Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmeden iman ediyorsunuz İslam Arap dinidir Kurana göre maide suresi 41nci ayetine göre Müslüman Müslümanın olduğu yerde yaşar Şeriat kanunlarına göre yaşar yaşamak zorundadır yoksa kafirdir siz Türkiye de yaşıyorsunuz ve kafirsiniz Türkiye de Şeriat yok o yüzden Arabistan'a gönderiyorlar sizi Türklerin İslam ile alakası yoktur İslam dini Yahudilik ve Hristiyanlık gibi akılcılık çağından geçmiş bir din değildir İslam dini kendisinden olmayanı öldüren bir dindir siz yumuşatıyorsunuz tatlı su Müslümanlığı yaşıyorsunuz ayetleri kendi kafanıza göre eğip büküyorsunuz Çanakkale savaşında Kars savaşında namazında niyazındaydı neden çünkü Osmanlı Türklüğü yasaklamıştı Araplaşmıştık Mustafa Kemal sayesinde kendi öz benliğimiz olan Türklüğe kavuştuk Türk olduk Türklerin dini Tabiattır doğadır Tengri'dir Tengrici'dir Türkler Araplar Türkleri zorla kılıçtan geçirerek İslamlaştırmıştır İslam da kadının hakkı yoktur kadın erkeğin hizmetçisidir istediği erkekle evlenemez evlendiğinde boşanamaz erkeğin 3 kere boş ol demesi lazım devlet dairlerinde söz hakkı yoktur 4 duvar arasındadır kadın senin bir kadın olarak zaten İslam'ı savunmaman lazım savunuyorsun çünkü bilmeden iman ediyorsun hiç biriniz bilmiyorsunuz okumuyorsunuz anne babanız dedeleriniz çevrenizden öğrendiğiniz gibi tatlı su Müslümanlığı yaşıyorsunuz hepsi bu kendi kafanıza göre eğip büküyorsunuz tatlı su Müslümanlığı olmaz
122 Yorumla
Soran+1 yılBenmi okumadım kuranı inanmıyorsun madem gel Mardin'e gel cinler tepsine gidelim
Soran+1 yılSana gerçekleri gösterelim
Cevap sahibi+1 yılTabi okumamışsın okusan o kitapta kutsallık olmadığını görürdün ne cinler tepesi hepsi masal cin diye de bir şey yok hepsi sizi korku üzerine bu dinde tutuyorlar sen peki Tevrat okudun mu?
Soran+1 yılPeki. Ben sana gostermeyi
Soran+1 yılTeklif ediyorum
Soran+1 yılNeden kabul etmiyorsun
Soran+1 yılKorkak
Cevap sahibi+1 yılNeyi göstereceksin saçmalığı niye kabul edeyim arkadaşım ben hayatım boyunca bir kere bile namaz kılmadım oruç tutmadım sen Tevrat okudun mu? sizi küçük yaşta böyle saçma sapan hikayeler anlatarak sizi korkutarak bu dini mensup ediyorlar bu din korku dinidir
Cevap sahibi+1 yılSen Tevrat okudun mu?
Soran+1 yılKorkutmak mii
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Soran+1 yılOnlar sana zarar vermez cicimm onlar başka bir dünyadan uzaylı yani
Soran+1 yılHani sen belki onlara inanırsın
Soran+1 yılİncili okudum
Cevap sahibi+1 yılCehennem Cennet korkunuz var hepinizin Cehennemde yanmaktan korkuyorsunuz şu verdiğin örnekte bile korku var sen Tevrat okudun mu?
Soran+1 yılCennet ve cehennem korkum yok Allah'tan korkum var ve sen ateyist insan
Soran+1 yılKeşke seninle buluşma imkanım olsaydı
Cevap sahibi+1 yılBir gün Tevrat oku Kuranın çakma Tevrat olduğunu göreceksin çünkü Kuran %90 nı Tevrattan alıntı %10 da İncilden alıntı Allahtan korkuyorsun korku olduğu içini iman ediyorsun hepiniz korktuğunuz için iman ediyorsunuz peki Allah'ın ne olduğunu biliyor musun? bana Allah'ı tanımlar mısın?
