Dinden nefret ediyor
Araplardan nefret ediyor
Toplumdan nefret ediyor
Ülkeden nefret ediyor
Anadolu kültüründen nefret ediyor
Türk yemeklerinden (Özellikle anadolu bölgesi) nefret ediyor.
Aslında yaşamaktan da nefret ediyor.
Umut besleyen insanlardan da nefret ediyor.
en gerçekçi en doğru onlardır aksini iddia eden de nefret ediyorlar
Taşa toprağı her şeye düşmanlar nefret nefret nefret
biz napıcaz bunlarla ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Atatürkçü maskesi takan kemalizm denilen tarikat
sende mi fark ettin
Din maskesi takan fethullah denilen tarikat zannetmiştim ben
Mümkün mü fark etmemek. Dini değerlere saygı sıfır bırak saygıyı hakaret ediyorlar. Mustafa kemal in askerkeriyiz diyorlar ama mustafa kemal in askerine ateş eden pkk ile ve onun siyasi uzantısı olan hdp ile iş birliği içindeler. Atatürk diyorlar ama türk lük ile uzaktan yakından alakaları yok ne mutlu türküm diyene diyorlar ama destekledikleri siyasî parti türk düşmanı dolu. Çok saçma bir oluşum
@Antilgbtmurat Dinin maskesi olmaz din akp nin ya da başka birinin dini değil. Türk toplumunun inandığı dindir. Başı kapalı kadını meclise okula kamu kurumlarına almayan zihniyet bu ülkede iktidar olamaz. Bunu bir öğrenin artık
bi ben anlıyorum zannediyordum desene baya kisi farkında , demek istemiyordum ama hocam var ya böyle bisi
iyide hocam buda çok tehlikeli değil mi yazık günah değil mi kurucu liderimizin ardına sığınıp neler neler yapıyorlar
Olmadı zaten merak etme bu ülkeyi Reis yönetiyor Fetöcüler yönetemez merak etme
Dediğin kesim Kemalist değil fetöcü seni kandırmışlar
Arkadaşlar atatürk ten soğudum din düşmanlarının atatürkçü olarak görüldüğünü gördükçe. Pkk sempatizani bile atatürkçü yüm diyor
@Antilgbtmurat valla bilmiyorum ciddi bir nefret akımı var ve hepsine bir ok çizsek ortak payda bu maske oluyor
bi düşünce akımı mı ardında kimler var amaçları ne kitleleştirerek insanları neye yöneltmek istiyorlar bilmiyorum ama çok sağlıklı değil
@Antilgbtmurat Nasıl kemalist değil bana birtane dini değerlere saygılı ya da dinini yaşayan kemalist göstersene. Alkolü eş cinselliği hepsini savunuyor adamlar. Camiye gidene kapalı kadına tahammülleri yok
@zzzaaafer41
bende de öyle hocam ya vallahi billahi bende de öyle demek herkes de bu etki oluşuyor
Yaşayıp göreceğiz kimler
Ben deglm
Fetöcüler i anlatmışsın kral