Soruma Hoş Geldiniz,
Ne sözler, ne gözler, ne de yapılanlar, artık hiçbir şey hissettirmiyor...

Soruma Hoş Geldiniz,
Ne sözler, ne gözler, ne de yapılanlar, artık hiçbir şey hissettirmiyor...

Önemsenmek ama gerçekten beni anlamaya çalışması yargılamadan ve sahte değil gerçek bir destek yeterli aslında iyi ki bunları yaşayabiliyorum da gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu biliyorum
Güzel yazmışsın kardeşim, katılıyorum, emeğine sağlık 😅Bizimkiler de anca lafta sözde 😅
Bazen insanın içindeki duvarları yıkmak zor oluyor, değil mi? Ama merak etme, sevildiğini hissetmenin yolları çok. Belki küçücük bir dokunuş, içten bir bakış, ya da sadece anlayışlı bir sessizlik... Kalbini titreten o şey hâlâ bir yerlerde olabilir. Sence seni en çok ne etkilerdi? ✨💚
Hiçbir şey, çünkü gerçek mi sahte mi anlayamam. 🌸Fani dünya yalancı insanlar. 😅
Ağzı ile kuş tutsa ne olacak ki 😅
Ah be, fani dünya ama insan biraz da inanmaya ihtiyaç duyar! 😌 Belki yanlış yerde arıyorsundur, kim bilir? Bazen de gözünü kapamak lazım, hissetmek için... 😉✨ Ama yine de ağzıyla kuş tutan biri çıkarsa haber ver! 🐦😂
Onun için aziz dostum ne güven nede güvenilir ol kendin ol kimseye güvenmiyorum ben kendime bile başkasına nasıl
Cevap
14Cevap
Beni en çok ne sevindirir desen öyle kolay sevindirmez benir bir şey düşündüm bulamadım
Canın sağolsun abi bende bulamıyorum zaten 😅hemen hemen her şeyi görmüşüzdür 😅ama sonuç sıfır 😅
@Cendere1910 Egondan dır asko😂😂
@Kim-Bilir-Belkidee valla bu aralar sevindiren olmuyor @fesfs sende egoma kurban ol bakım 😂
@Cendere1910 Ahaha sen bana kurban ol, burnun düşse yerden almazsin, kırılır
@fesfs almam doğru hayatta 😂
@Cendere1910 Eyi bilirim Ankara yavrusu
@fesfs yeni foto koymusuz 😂
@Cendere1910 he zayifladim ya güzelleştim biraz ilgi alaka goreyim dedim hahahahahah ulan sesli güldüm
@fesfs vallami aldinmi ilgini bakım 😂
@fesfs haha ulan bir ben burdan ilgi almadım ihtiyacım yok haha bak bu soru sahibi @Kim-Bilir-Belkidee bu kardeşimi severim samuray bu çocuk kalbi temiz
@Cendere1910 takılıyoruz be, evet @Kim-Bilir-Belkidee bende tanırım, hoş biri😂😂😂geç doğmuş işte ahahahaha
@fesfs takıl takıl hayat sana güzel afferim eğlenin sole baktım gene uzun sonra bakarım buraya 😂
@Cendere1910 Abi teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅
Bende seni seviyorum Allah için 😅🥰😅
@fesf teşekkür ediyorum sende iyisin hoşsun valla 😅
Sen uzaksın anasını satiym 😅 yaşın canı cehenneme 😂
Davranışlar her zamana daha iyidir ve samimi gelirse benim de hoşuma gider
Samimiyet çok önemli 😅 çağımızın en büyük sorunu 😅
Moddum 😅ancak uzun süre ara verdim siteye şikayet görüş kaldırmadım. Tepkisiz durunca belli kota var 😅geri aldılar 😅zaten şikayet ile uğraşamıyorum pek 😅
Çen aşık mı oydun? 😂
Bilmiyorum
Yok yahu ne aşkı 😅niye bilmiyorsun peki 😅hiç sevildiğini hissetmedin mi 😅
Bilmiyorum
Hımm 🌸 ne denir bende bilmiyorum 😅
Hissettirmesi önemli hissetmeliyim.
