Sizce bizim bi geleceğimiz olur mu?

Yaklaşık 2 sene önce biriyle tanıştım ama farklı şehirlerdeyiz bende yeni bi ilişkiden çıkmıştım hatta aldatılmıştım sonra onunla tanıştım bana destek oldu arkadaş gibi hep konuştuk dertleştik her gün konuşurduk görüntülü konuşırdk 4 5 ay geçti bazen konuşmadıl ama 2 3 gün geçince hep konuştuk buluştuk biyerde 2 gün birlikte kaldık gezdik seks yaptık sonra kendi şehirlerimize gittik her gün yine konuştuk farklı şehirlerde olduğumuz için birbirimize umut vermek istemedik bu konuyu konuştuk sonra biz bitirelim dedik 4 5 ay konuşmadık geçen sene Şubat ayında yazdı buluşalm falan dedi istemiyom dedim aradan yinr 2 3 ay geçti ara arw konuştuk bana hep değer verdi benm ara ara sağlık sorunlarm olurdu dertlerm falan ne zaman istersen bana yaz hep yanndaym derdi gerçektende öyle bi ara hayatnda biri vardı ben ona yazdım o gece beni dinledi hep konuştuk geçtiğimiz yazın konuştuk biraz tatile gidelim ister misin kafan dağılır vs. Demişti ama bn istemedm geçen gün bursada deprem oldu ya yazdı deprem olmuş iyi mian falan yazdı iyiyim yazdım eskilerden konuştuk biraz benim hakkımda çok güzek şeyler söyledi hatta ağladım ben ne olursa olsum istediğin zaman bana yaz 1mesaj kadar uzaktayım sana dedi hayatımda biri olsa bile sana her zaman cevap vericm dedi konuşucam dedi başka şeylerde konuştuk daha öncede bu konu hakkında konuştuk dedi ki bizim en büyük engellimiz farklı şehirlerde olmamız dedi sizce ilerde bi geleceğimiz olur mu geçen gün baya duygusal konuştuk kafam karıştı

Sizce bizim bi geleceğimiz olur mu?