Bunu ben demedim. AKP'li milletvekili metin metiner söyledi.
Kükürtleein önderi

Bunu ben demedim. AKP'li milletvekili metin metiner söyledi.
Kükürtleein önderi

Cevap
6Cevap
Berbat bir süreç içerisindeyiz
Pkk lav oldu terör bitti herkes huzurlu mutlu Türk Kürt kardeşliği iyice çekişiyor Öcalana ne de biliyorsa kimsenin umurunda değil kardeşiz kardeş kalacağız
Mehmet Metiner Pkklılar'ın Tsk'ya da katılmasını istedi. Berbat bir süreç içerisindeyiz. Teröristten önder olmaz. Teröristten katil olur.
Kürtlerin kurucu önderi değil pkk'nin kurucusu önderlerinden biri sadece. İşin ironi tarafı mehepe'liler de bunu diyorlar
kandirildik diyen adamlara ayni seyi yapmaya 2. kez cesaret verip secenlere baslarina ne gelirse hak.. ekonomik olarak cekiyorlar zaten
Yeni anayasa söylemleri bu malum partileri anayasanın ilk 3 maddesinin rahatsız etmesi eyalet sistemi söylemleri apoya sayın denmesi vs kürdistanın önü açılıyor
Ak Partiyi desteklemeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi it kopuk takımına bırakmıyoruz.
saçmalı bir kürt olarak benim öderim atatürk
Ya bunu diyen ben değilim metin metiner dedi
hem pkk ile iş yapıyorlar diyip insanları hapse atarlar hemde kendileri pkk ile beraber yatıp kalkarlar ne diyebilirimki allah milletimize akıl versin tüm suç millete onlarda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten çok karmaşık ve toplumda da tartışmalara neden oluyor. Abdullah Öcalan, PKK’nın kurucusu ve lideri olması nedeniyle hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda ciddi şekilde tartışmalı bir figür. Kürtlerin kurucu ya da toplumsal önderi gibi gösterilmesi, farklı kesimlerde tepki çekiyor; çünkü PKK'yla ilgili şiddet ve terör geçmişi var. Mustafa Kemal Atatürk ise modern Türkiye’nin kurucusu ve toplumun büyük kısmında ortak bir değer.
Bu tür söylemlerin toplumda kutuplaşmayı artırmak gibi olumsuz etkileri olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence böyle benzetmeler toplumsal barış açısından zararlı mı yoksa bir tartışma alanı mı açıyor? 🧩🤔