Yaklaşık 2 sene önce biriyle tanıştım ama farklı şehirlerdeyiz bende yeni bi ilişkiden çıkmıştım hatta aldatılmıştım sonra onunla tanıştım bana destek oldu arkadaş gibi hep konuştuk dertleştik her gün konuşurduk görüntülü konuşırdk 4 5 ay geçti bazen konuşmadıl ama 2 3 gün geçince hep konuştuk buluştuk biyerde 2 gün birlikte kaldık gezdik seks yaptık sonra kendi şehirlerimize gittik her gün yine konuştuk farklı şehirlerde olduğumuz için birbirimize umut vermek istemedik bu konuyu konuştuk sonra biz bitirelim dedik 4 5 ay konuşmadık geçen sene Şubat ayında yazdı buluşalm falan dedi istemiyom dedim aradan yinr 2 3 ay geçti ara arw konuştuk bana hep değer verdi benm ara ara sağlık sorunlarm olurdu dertlerm falan ne zaman istersen bana yaz hep yanndaym derdi gerçektende öyle bi ara hayatnda biri vardı ben ona yazdım o gece beni dinledi hep konuştuk geçtiğimiz yazın konuştuk biraz tatile gidelim ister misin kafan dağılır vs. Demişti ama bn istemedm geçen gün bursada deprem oldu ya yazdı deprem olmuş iyi mian falan yazdı iyiyim yazdım eskilerden konuştuk biraz benim hakkımda çok güzek şeyler söyledi hatta ağladım ben ne olursa olsum istediğin zaman bana yaz 1mesaj kadar uzaktayım sana dedi hayatımda biri olsa bile sana her zaman cevap vericm dedi konuşucam dedi başka şeylerde konuştuk daha öncede bu konu hakkında konuştuk dedi ki bizim en büyük engellimiz farklı şehirlerde olmamız dedi sizce ilerde bi geleceğimiz olur mu geçen gün baya duygusal konuştuk kafam karıştı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk farklı şehirler oldu mu zor benimde ilişkim öyleydi sonra nişana kadar geldi tıkandık yok nerde yaşıcanız kız tarafı bize iç güveysi gelin zart zırt bilmem ne sorun yani knk
Aynn tek sorun farklı şehirler napım geçen günde yazdı üzüldüm öyle
Knk diyorum ya büyük sorun olduğun yerden bakacaksın ya da o senin için her yere gelirim diyecek
Öyle dese bile ben kabul etmem keşke aynı şehirde olsaydık
İşte knk ikinizden biri kabul etmeli
Dediğin gibi sevgiliyken idare ettik diyelm ee nişan düğün isteme nasıl olcak dediğin gibi ailelerde hep tartışma çıkar
Knk biz işte nişana kadar ilerledik nişanda kavga çıktı abisini dövdüm kız bide tutturmuş abim ailem akrabalarım yahu benimde ailem akrabalarım var ama ben hiç onun dediği kadar dile getirmedim neresi olursa gelirim dedim oda işin bokunu çıkarıp iç güveysi olmamı istedi
Oha oda abartmış yani iç güveysi ne ya kızın yaşadığğı şehirde yaşarsnzda sen niye iç güveysi gitcn ki sizn hangi şehirlerdi
Knk kız İstanbul sultan beyli ben İzmir
Bnde bursa çocukta tekirdağda
Knk işte hani bunları şimdiden konuşmanız lazım sende aileci isen çocukta aileci ise olmaz
Konuşmuyoz ki şu an yazın yazmıştı ozamn sevgilim var demiştö pazarteside bursada deprem oldu ta oda merak etmiş yazmış nasılsn iyimisn deprem olmş diye aonra aranz sevgilin nasıl mutlu musun diye sordu sonra benim hakkımda çok güzel bi mesah yazdı ağladm bn ne olursa olan 1mesaj kadae uzaktaym ne olursa olsun yaz bana dedi😔
Kmk ne bilim ne diyim
2 gündür bende düşünceliyim bi çıkuş yolu yok zaten keşke yazmasaydı da aklıma gelmeseydi
Knk psikoloğa gitme imkanın varsa git bende benzer bi süreçten geçiyorum hani düşüncelerin netleşsin istiyorsan bir seans ili seans psikoloğa git kendini anla
Zaten psikiyatri ilaçı kullanıyorum şu an içimden ona yazmak geliyor
Ne kullanıyorsun bende kullanıyorum norodol oral damla bide duxet
Depreks kullanıyom 2 3 günde 1 uyku ilaçı kullanıyom
Senim durumun daha farklıymış özelden konuşalım. Mı seninle paylaşmak istedim bir kaç şey var
Olur
Mesaj yaz bana
Yazdm
Merhaba, hep bana yazabiirsin, bir mesaj kadar yakinim demiş ama duygusal bir bağ ve ileriye dönük bir ilişkiden bahaetmemis
Daha önceden bu konuyu konuşmuştuk onunla farklı şehirlerde olduğumz için zor dedik
Arada duygusal bağ olduğunda, nerde olursa olsun, ilişki ilerler
Geleceğiniz olmasa bile istediğiniz zaman beraber seks yaparsınız.
Evt yaparz ben seksi sormuyorum ama
Farklı şehirlerden de olabilir ilişki ama iş ciddiye bindiğinde evlilik falan düşünüldüğünde hangi şehirde yaşanacağı konusunda anlaşamıyorsanız zor. O konuda anlaşamıyorsanız buluştukça seks yapın bence, ciddi ilişkiden daha güzel.
hnaig şehirler
Ne önemi var farklı şehirlerdeyiz işte
işte şehir eneldir karşde bugun gelim yarın geleyim kalır öyle
Ne yazdın anlamadm
bak şehirler uzaksa bululşmalar az az olunca aşk meşk kalmaz her buluşma vcinsellik olur oda bi kaç sefer
Biliyorum