Evet, acik ve net söylüyorum, AKP öncesi Türkiye kat ve kat daha güzeldi.
Tayyip Erdoganin iddia ettigi gibi fakir ve saygi görmeyen ülke olmadigi gibi ülkede adalet vardi ve güclü bir ülkedi. Sokakta insanlar kriz döneminde bile gülerek geziyordu cünkü mutludular.
İstanbul 'da Arap ve Afghan yoktu ve Milletin güvenligi vardi.
Üniversite okuyan kari koca calisip evde aliyordu, arabada aliyordu, yazlikta aliyordu.
Hepimiz fakirdik, actik, tüp kuyrugu, ilac kuyrugu bunlar hepsi AKPnin abartmalarindan ve yalanlarindan ibaret.
Türkiye hic bir zaman AKP altinda oldugu kadar fakir, perisan ve kültürsüz barbar bir devlet olmamistir. Siyasal Islamcilar bu Ülkeyi ve Milleti resmen bitirmistir.
Sizin fikriniz nedir bu konu hakkinda?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kuyrukların hepsi Amerikan ambargosundan kaynaklıydı. 74 Kıbrıs barış harekatı nedeniyle yapılan şeylerdi. Ama gel gör ki bugün şey diyorlar eskiden yoktu hiçbiri. Buzdolabı yoktu diyorlar 😅😅😅
Aynen öyle. AKP gelmeden 25 sene önce Ambargo nedenilde iki üc seneligine kuyruk olmus, 20 seneden beri dilinden düsürmüyorlar.
20 seneden beridir de oy almayı başarıyor hocam hiç yeni siyaset üretilmedi ülkede hep aynı şeylerle ilerliyoruz
Sırf CHP başa gelmesin diye akp ye vermeye devam edicem ki senin gibi din düşmanı i7tler başa geçmesin
Yani Islam yüzünden bu Millet bu ülke perisan. Kabul ediyorsun yani?
3 5 kuruş için ne dinimi ne de vatanımı satmaya niyetim var ataputçu gördük CHP zamanında neler olduğunu
Yani bu tüm rezilliklere Islam icin göz yumdugunuzu kabul ediyorsunuz? Yani islam olmasa yolsuzluk ve hukuksuzlugun olmayacagini kabul ediyorsun?
Senin gibi i1tlerin anlamadığı şey şu CHP nin zamanını görmemişsin daha çocuk aç biraz bak haberlere CHP zamanında neler olmuş bitmiş sizin gibi din düşmanı i1tlere fırsat versek ülkeyi iki günde satarsınız İngiliz-yunan özentileri sizi
Hani yerli ucak üretigimiz ve devrim üstüne devrim yapilan CHP zamani mi?
Ingilterede kadinlarin sokaklara dökülüp bizde Türk kadinlarin sahip oldugu haklara sahip olmak istiyoruz diye protesto ettikleri zaman mi?
Namusuma serefime yemin ederim, keske öyle bir zamanda yasasak.
Ahahah aynen kral ondan ingilizin şapkasını türk halkına kanun yaptınız dimi camileri ahır yapıp Kur'an'ı yasakladınız tesettürlü kadınlar bu yüzden okullara giremediler dimi saçlarını açmaya zorlandı bu mu kadın hakları ulan bari yalan söylüyorsunuz tutarlı söyleyin
Gerçi senin gibi din düşmanı birinde şeref namus ne arıyorsa yeminin bile boş
Basörtü yasagi 1980'de Kenan Evren ile gelmisti, Camilerden ahir olmadi, kimse acilmaya zorlanmadi.

Haa yalanda atmiyorum. Atatürk döneminde kismen Avrupadan daha ileri bir ülkedik.
Yalan görmek istiyorsan, Müslümanlara bakacaksin kardes, bize degil ;)
Benim hatam ataputçu birine laf anlatmaya çalışıyorum yalanlarınız ile kendinizi kandırmaya devam edin ne diyim sizin gibi Yunan İngiliz özentisi dang5alakları adam yerine koyup gerçek tarihi anlatıyorum yazık kafaniza
Ne gibi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!