Bu fotoğraf her şeyi anlatıyor işlerine gelenden kendilerine pay çıkarıyorlar anca!

Bu fotoğraf her şeyi anlatıyor işlerine gelenden kendilerine pay çıkarıyorlar anca!
Kürtlerle omuz omuza ne savaşlara girdikte kazandık bu ufak bir örnek. Suriyelilerle neyin savaşına gireceksin? bunlara adam demek bile yanlış “kılıbık” insanlar kendi ülkelerindeki savaştan kaçtılar. Bunların kendi ülkesinde KAN dökülürken bu itler bizim sahillerimiz de nargile keyfi yapıyordu. Aklını başına topla da öyle soru sor.
Araplar zamanında bu topraklar için kan dökmediler, aynı cephede savaşmadık. Bırak bizim toprakları, kendi topraklarını bile savunmadılar. Misal Kürt ile Arap'ı bir tutmak neyin kafasıdır mk? O beğenmediğiniz Kürtler bu toprak için kan döktüler. Onlarda bizim canımız, kardeşimiz ama Araplar değil. Onlar keyif p*z*v*ngi. Ancak nargile yapıp çocuk peydahlasınlar.
Bu nasıl bi mantık. Ülkede sözde din kardeşliği var. Vatan kardeşi falan değiliz. Çağ dışı dürtüleri gelenekleri ve yaşayış biçimlerinin hiçbir türlüsü bizim sistemimizle uyuşmuyor. Sığınmacı ve göçmen. adı üstünde.
Şimdi buraya uzun uzun anlatırım açıklama yaparım da boşa gider diye yazmak istemiyorum açıkçası sende bu olayı anlayacak kapasiteyi ne yazık ki göremiyorum üzgünüm o yüzden sen haklısın diyeceğim bırakacağım
Mantıklı bir açıklamam yok demenin kısa uzuncası
Cevap
6Cevap
Türk değerlerini temel düzeyde benimseyen herkesin başımın üstünde yeri var. Etnik köken fark etmez. (Tabi herkes Türk üst kimliğinin temel ilkelerini benimsemiş olmak şartıya kendi öz kültürünü yaşama ve yaşatmada da özgürdür. Bazı ırkçılar istiyor ki Türkiye'ye gelen yabancılar kendi kültürlerine sırt dönsün, full+full Türk olsun. Bu olacak iş değil. Herkes kültürünü yaşayıp yaşatabilmeli.)
Bu paylaştıgın fotograf hiçbirsey anlatmıyor. Çünkü biz türküz, laz, çerkez arnavut fark etmez onların ırkı farklı olabilir ama yıllardır aynı toplumda yaşadık onları seviyoruz zararları yok. Biz mültecileri sevmiyoruz ve istemiyoruz Çünkü halkımıza ve ülkemize zararları dokunuyor. Mülteci istemiyoruz . Gerçek türkler biziz, hade
Aslında bin yıllardır aynı coğrafyada yaşıyorsunuz. Kültür iç içe geçmiş , dinleri benimsenmiş. Kız alıp kız verilmiş. Ama az biraz tarih bilgisi olanlar yapılan ihanetleri unutmuyor.
Bizi üstteki fotoğrafta olduğu gibi gösteren nedir?
Öyle bir söylemimiz yok o söylemi malum parti yapıyor. 𐱅𐰇𐰼𐰚
Yalnız arnavut laz cerkez gürcü türk değiliz demez kürt der bunu sadece
Diyorlar, türkler bunu duyunca kızıyor
Demezler sacmalama laz gürcü herkesten daha çok benimser türk lugu
Artvinliyim benden daha iyi bilemezsin lazlar ben lazım diyor çerkes ben çerkesim diyor, ama kendi ana dillerini bilmiyorlar asimile oldular
Türkiye Cumhuriyetini oluşturan etnisite kastediliyor orada sıgır ne anlatıyon sen
Araplar yok mu içimizde? Dna testi yaptır türkten çok arap çıkarsın
la sen sgırımısın Türkiye Cumhuriyetini kuran etnisiteler diyorum sana sonrada buraya gelen araplar degil daha önce üke kurulurken olan araplara bişey diyen yok zaten ne diyorsun
senin teorine göre araplarda dna testi yapsak hepsi türk çıkar ozaman?
Türkiye’de orijinal türk sayısı %10 bir kaynakta okumuştum düzgün yazmayı öğren önce, soruya gelirsek kendinize başkalarından pay çıkarmayı bırakın
sen benim ne söyledigimi anladınmı? bir ulusu bir devleti oluşturan çeşitli etnisiteler vardır ülke kurulurken bizimle olan insanlara zaten kimsenin bir şey degigi yok ne diyorsun sen?
suriyelilerin burada ne işi var
bi kaynakta okumuş cahili cühela
ben arap çıksam ne olur sen aptalmısın
kızım ben antropologum boş yapma senin dedigin şey amerikan uydurması bir şey kaynak maynak degil
Sen sorumu anlamamışsın lavuk
benim okudguum kaynaklardada türkiyede yaşayan insanların 100%90ı Türk diyor
Orta asya geni kaç? Söylesene türklere bak bakayım benziyor muyuz?
bak diyorumki ben diyelim urfalı bir arabım 1000 yıldır burada yaşıyorum yani dedelerim cumhuriyet kurulurkende burdamış osmanlıdada?
ben zaten bu ülkeye kanla canla baglıyım Türküm zaten
suriyelinin burada işi ne diyorum sen aptalmısın
sen gerçekten safkan aptalsın sen orta asya geni diye bir şey olduguna inanıyorsun diyorumki ben antrpologum insan bu akdar aptal olur ya
lazı kürdü türküm diyor sen ne ayaksın anlamadım
islamofobi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?