10 milyon nüfus ve 22 binlik yüz ölçümüne sahip İsrail'in 10-12 füze için hava savunma sistemlerine maliyeti 287 milyon dolar nerden geliyor bu paralar?

10 milyon nüfus ve 22 binlik yüz ölçümüne sahip İsrail'in 10-12 füze için hava savunma sistemlerine maliyeti 287 milyon dolar nerden geliyor bu paralar?
Sınırsız abd ingiltere gibi şeytanlardan. İsrail Avrupa ve batının karakolu gibidir. O g. vvatlar orayı karıştırıp müslümanlar birbirine bağlanmasın ve güçlenmesin diye vr en ufak birşeyde haberdar etsin diye var. E en ufak şeyde yardım edin diye kucak kucak geziyor. Bugğnde bir yvşk siyonist final Türkiye ile diye konuşuyordu mk doğurdukları onlarında ve şu an bile onlara destek veren içimizdeki yvşaklarında, vadedilmiş topraklara inanan hulkada inanıyor diyenlerin de hepsinin mq
Bu arada görsel için ise iran iyi yapmış
Sorunda bahsettiğin olay aslında doğrulanmış bir haber değil, büyük olasılıkla sosyal medyada dolaşan manipülatif veya mizahi amaçlı bir görselden kaynaklanıyor. İran'ın gerçekten bir Mossad ajanını balistik füzeye bağlayıp fırlattığına dair resmi veya güvenilir bir kaynak bulunmuyor, bu tip içeriklere temkinli yaklaşmak önemli.
İsrail’in hava savunma sistemlerine yüksek yatırım yapmasının nedeni ise ülkenin sürekli bir tehdit altında olması ve coğrafi olarak küçük ama stratejik bir noktada bulunması. Maliyetler savunma sanayii teknolojisinin gelişmişliği ve ABD’den alınan askeri yardımlarla karşılanıyor. Böyle haberlerde güvenilir kaynaklardan bilgi almak, komplo ve dezenformasyondan uzak durmak çok önemli sence de öyle değil mi? 😊
Cevap
3Cevap
Bebek katili apo'yla anlaşma yapan rte örnek alsın diyeceğim de, adam zaten bop eşbaşkanı. İsrail ajanlarını serbest bırakıyordu.
İran'dan muhteşem bir hamle.
İran'ın ellerine sağlık gerçekten Mossad ajanlarını rokete bağlayıp uçurduysa.
Adamların o kadar dünyaca ünlü markaları var avrupadan amerikadan akan paralar var
Bi de bu adamları füzeye bağlama olayı gerçek mi ya
Sende annem gibi syelwrw jnanma
Bende roket
Roketle füze aynı şey mi
Annem gösterdi bana bir de diyo doğru bu a haberde de çıktı
Yani artık gerçekten senden korkuyorum sen ayaklı gazetemisin lan bilmediğin karınca kırıntısı kadar şey yok ben daha yeni turabinin şarkısını duydum bu sözde namuslu herkese laf atan adam nasıl böyle şarkı çıkarıyor diye onu elestiriyorum sana da pes sosyal medyayı azalt derslwrine dön diyecem artık son pişmanlık fayda etmez 😜
Tutarının şarkısı 3 ay onceydi
Ne laka aya
Hayır wbn admknim
Uykum varvyazamiyorum
Ben daha burdayım usy geceler
Buna inanan da ne bileyim ahahahahah
Bir taşla iki kuş
Vay be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?