Aile & Toplum Bu ülkede en çok kötülük gördüğünüz topluluk hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Daha çok yorum bekliyorum 🙂 Bu ülkede en çok kötülük gördüğünüz topluluk hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Genelde kişiye göre değişir. 1 0 Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kürtler ülkenin 20- 30 sene ilerlemesine neden oldu ve iktirdaki kişinin ulketyi (mültecistan) dönüştürmesi bir çok sorunu beraberinde getirdi 1 1 Yorumla harbiyeliii +1 yıl Her kürt degil tabi bölücü teröre orgutunden bahsediyorum Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler, Ataerkil insanlar, Anaerkil insanlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde kişiye göre değişir.
Kürtler ülkenin 20- 30 sene ilerlemesine neden oldu ve iktirdaki kişinin ulketyi (mültecistan) dönüştürmesi bir çok sorunu beraberinde getirdi
Her kürt degil tabi bölücü teröre orgutunden bahsediyorum
Erkekler, Ataerkil insanlar, Anaerkil insanlar.
Çingeneler ve Kürtler