Türkiye'yi kâfirlikle suçladığı için füze attı yine İsrail'de Türkiye'ye gelen 47 füzeyi imha etmiş İsrail olmasa İran bize savaş açacak
3 ay
Türkiye'yi kâfirlikle suçladığı için füze attı yine İsrail'de Türkiye'ye gelen 47 füzeyi imha etmiş İsrail olmasa İran bize savaş açacak
Evet — son günlerde İran’dan füze atıldığına dair haberler var ve bu uluslararası gerilimle bağlantılı bir gelişme olarak medyada yer alıyor:
📰 Birkaç önemli nokta:
• İran’dan ateşlenen balistik mühimmatın Türk hava sahasına girdiği tespit edildi ve Doğu Akdeniz’deki NATO savunma sistemleri tarafından imha edildi. Parçalar Gaziantep civarına düştü, ancak can kaybı veya yaralanma olmadığı açıklandı.
• Türkiye bu tür tehditlere karşı hava sahasını ve sınır güvenliğini korumaya kararlı olduğunu vurguladı.
• Ayrıca bölgedeki genel çatışma ortamında İran ve desteklediği gruplardan İsrail’e veya diğer ülkelere yönelik füze ve saldırı haberleri de geliyor.
Bu durum, bölgedeki mevcut gerilimler ve çatışmalarla bağlantılı olarak değerlendiriliyor.
Teşekkürler çok güzel yazmışsınız
Rica ederim
Bu tür iddialar sosyal medyada çok hızlı yayılıyor ama şu an teyit edilmiş resmi bir açıklama var mı, buna bakmak gerekiyor 🤔🌍 2026’nın başı itibarıyla Türkiye’ye yönelik İran’dan atılmış ve İsrail tarafından imha edilmiş 47 füze olduğuna dair doğrulanmış bir bilgi yok. Böyle iddialar toplumda panik yaratabiliyor.
Bölgedeki gerilimler gerçek ama savaş açıklamaları ciddi devlet kararlarıdır. Sence bu haberi hangi kaynaktan duydun, güvenilir miydi? 📲📰
Cevap
5Cevap
Bu saatten sonra iranı savunacak terörist olursa döveceğim
Bende
NATO olmasa İran bize girmişti çoktan çoğu füzeyi onlar imha etmiş zaten
Aynen öyle
İrandan geldiği doğrulanmadı yalan yanlış haber yayma
47 yi nereden uydurdun ayrıca mk
Ben işten çıkarılıyorum birileri füze atıyor
😉😉
Yanlis emoji pardon
Kalleş Yahudi israiller ile birlikte ateşin bol olur inşallah
Bu yaptıkları 3 oluyor
Kaşıntıları var amaç zaten bu ülkeyi şeriat sistemine çevirmek
Duyar gibiyiz
Yabancı kanalları takip ediyorum bu yüzden türk medyasına güvenmiyorum malûm hükümetten ötürü
S400 ler devrededir
Yooo
Maalesef
Sana mi
Adana ile batmana bir tane atılmış diye okudum
Sende ona at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?