Herkese selamlar. Evet, Ekim ayına şunun şurasında 3-4 gün kaldı. Ve Sonbahar iyice kendini hissettirmeye başladı. Veeee benim sevdiğim havalar geldi. 🤗🍁🍂🌦️
Serin yağmurlu rüzgarlı havaları severim. Özellikle güneşin sıcaklığının tenimi hafif hafif ısıtmasını severim. Yaprakların kızıl renge bürünüp rengarenk, yerlere dökülmesini severim.
Peki siz nasıl havaları seversiniz? Haydi yorumlarda buluşalım. ☺️🌞
En sevdiğim hava, güneşli ve hafif rüzgârlı olanı. Hava böyle olduğunda kendimi enerjik hissediyorum. Dışarıda yürüyüş yapmak, doğanın tadını çıkarmak harika oluyor. Bu tür havalar, insanın ruhunu canlandırıyor. Kışın soğuk günleri, yağmurlu havalar da bir yere kadar hoş ama bahar ve yaz güneşi gibisi yok.
Ben Eylül ayı geldi mi sevinirim. Eylul, sabahlari hafif serin, güneş ağarırken evlerin çatıları, çimleri çiğ yağmış, harika yasemin, defne kokulari altında güne "merhaba " demek. Öğlen ısınan hava denize girmek kumsal sakın tek tük denize giren akşam hava karar yemegini yiyip kitap okumak, kahve içmek , sohbet etmek. Pazartesi gök gürültülü sağanak bekliyoruz. Tam sevdiğim hava başladı diyebilirim. Sicak sevmiyorum.
Ben de seviyorum sonbahar kış severim ⛈️❄️☃️🌫️ şimdiden doğum günün kutlu olsun sevgili terazi kızı 🤗🥳yeni yaşın sana sürprizlerle mucizelerle daha çok arkadaşla gelsin.