Soran+1 yılAllah düşündüğümde huzur buluyorum Allah'a bir soruyu sorduğumda onu cevabı hayatta ders gibi yüzüme çarpıyor aynı gün hata 1 dk bile geçmeden buluyorum sorunumum cevabını ve şimdi haylerim gerçek oluyor filstine ve İsrail savaşını görüyorum ve bu sefer kıyamet kopucagina inanıyorum tek değilim Kuran'da yazan o gerçeği görmemdi ve görüyorum az kaldı Türkiye gelincek ve o dinsizler İslami kötülemek için herşeyi yapan medyaya müslümanim kılığında davran o insanlar hepsinin yoklusunu görmek bana nasıp olucagini düşündüğüm için çok mutluyum Allah'a çok şükür olsun bu azap biticek
Soran+1 yılAllah yüce yaratıcı onun eşi ve benzeri yoktur o hakemdir o rahmandir o dünyayı bir düzen içinde yaratmıştır. Dünya bakan bir kusur bulamaz ve o Kuran İslam'ın kılavuzu dur onu okuyan ve anlayan çok az insanlar vardır
Cevap sahibi+1 yılSen bir hayalin içindesin bir masala inanıyorsun ben sana tanımlayım Allah'ı Allah bir puttur Mekke de duran bir puttur bu putun adı El ilahtır El ilah zamanla Allah olarak çevrilmiştir Kuranda kâfurun suresini oku bu sure antlaşma ayetidir Muhammed Mekke'deki putlarla antlaşma yapıyor el lat el uzza el manat bunları şifacı tanrı olarak alıyor kuranda necm suresi 19 20 21nci ayetlerini oku orada göreceksin bu ayet sonra kuradan kaldırılıyor sonra Muhammed 10 yıl boyunca kendi dinini kabullendirmek için Mekkelilere anlatmaya çalışıyor ama Mekelli halk Muhammed'in dinine inanmıyor çünkü Muhammed Yahudi masallarını anlatıyor kalem suresi 15nci ayet eskilerin masalını anlatıyorsun bize Muhammed diyorlar ve Muhammed dışlıyorlar Muhammed El Lat El Uzza yı bu putları şifacı tanrı olarak kabul ettiğin de Mekkeli halk diyor ki Muhammed hani Allah tekti sen niye putları tanrı olarak kabul ettin diyor Muhammed sonra oradaki bütün halkı katlediyor ve bu El Lat El uzza putlarını kırıyor sonra Tevbe suresi ilk 5 ayetini yazıyor Tevbe suresi ilk 5 ayet ise antlaşmanın bozulduğu ayettir yani sizin Allah dediğiniz tanrı Mekke de duran El ilah putu (Ay Tanrısı) Mekke deki puta tapıyorsunuz öyle göklerde bir şey yok yaratılış ayetlerini de Tevrat'tan alıntı yeri göğü 6 günde yarattığını söylüyor Kuran Tevrat'ta aynısını söylüyor oradan alıntı sonra kıyamet günü ise şöyledir
Cevap sahibi+1 yılKurana göre dünya şöyle çalışıyor güneş ile ay yıldızlar yerin altına girip girip çıkıyorlar güneş Allah katına çıkıyor secde ediyor oradan sonra Allah izin veriyor gün doğuyor gün gelecek Allah izin vermeyecek güneşe güneş doğduğu yerden tekrar batacak olay bu anladın mı Camilerin yönü niye Mekke'ye dönük içindeki put olan el ilah putuna tapıyorsunuz (Ay Tanrısı) ya da Mekke etrafında niye dönüyorsunuz niye içindeki puta tapıyorsunuz el ilah putuna anladın mı şimdi tanrınız Mekke de göklerde değil puttan korkuyorsun ondan sonra bilmiyorsunuz deyince nee diyorsunuz bilmiyor muyum bunlar masal Yahudilerin masalı fazla kaptırma bak bunlara 30 yıla kalmadan Müslümanım diyene deli diyecekler cin nedir biliyor musun ben sana söyleyim cin Muhammed Mekke'deyken yanına bir kaç tane tanımadığı adam geliyor bu adamlar Mekkeli değil Muhammed bu adamları cin sanıyor anladın mı? öyle cin falan bunar hep zihnin oyunu sen cin görüyorum de seni deliler hastanesine kapatırlar bak senin okuyacağın insanları söylüyorum 1) Turan Dursn 2) Arif Tekin bu 2 adamın kitaplarını oku YouTube da Yakup Deniz diye bir yayıncı var bu adamın videolarını izle artık bitti din olayı hepsi mitolojik hikaye sizi kandırıyorlar kafanıza göre eğip büküyorsunuz sen kafana göre eğip bükme bu din konusunda kendini eğit aydınlan.