Evet abla bence de 😅hisseder gibi olmuştum 😅
karşımda ki kişinin bana değer vermesi. bana güvenmesi. ve sürekli yanımda olması. arada sırada da olsa nasıl olduğumu merak etmesi
Çok güzel evet katılıyorum 😅 bunların hepsini yaşamıştım 😅sonra hiç oldu uf puf 😅
boş ver kral :D
Boşverdiklerimi umursamıyorum ya canları cehenneme de 😅 boşverildik 😅
İlgisi, konuşma tarzı ve bana karşı davranışı iyiyse kaba veya bencilce değilse sevildiğimi hissederim direkt
Hımm güzelmiş 😅 katılıyorum 😅 Gönlünce olsun 🌸 mutlu akşamlar dilerim
Ricalar ve teşekkürler 🌸🌹
Oj bulduk.
Karşımdaki insandan istediğim tek şey iki damla huzur vermesi.
Huzurlu nasıl olunursa, öyle işte...
Hoş gördüm 😅
Güzel düşünüyorsun valla 😅
Huzurlu etmek olmak basit aslında ama insanlar işte kahrolasıcalar huzursuz etmeyi tercih ediyorlar daha çok 😅bir bardak su vermek bile mutlu eder aslında küçücük şeyler bile
Hiç bir şey hatta her şey bana ne kadar yetersiz olduğumu gösterir gibi
Ne alakası var şimdi neden bu kadar nötr 😅
Bana karşı ince düşünebilmesi, ilgi göstermesi, ve en önemlisi de sevdiğini hissettirebilmesi
Peki bunlar oldu mu hayatında 😅
Laf arasında söylediğim küçük bir şeyi unutmayıp severim diye yapması ya da alması
Hiç başıma gelmedi ya 😅ama ben çok yaptım bunu
Üzüldüm 😅Lanet olasıcalar 😅
O zaman ırak uzak olsunlar 😅 gönlünce olsun 🌸
EyvAllah 🌸
Sevdiğimi hissettirememişsem bana da bişey söylemek kalmıyor😏
Diyorsun 😅 hissettirmeyen çok ya 😅ben yaşadım yani 😅her gün seni seviyorum derdi gün içinde üç beş kere 😅
Evet olmaz 😅lafta sözde sevenlerin canı cehenneme 😅
"Sen seversin diye aldım, yaptım" şu cümle beni benden alıyor
Güzel bir düşünce okumak bile hoşuma gitti 😅 duymuştum bunları 😅 yapmıştım da çokça 😅
Bana değer vermesi kibarsa bana karşı bencilce davranmıyorsa samimi davranıyorsa
Samimiyet çok önemli ama anlaşılmıyor pek 😅 diğerlerine katılıyorum 😅
Ahir zaman da yaşıyoruz nesilden nesile daha da kötüye gidiyor hemen hemen her şey 😅bok gibi döneme denk geldik 😂
Maalesef, huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 🌸
Teşekkür ediyorum 🌹
İnce düşünce. Beni benden daha güzel dusunebilen biri
Hımm, severim bende günümüzde pek yok o ince düşünceli olanlardan 😅 öküz odun çok 😅
Valla, benim kafa kırık, koynuma girilse sorguluyorum.
Basit kız diyorum onlara ben abi 😅yakın zamanda biri olmuştu öyle sektör ettim gitti 😅
Benim için özel aşk şarkısı yapması ve gitar eşliğinde söylemesi
Vay anasını güzelmiş 😅 gönlünce olsun 😅 Ben şiirler almıştım 😅
Bende hep yapan taraf oldum Allah için. 😅Bana da yapanlar oldu da yalandı hep yalan oldular..
En sevmediğim söz 😅kim demişse onu canı cehenneme 😅 sömürüyorlar sadece 😅
Lanet olası piislikler 😅
O zaman seninki daha kötü ya vallahi bana çok şey yaptılar yani Allah için şarkılar şiirler hediyeler sürprizler 🥲 üzüldüm ama benim için olacaksa devamlı olmalı sonu yoksa hepsi yalandır yani bilmiyorum ki hangisi daha çok acıtır benim canım çok acıyor
Detaylar, ince fikirlilik, düşünceli adımlar, davranışlar, hareketler 🙃
Çok güzel, hepsini müthiş bir şekilde yapanlar oluyor, gerçekmiş gibi 😅 isterdim bende 😅
Nasıl yani gerçekmiş gibi? 😀
Rol yapıyorlar işte, seviyormuş gibi ya da menfaatli sevgi, menfaat bitince biten cinsten 😅 dizilerde çok inandırıcı gözlerim doluyor çoğu zaman ne farkı var ki 😅
Var öyleleri haklısın umarım bizlere denk gelmez 😀
Amin inşaAllah 😅 günümüzde çok zor ya 😅 herkes herkes gibi hepsi birbirine benziyor fark yok
Doğru söylüyorsun.. Bu bu zamanın büyük bi sorunu..
