rejim
Demirkubbenin içinden geçtiler hala kağıttan kuklaymis
Şu anki Iran ülke mi la
Pandora uğur getirsn
onlar düşünsün
Adamlar Geliyor dayı Suriye'ye girmeleri de an meselesi
Sonra kim düşünecek
İlgilenmiyorum
Netenyahu un oğlu bugün bölünmüş Türkiye haritası paylaştı
Hedefte bizde variz