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü solcular her zaman iş başında
ve solcular daha kalabalık buna bir de gavur özentiliği eklenince
bilinçsiz kardeşlerimiz neredeyse Müslümanım demeye korkuyor
043 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü birine Müslümanım dediğinde kız olarak erkeklerin tacizine uguruyurum sapıkça benimle konuşuyorlar dalga geçiyorlar
- +1 yıl
bunu yapan din düşmanıdır soran
- +1 yıl
@Shelby111 papazın tecavüzleri gibi
İslam kusursuzdur
insan kusurludur
Soran+1 yılİslam kusursuz dur insan kusuruludur katılıyorum
Soran+1 yılKabul etmediğimiz bir şeye saygı duymayayiz sen gelip bizim dinimize kusurlu diyemezsin
- +1 yıl
@Shelby111 yani neye saygı belli ki din düşmanı Allah ve Peygamber düşmanısın
adın bu umarım sen de adını kabullenecek kadar elitsindir . saygılar iyi akşamlar - +1 yıl
@Shelby111 yani :D
elbette sonuç buydu . ben hakaret etmedim
hemen sinirlendin.
umarım kültürlüsündür derken de aslında zaten kültürsüz ve medeniyetsizdin
sorun değil. senin inancın sana benim ki bana ne güzel söylemiş bu satırları Kuranımın Ayetleri . sana bol şans by - +1 yıl
@Shelby111 Kuranı bir kaç kez okudum
yaşın kadar Hadis i Şerif okumuşluğum var :D
yani sen Allah a kusurlu diyorsun diyeceğim
şimdi söylediğin ve inanç kısmında idrak sıkıntın olduğu için
ben Allah için böyle bir şey demedim diyeceksin
babam mı yazdı İslamı
o zaman da nerden biliyorsun değiştirilmedi vs vs ye gireceksin
kısaca cehennem de ne ben senin yerine yanacağım
ne sen benim yerime .>)
bu yüzden sana bol şans
bu arada sen de olmayıp ben de olan şeyin adına biz " Hidayet " diyoruz
yine Rabbimiz kusurlu dediğin Kuran da ve İslam da şöyle buyuruyor ;
onların kalpleri kararmıştır
görmezler duymazlar .>) yolun açık olsun
Soran+1 yılSen bence cahilsin Harvard Stanford Cambridge üniversitesindeki çocuğu profesör kuranı okuduktan sonra müslüman oldu kuranı okuyan Müslüman oluyor kardeşim. Ve senin zekan olsa kuranı okuduğun an Müslüman olurdun çünkü İslam bilimle uyuşur ve İslam'ın yenildiği hiç bir şey yoktur bir kadın işlemi kötülemek için kuranı okuyor ve müslüman oluyor bir çok rahip müslüman oluyor bir çok bilim insanı müslüman oluyor. Sendeki zeka madem o kadar çok gelişmiş ibni Sina. Ol hani oda Arap Ömer Hayyam ol farbi ol
- +1 yıl
işte yine benim dediğime geldi :D
Rabbini çok sevince
solcuların silahı ; yobaz , bağnaz , örümcek kafalı , yallah arabistan
Kabe sizin olsun , anıtkabir bize yeter falan :D
yani hiç birimiz soöcu olduğunu ve en başından beri İslamı karalamaya çalışmak için yorum yaptığını anlamadık zaten :D
akıl yok ya hani :D :p kal sağlıcakla - +1 yıl