Maalesef 🌸
Ama yine de "Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir." 😅
Belki olur filan 😅0.000001 umut var yani 😅
hiçbir şey ben kendi anne babamı bile sevmiyorum sence?
Anne babanı neden sevmiyorsun özel değil ise?
Genel olarak sevgi hissediyorum, ama aşk olarak hissetmiyorum. 🌸
Aşk için cevabım yok, çünkü insanlar oscarlık oyuncu maskeli karakteri makyajlı 🥲çok şey gördüm ama hepsi boş çıktı neler neler yaptılar 😅
Şimdi ne olursa olsun pek önemi yok 😅canı cehenneme
herhangi bir konuda ince düşünüldüğünü fark etmek bu biriyle konuşurken önceden ona söylediğin bir kelime veya sıfat olabilir
İnce düşünceli insanları genelde üzerler 😅fark etmek çok zor ince düşünen çok gördüm ama hiç ince değillermiş 😅 münafıklar
Bana kıyamaması, benden çok düşünmesi 🦋
Bu bende vardı, kıyılan oldum ve düşünülmeyen 😅artık sevemem öyle 😅
Biri beni düşünürse, mutlu ederse işte o zaman sevildiğimi hissediyorum
Bende bende bende 😅olur inşaAllah gönlünce olsun 😅 sahiden esahtan olsun 😅harbi harbi 😅
Biri bana yemek yaparsa acaip etkilenirim.
Hımmm 😅ben etkilenmem 😂 çünkü yapanlar olmuştu 😂
Güvenilir olmak
Lafta sözde hep güvenilirlik 😅
Daha ne Reiss🤣
Öyle değil mi 😅 lafta sözde herkes güvenilir evliya peygamber olacaklar neredeyse melekler 😅kim ben kötü biriyim diye girmek isterki hayatımıza 😅
Eee orası öyle tabiiki
Maalesef 😅insan özü sözü bir değilse namaz da kılsa oruçta tutsa münafıktır. 😅
Güvenilir olmayı da pek sevmiyorum sömürüyorlar anca 😅
Sahiplenilme iç güdüsü beni çok mutlu eder
Bayılırım he 😅çok pis sahiplenirim ait olurum 😅ama yok 😅😂😅bende mutlu olurdum djdjd
Yemek yapan biri olursa misss ahaha
Ben bilsem yapardım ama bilmiyorum. 😅Fakat çoksa sofra masa hazırladım 😅çay hazır börek kek simit filan 😅 sayılır mı 😅yumurta menemen mıhlama kuymak 😅
Olurrr , yeter kii birşeyler koysunnn 😄😋
Diyorsun 😅eskiden severdim vardı hayallerim ama artık istemiyorum 😅 uşak mıyım lan ben 😅 yok sofra mofra 😅ben hazırlarken o elinde sigara ile bekliyordu 😂ay her şeyi de sen yapıyorsun diyordu vicdansız 😅sevdi hayatımı
İlgi ve davranışlar
Çok ilgiliydi 😅ama davranışları pek tutarlı değildi hep huzursuzluk olurdu 😅
Tutarlı olmalı insan 😅
Mücadele ilgi..
Mücadele çok önemli bence de 😅
Hemen hemen hepsini gördüm, sonra fıssss oldu 😅 berbat bir şey 😅ulan her şey yalanmış demek çok acıtıyor 😅
Bilmem hissedemedim hiç
Ben hisseder gibi oldum, acaba hangisi daha kötü. 😅
Hissettirmeyenlerin de canı cehenneme 😅 lanet olasıcalar
Yeni nesil aşktan pek anlamıyor 😅heves ve zevk peşinde çoğunlukla çevrem çok kalabalık 1 2 belki var seven 😅
demeyin öyle ben de yeni nesilim 🙏
Genelleme olarak söyledim. 🌸Sen genel değilsin ki 😅alınma üstüne 😅 herkes herkese benzese de herkes herkes değildir...
