Sn. Özgür Özel ve Sn. Ekrem İmamoğlu'nun da dediği gibi "Selahattin Demirtaş'a selam olsun"
Bir sosyalist, sosyal demokrat, Atatürkçü olarak Sn. Selahattin Demirtaş'ın sırf Kürt olduğu için içeride tutulduğunu düşünüyorum.
Sn. Özgür Özel ve Sn. Ekrem İmamoğlu'nun da dediği gibi "Selahattin Demirtaş'a selam olsun"
Bir sosyalist, sosyal demokrat, Atatürkçü olarak Sn. Selahattin Demirtaş'ın sırf Kürt olduğu için içeride tutulduğunu düşünüyorum.
6 yıl öncesine kadar akp li iken. demirtaşa mesafeli bakıyordum.
şimdi ise gerçekten akp ye karşı iyi muhalefet ettiği için içeride olduğuna %100 eminim.
sizde emin olun. Eski konuşmalarına bakın birde şimdi yaşadıklarımıza bakın. ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.
Geçen seçim öncesi şöyle demişti? Ben şu an akp ye desteğimi açıklasam. Beni ceza evinden çıkarırlar akşam yemeğini de sarayda yerim diye.
Yani burada ne ortaya çıkıyor? Bu adamdaki onurlu duruş ve Akp deki *ki yüzlülük. Neden içeride tutulduğunu az çok siyaset bilen herkes bilir.
Bilip de münafıklık yapanlar hariç
Bak kardeş ben 6 yıl öncesine kadar fanatik tayipçi idim.
Sağın da solun da siyasetin de ne olduğunu senden çok daha iyi bilirim.
Vatan millet sakarya. Din ALLAH kitap Diyerek halkı nasıl uyutuklarının farkında değilsin.
ceplerini nasıl doldurup halkı nasıl sefalete mahkum ettiklerinin de farkında değilsin
Ben artık bir partiye bir siyasetçiye biat edecek eşiği geçtim. Hiç bir partiyi ya da ideolojiye kayıtsız şartsız bağlı değilim
Oyumu verir yanlışını gördüğüm an desteğimi çekerim. Körü körüne takım tutar gibi parti ya da şahıs tutmam.
Neden mi? Çünkü siyasetçilerin söylediğinin %90'nı nın yalan olduğunu biliyorum.
Ama sen sinan oğan gibi milliyetçilik den bahsederken mangalda kül bırakmayan.
Fakat halkkın oyunu bir villa ya satan şah**ye*szlere oy vermeyi kendini layık görüyorsan? diyecek sözüm yok
Cevap
5Cevap
algi yapmaya calisan zavalli bir trol hesap.
Chpde terorun yaninda olsun sonra ataturkun adini kullanarak saftirikleri kandirsin ne guzel.
Sen kaç yaşındasın akp döneminde 2015 de hdp ve akp oylarını birbirini verdi pkk diyince bunlar aklıma geliyor ve chp benim umrumda değil tam diyeceksen öyle de pkk cirit atıyordu açlim yaparken apoun bayrağını sallayan onlardı 😀
@DEVIL66666 bu çocuk a haber izleyen ailesin den ne duyuyorsa gelip burada onu söylüyor.
Ülkeye 13 milyon ipini koparanları kim soktu? Benzin mazot kimin dönemin de 45 lira oldu? Dolar 34 evro 36 lira kimin iktidarında oldu?
Enflasyonda kimin dönemin de dünya 1. Si olduk? Açlık sınırı 22 bin yoksulluk sınırı 70 bin lira kimin dönemin de oldu?
Evlenmek. ev almak araba almak kimin döneminde hayal oldu? Hayaldi gerçek oldu.
Uyumaya devam etsinler. çünkü ucu henüz onlara tam dokunmamış dokununca ciyaklamaya başlarlar
Bunu anlatıyorsun ya anlamak için biraz beyin gerekli akp 2002 döneminde başa geldi bu yazan kız daha yoktu dünya da nasıl oluyor da direkt chp diye biliyor 23 yıldır chp mi yöneti akp bu ülkenin anası ağlattı deprem vergisi nerde peki Hatay ve bir çok il aynı durumda ve bizim millet Balık hafızalı olduğu için yine aynı partiyi seçti evleri başlarına yıkıldı kimse hala akıllanmadı düne kadar pkkyla kol kola geziyorlardi akp barzani pkk diyip onunla aynı ortamda bulundu hüdda par aynı şekilde ve ilk gelen chp oluyor akla gerçekten ironik olmuş hiç bir partiyi savunmuyorum zaten anaları babaları ne diyorsa onlar da aynı papağan gibi aynısı diyorlar
Eğer güdulecek bir halk var ise? güden siyasetçi bol olur.
din ALLAH kitap vatan millet sakarya dedin mi. Bu milleti hertürlü uyutabiliyorsun.
Çünkü sorgulama irdeleme siyasetciden hesap sorma bilinci yok.
Sonra bu ülke neden gelişmiyor deriz. sen verdiğin verginin hesabını siyasetçi den sormazsan.
Siyasetçi ye şeyhe şıha biat eder aklını kiraya verirsen. 100 yılda geçse bu ülke geri gider ama bir adım ileri gidemez
Kimse benim yanımda hdp ve demirtaş diyemez ezer ezer geçerim
Atatürk ile o saydığın isimleri nasıl aynı yere koyabilirsin? Sorun kürt olmak değil
CHP Atatürk'ün partisidir.
Evet ama içindeki herkes onun fikirleri ile uyuşmuş değil. Her kürdün pkk li olmadığı gibi
Bence iyi adam suçsuz yere içeride yatıyor
@Türkiye2 sen çok akıllısın sankı 😂
Max solcu
Tek suçu seni başkan yaptırmayacağız demesi
Kürt halk önderi 🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?