Sana birşeyler yazmak kendi zekama hakaret olacağı için mümkün olduğunca kısa yazacağım çünki kendini zeki hissetme gibi bir yanılgıya düşmene izin veremem kuranı okuyup anlayabların (sizin gibi gazete okuyor gibi anlamadan okuyanlar değil) çoğu dini terkediyor kadına değer verilmeyen bir dini kadın olsrak savunman zaten kendini açıklıyor daha fazla söze gerek tok
Soran+1 yılİslami kadına değer vermiyor
- +1 yıl
haklısın
Allah kendi yarattığı kadına sizin verdiğiniz değeri veremiyor :D
kadın memesini popon başını açınca şahane
Allah seni ben yarattım kulum , kapan bunlar sapık kalbi bozuk kullarım diyince
Allah değer vermiyor
" Soran " ben bu cahili olduğu gibi bırakıyorum. lütfen sen de bırak ve cevap verme zahmetinde bulunma. iyi geceler
Soran+1 yılBen tıp fakültesin de okuyorum de sen nerde okuyorsun. cahil üstün zekalı bir bireyim. Arkadaşından senden daha üstün zekalı biri olduğu yegâne açık
Soran+1 yılYarın araba çarpmış sana ölmüşsün. Herkes gelicek ağlıyacak iki dk sonra karın da senin. Gibi dinsiz se en yakın arkadaşınla yaticak sonra zebaniler gelicek. Ve senin dünyada yaptığın herşeyin hesabını sana sorucak sende şöyle diyeceksin son bir şans son bir şans ama bit öldün sözün tutmadın hani dünya sonsuzdu hani dünya eğlence yeriydi
Soran+1 yılŞüphesiz ki (bir sonraki ayette anlatılacak; kibirleri, inatları, yüz çevirmeleri, delilsiz tartışmaları nedeniyle kalpleri mühürlenmiş) o kâfirleri uyarsan da uyarmasan da fark etmez! Onlar iman etmezler.(2/Bakara
Soran+1 yılBu ayet seni anlatıyor bizimle alay etmeni. Kâfirlere dünya hayatı süslü gösterildi ve onlar iman edenlerle alay ediyorlar. Oysa korkup sakınan müminler, Kıyamet Günü'nde onlardan daha üstün olacaklardır. Allah dilediğini hesapsız/sınırsız rızıklandırır.(2/Bakara 212
Soran+1 yılBenim sana imanımı kanıtlamak gibi bir hükümlugum yok sen kimsin benimle ile Allah la olan ilşkimi bir dinsiz bir yaratıcının bile olduğuna inanmayan bir cahil bide kendinin zeki olduğunu düşünüyor hernyese byeee
Soran+1 yılErmenistan seni bekliyor cicim
Soran+1 yılSeni çok seviyirlarmis
Soran+1 yılİlede gelsin diyolar
Soran+1 yılBiraz sevelim diyorlar
Soran+1 yılBende Osmanlı'nın torunuyum defol. selanike
Soran+1 yılAtatürkü araştır ölmeden önce ne demiş atan
Soran+1 yılHadi söyle ne demiş
Soran+1 yılHello alaho mi demiş ya da başka bir şeymi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılAsıl müslümanlar sekülerlere saldırıyor 5 vakit namazımı kılan biriydim ünideki mescitteki arkadaşlarım hepsi kamuda iş buldu ihale aldı tarikatlar devletin hazinesini boşalttı iş bulana kadar aç kaldım yeter beee
07 Yorumla- +1 yıl
Kuranı sen oku da ülkedeki adaletsizliğe liyakatsizliğe karşı çık
Soran+1 yılOnların müslüman olduğuna eminmisin
Soran+1 yılEminmisin
- +1 yıl
Elinde kuranla bağıran insanlar gerçek müslümanlar baş tacı
Soran+1 yılİnsanları müslümanım ayağında kandırıp. Müslümanlari sömürüyor olmasın onlar
- +1 yıl
İşte feraset işte adam gibi adamlık
Soran+1 yılBu internet gördüğün Cübbeli mubeli hocalar çoğu söylediği şeyler yalan ve İslamiyeti kötülemek için herşeyi yapıyorlar
- Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılŞeytanın uşakları, sevmez ki zaten müslümanları..