Kimi zaman bir çift söz yeterlidir tanımak için...
haklısınız 🙏
EyvAllah mutlu akşamlar diliyorum 🌸
Bunu da onun bilmesi gerekiyor
Hımm 😅o ne alaka anlamadım 😂
Önceliği olmam ve önemsemesi
Olur inşaAllah 😅
Benim için çabalanması
Çaba görmek güzel olur 😅
Çaba ve fedakarlıklar
Mantıklı 😅
Ufak detaylar fark ettiriyor. Büyük jest beklemem
Küçücük şeyler ile mutlu olurdum bende. Hep küçük şeyler bekledim de onlar bile olmuyor bazen. 😅
Büyük jestlerin canı cehenneme 😅
Yaptığım jestlerin haddi hesabı yok. Saçımı süpürge etmiştim. Allah için seviyordum. 😅 Hayatımın anlamı anlamlaştıranımdı. 😅Ama o hiçbir şey yapmazdı 😅 acıtmak haricinde boş vaatler haricinde 😅 tutulmayan sözler ama yine de seviyordum onu bir dediğini iki etmezdim ama beklemiyorum işte ufak jestleri bile görmedim ben
EyvAllah, huzurlu ve mutlu günler diliyorum 🌸 hoşçakalın
Benim için özellikle yaptg uğraştığı bişey
Benim için de geçerliydi eskiden. 😅
Peki yapanlar yaptıklarının arkasında oldular mu? Ya da yapanlar oldu mu?
Sırf bana ait özellikle benim icn yapan oldu evet. İnşallah devamı da gelir
Amin inşaAllah ne güzel 🌸 mutluluklar dilerim 🌸
İnce düşünce, ilgi
Bu yüzden kaybedenler de var misal ben 😅öküz çok 😅ince düşünceyi geçtim düşünceli birini bulmak bile zor 😅lafta sözde hep, ilgi samimi olursa hoş olur 🌸
youtube.com/shorts/PyjNuhoF0r4?si=DCl-S_P8WbzH5Bmg
çiçek alınması
Çiçekler dalında güzel derler 😅 Ben almıştım bir kaç kere çiçek 😅ama değmediler
Anne keki
Yapmıştı bana 😅
Zehir zıkkım oldu valla 😅ama sağolasın seninde gönlünce olsun 😅
Bilmem ki
Bende bilmiyorum ki abi 😅
Rastgele arayıp çay koydum gel dese mesela
Ne bileyim
Çok acıktım bi yemek yap geliyorum dese
Katılıyorum abi güzel şeyler bir de samimi olursa offf 😅 gönlünce olsun 😅
Bana değer verilmesi
Sözde değerler hep 😅bende değerliydim hatta en değerlisiysim 😅inanmazdım ama inanmak isterdim 😅
Laflarıyla konuşma tarzıyla hareketleriyle
Katılıyorum 😅özü sözü bir olmalı, özü sözü bir olmayan namaz da kılsa oruçta tutsa münafıktır 😅
Hep hissetmek istedim
Peki ya sonuç 😅bende hep istedim 😅benim ki hüsran
İlgi alaka
Bence yetmez 😅
bilmiyorum,
Yanlış bilmekten iyidir bilmemek 😅 Sevgililerin olmuştur 😅 hissettiren bir şeyler yok muydu 😅
sevgililer mii😅😅😅, hiç sevgilim olmadı ki
Alla alla 😅bu güzellik ile 😅niye sevgilisi olmaz insanın😅 harbi niye yok 😅
istemedim, inanmadım, ihtiyacım olmadı nxnxnx
İyi yapmışsın 😅ben inanır gibi oldum inandım 😅hep acıttılar 😅 umarım turneyi gözünden vurursun 😅ilki son sonsuzluk olur filan 😅tam 12 den 😅
umarım teşekkür ederim 🍓🎀
Ricalar ve teşekkürler 🌸🌹
Anlaşılmak
İlgiliyse
Bilinmek.
Şefkat
Davranışlar
Hissetmem gerek
O çok zor işte 😅genel olarak kolay aşk olarak zor 😅çok güzel rol yapıyorlar
Davranislar
Düşünülmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?