Sawakın adası şimdi işimize yarayabilir. Sawakın adası Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti Katar Türk silahlı kuvvetleri üssü Somali Anadolu kışlası Daha sayabilirim. Bizim bunun planını yapmadığımızı düşünmeyin Türkiye Türkiye’den büyüktür. Gözlerinizi açın. Türkiye’nin o bölgede çok sayıda askeri üssü var ve hepsi faaliyette itrailin bizi göze alamayacağını biliyoruz. Türkiye masada çok güçlü Güçlü ordu, güçlü Türkiye Stratejik konumda olan çoğu yerde Türkiye’nin askeri üsleri mevcut durumda Masada kıstırdık Bizimle sahada savaşmayı kesinlikle göze alamazlar Göze aldıklarını varsayarsak eğer Bize saldırırlarsa kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetine saldırı düzenlerler önce Onlar Kıbrıs’a saldırmaya başladıkları anda En yakın olan 3 üsten çok şiddetli şekilde karşılığını alırlar Daha asıl Türk ordusu gitmeden sadece piyadelerle dahi bu iş çözülebilir Zira içeride olan destekçilerimiz azımsanmayacak kadar çok bu yüzden biraz zorlanabiliriz Onlara zarar gelmeden Güvenli bir bölgeye onları çekip Haritayı yeniden düzenleyebilir Sağlık huzur ve mutluluk getirebiliriz.
Eğer İngilizler müdehale ederse ki etmek zorunda çünkü itrail İngiltere’nin Ortadoğu’daki karakolu İngiltere’de yaşayan ve zamanını bekleyen subaylarımız gerekli ayaklanmayı İngiltere’de başlatıp onlara diz çöktürebilir Devam etmesi halinde Türki cumhuriyetlerin işin içine karıştığını hesaba katarsak eğer İşte o zaman tüm dünyaya geçmiş olsun Çünkü dünya haritasını yeniden oluşturmak gerekecek.
Tüm stratejilerini anlatmak isterdim ama hepsini okumanı sizi hem yorar hemde zorlardı o yüzden burada kesiyorum.
Türkiye ve itrail savaşın eşiğinde ne düşünüyorsunuz?
Nato üslerini kapattığımızı ve bizim natodan çıktığımızı varsayalım Amerika’nın türkiyede kaç tane askeri üssü var? 42 bunun 2 tanesi kolordu statüsünde Biz ülkemizin içeriden işgal edilmesine çok önce izin vermişiz natoya giriş yaparak Çıkış yapmamız bize çok fazla yaptırım uygulamalarının önünü açar Ve sonuç olarak yine savaşa girmek zorunda kalırız. Kapatmak ya da çıkmak çözüm değil
şu an masada birşeyler görüşülüyor Ya itrail bizim dediklerimize babası İngiltere’yle birlikte tamam diyecek ya da biz bombanım pimini çekeceğiz Başka yolu maalesef yok.
Natonun kurulma amacı zaten başlı başına belli bunu görmelisin
Kurulma amacı Türkiye cumhuriyetini zayıflatmak içeriden fetih etmek Ve krizler ile yönetmek yönlendirmek.
Hani sağ gösterip sol vurmak Savaşa sokmak ister gibi yapıp savaşlara bizi dahil etmemek Bizi durdurmaya çalışmak Yanş bizi durdurmak için bir barikat. Böyle düşün
Güçsüzlere yetebiliyorlar Abi inan bana Bizim 5 yaşındaki çoçuklarımız bile bu itraillilerden daha cesur. Benim itraile girişim yasak 2 yıldır bu yıl sonunda bitiyor
En İyi Cevaplar