Hem onlar kim oluyor? Bir avuç münafık..
Bu millet müslümandır ve ilelebet müslüman yaşayacaktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah kardeşim
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe mi zararları var 🤦 cemaat yurtlarında yaşananlar, inanmayanlara hakaret ve tehditler, çocuklara yapılanlar, din tüccarlığı, terör... Ama onlar gerçek müslüman değeel di mi pardon
09 Yorumla
Soran+1 yılOnlar müslüman miii
Cevap sahibi+1 yılTabii canım gerçek müslüman sadece sensin zaten
Soran+1 yılMüslümanlar kimseye zarar vermedi vermez
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama müslümanları melek mi sanıyorsun araştır biraz
Soran+1 yılBak canım kardeşim gerçek bir müslüman bak gerçek bir müslüman asla kimseye zarar vermezzzss
Soran+1 yılBen görmedim Hz Muhammed sav kime zarar verdi kimeee
Soran+1 yılHz Ali kime zarar verdi
Cevap sahibi+1 yılTamam anladım dediğim gibi düşünüyorsun onlar gerçek müslüman değeel kimse değeel bir tek sen doğrusun cennetlik kardeş
Cevap sahibi+1 yılBu insanların yaşadığını gördün de sanki sjdbx
+1 yılKim diyor sevilmediklerini provokasyona müsait sorular sormasanız olmaz. Her kesimde bu tipler olmak zorunda mı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bu yüzden sevilmiyor mini etekli dinsiz mi oluyor şimdi önce iki tane kirap oku o boş beynine biraz bişeyler girsin de sonra yorum yap
05 Yorumla
Soran+1 yılBen dinsiz mi dedimmm
Soran+1 yılBende açığım yarabbim
Soran+1 yılBen diyorum ki o cephede mini etekli kadın mı vardı dinsiz birimi vardı orada dedimmm
Soran+1 yılAçık biri dinsizdir demedimmm
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmak yanlış bişey ben her türlü çsüne karşıyım açıklığa muhalet olana da kapalılığa olana da
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyenin kaymak tabakası Türkiyeli yahudi , ermeni, rum ve bunlarin çocukları torunları. Bu yüzden bu farklilik ve kin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Shelby111 Senin dünyadan haberin yok saçma gelir tabi
Cevap sahibi+1 yıl@Shelby111 Türkiyede tanınmış ünlü işadamı sanatçı ve ne kadar eski bürokrat varsa hepsi bu şekilde.
Hani 7 göbek bürokrat, armatör, sanatçi vs vs olanlar
Soran+1 yılHaklısın kızım sen
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalı olduğun icin muslimanmiisn
018 Yorumla
Soran+1 yılAçık
Soran+1 yılİm..
Soran+1 yılAma rahatsız oluyorum sırf biri kapalı diye böyle muamele göre
Cevap sahibi+1 yılMüslüman değilsin ozman
Soran+1 yılMüslümanım
Cevap sahibi+1 yılNamaz kiliyormusun
Cevap sahibi+1 yılHacca gittin mi
Cevap sahibi+1 yılZeakt verdin mi oruç tuşunun islsmyetin 5 şartı ne
Cevap sahibi+1 yılBiliyormusun
Soran+1 yılNamaz kılıyorum hava gitmedim 18 yaşındayım oruçta tutuyorum evet babam hepsini veriyor çünkü benim malım mülkum yok a şahadet etmek namaz kılmak oruç tutmak zekat vermek hacca gitmek
Cevap sahibi+1 yılKapan ozman
Cevap sahibi+1 yılBikadar dindarsin
Soran+1 yılBak senin kafanda aynı sende sevmiyorsun Müslümanları
Soran+1 yılDindar olmak kötü bir şey mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ben asla din sevmem
Cevap sahibi+1 yılTmmm sen nasıl Müslümansin
Cevap sahibi+1 yılBeni dahaa çok bağılaticanaa uzaklastieiyorsun
Cevap sahibi+1 yılMüslümanlık bumu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri