Farkında mısınız nüfusu az olan değil çok olanın var olacağı bir geleceğe gidiyoruz sizce?

Kişi endeksli gelişim çağı ile ilgili makalelerden haberiniz var mı bilmiyorum,

özellikle internet teknolojilerinin özetle bilgi teknolojilerinin herkese ulaşmasıyla birlikte her birey kendisini geliştirebilme ve ortak fikirler doğrultusunda hareket etme gücü kazanıyor.

Benzetme yapalım, 4 kişilik süper zengin bir aile düşünün, çocuğa inanılmaz imkanlar sunuyorlar yazılım hocasından tut fitness hocasına kadar

birde 50 kişilik fakir mahalleyi baz alın

50 kişideki her birey kendisini geliştirebilmek için tek ihtiyaç duyduğu şey internet, sadece fitness hareketlerini, yazılım bilgilerini ve daha nicelerini öğrenebiliyor.

Üstelik zor şartlarda insan beyni ve vücudu daha hızlı gelişim imkanı gösteriyor çünkü motivasyonu sürekli yüksek, zor şartlardan etkilenmiyor zaten içinden çıkmış.

Kişi endeksli gelişim çağı bu aslında, nice dahinin, yetenekli insanların nüfusu kalabalık ülkelerden patır patır çıkıyor olacak.

LGBT Desteği, Korunma ve Avrupa'ya akın yapan arap nüfusu, Avrupanın etniğini değiştirmeye başlayacak.

Nüfusu neredeyse yaşlı olan Avrupa gelecekte söz sahibi olacak gücü bulamadığında onların yerine araplar söz sahibi olmaya başlayacak.

Geleceğin içinde Çinlileri görebiliyorum, Hintlileri görebiliyorum, Arapları görebiliyorum ama bu kafayla giderlerse Avrupalılar tarih sahnesine karışacak

(Beni yanlış anlamayın ingilterenin başkanı ya, Rishi sunaktı, herif hintliydi olm :D)

Güncellemeler
1 yıl
Bir yorum sahibi uzunca elestirmisti buna cevap verdim sonra cevabimi kaldırdığını fark ettim bunun uzerine yorumumu topyekun kaldirdim lutfen biraz elestiriye acik olun ve saygıyi kaybetmeyin bu öz saygıdır kaldirmaniz once kendinizi zedeler.
Farkında mısınız nüfusu az olan değil çok olanın var olacağı bir geleceğe gidiyoruz sizce?