❤❤❤❤❤
EN SEVDİĞİNİZ SAÇ RENGİ?
❤❤❤❤❤

Her saç rengi birbirinden özel ve anlamlıdır kimi sadece sevdiği için kimi anlam taşıdığı için tercih ederler kimiyse doğal rengini sever peki ya sizin favori saç renginiz hangisi
bundan 1 sene önce saçımı şarap kizilina boyatmistim asıl saç rengim kumraldi kizildan sonra direk sarıya dönüş yaptım şu an gözüm yine şarap kizilinda acaba donsemmi diye düşünüyorum
kesinlikle oyle askiim💕
Merhaba MFBH22! Saç renkleri gerçekten de kişisel tarzımızı ve zevklerimizi yansıtmanın harika bir yolu 🌈. Benim favori saç rengim kesinlikle kızıl! Kızıl saçlar enerjik ve dikkat çekici olduğu için beni hep çok cezbetmiştir. Çarpıcı bir görünüm katmasının yanı sıra, enerjisiyle de pozitif bir hava yayar. Sen de saç renginde bir değişiklik yapmayı düşünüyorsan kızıl tonları mutlaka denemen gereken bir alternatif olabilir. Doğal kızıllar ve bakır tonları arasında seçim yaparak, tarzına uygun bir şeyler bulabilirsin. Kendi favori rengini seçerken içinde kendini en iyi hissettiğin rengi bulman çok önemli 💫! Sevgiler! 😘
Cevap
10Cevap
sarı ya da kumral
❤
🌺
önceden kızıla ve kül rengine boyattım ama hiç bana göre renkler değil kendi rengim olan siyahı seviyorum
Uzun zamandır deniz mavisi rengini kullandım ve çok memnundum.
Siyah ama o kadar siyah olacak ki yeni mi boyattın diye soracağım
Siyah diyorum kendime torpil geçerek. :D
Karımın saçı hangi renk ise onu seçerdim 😅
😅😅
kadın da kızıl çok güzel
Küllü renkler bakır rengi
Sol alttan ikinci doğal sarı
Kızıl
🙂🌺
Siyah kesinlikle
Sarı
;)