O zaman haydin anketime.
2050'de dünya nüfusunun 5 milyardan az olacağına inanıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
O zaman haydin anketime.
Şu anki planlar istedikleri gibi işlerse mümkün. Ben dünya nüfusunun değil İstanbul nüfusunun 5 milyona inmesini isterdim. Bu kadar insan çok çok çok fazla bu şehre
Bence bu aşılar bizi sağlıklı yaşatıp ömrümüzü kısa tutacak. Yeni dünya düzeni kendini dünyanın sahibi zanneden dayılar operasyona çoktan başladılar. Nüfus bencede azalacak ama yakarsa dünyayı garibanlar yakar diye söz var. Bu dayılar kaçacak delikte arayabilir sabrımızı zorlamasınlar😀
Cevap
10Cevap
Yakın zamanda yer altına hapsedilen yecüc ile mecüc yaratıkları yeryüzüne çıkacaklar çok insan ölecek
Yakın gelecekte bir savaş olmaz fakat nüfusun acilen durdurulması gerek. Yoksa bu su kıtlığı tüm dünyayı etkiler. Ya da bilimle sorunu çözecekler.
Gidişat o şekilde ama umarım hiçbiri olmadan tam tersi daha da çoğalırç
Aksine her geçen gün artıyor olum. Bence 10 milyar olur
Kanka millet deli gibi evlenip çocuk yapıyor qmfvejdn
3. şıkkı işaretledim ama ilgilenmediğimden değil. Bu konuda net bir bilgim yok.
Sen öyle diyorsan öyledir fuat abi
Çırağan sarayı gibi dimi :))
:):):):):))
:):):))::)
Emojileri yanlış çeviriyor ama olsun :) :) :)
Şapkanı çıkart abi :))
bilgim yok gelecekten yana
güzel ve etkileyici
Dünya 2050 yi görür mü bu gidişle muamma.
Keşke daha fazla azalsa zaten dünya can çekişiyor bu kadar çok insanın ne işi var dünyada
Yok be ne kısırı, kocakarı bilgilerini nerden buluyonuz
Ani bir savaş olursa ya da yine COVID-19'dan daha kötü bir hastalık çıkarsa düşebileceğini düşünüyorum ama aniden ne hikmetse insanları evlilik merakı sarmış durumda doğurdukları çocuk sayısı falan artadabilir
Hayır katılmıyorum nüfus daha da çoğalacak
Aslında dünya nüfusu değilde bana düşman gibi dik dik bakan kızları denize atasım geliyor atacaksın denize intihar etmiş diyeceksin
Çoğalır gibi herkes evlenmeye başladı neredeyse
Ben çoğalacağını düşünüyorum.
2050 yi gorebilecegimi sanmıyorum.
Bende öyle düşünüyorum
O kadar olmasa da azalıcak
Allah bilir.
Katılıyorum
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?