İran Cumhurbaşkanının ülkemizi "Milli" seviyede etkilemesi hakkinda yorumunuz nedir?

Milli Yas ilan edilmesini desteklemiyorum.
Milli Yas ilan edilmesini destekliyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İran Cumhurbaşkanının ülkemizi "Milli" seviyede etkilemesi hakkinda yorumunuz nedir?

Komşu devletin başıdır. Herşeyden önce devlet nezaketidir. Türk ulusu barbar değildir. Yapılan doğrudur. Bu zamana kadar yapılmayanlar yanlıştır.
İran Cumhurbaşkanlığı resmi sitesi yayınladığı teşekkür mesajında Türk bayrağına yer vermedi. Bu konuda hakkında ne dusunuyorsunuz? ↗
Devlet nezaketi oyle mi? Yeni sordugum soruya bak istersen.
kKesinlikte doğru bulmuyorum. Türk düşmanı Reisiden, biraz bahsedeyim. Ölümüne sevindim, şöyle ki;
Ateşi bol olsun. Elinde çok fazla İran Türkünün ve diğer ırklara mensup laik seküler gençlerinin kanı var. Iki sene önce laik devrimlerde, Reisi ne gibi canilikler yaptı peki; Türk kadınları başta olmak üzere türban takmayanları katletti, tutukladıkları kız ile erkek çocuklarına ( içlerinde Iran Türkleri de) var tecavüz etti. Hat da bir tane Türk çocuğu, bu yüzden hayatını kaybetti. Ayrıca İran Türkleri dinci rejim kurulduğundan bu yana sürekli zulme uğruyor ve Türkçüler idam ediliyor.. Ancak Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum.
Kaynakça
Kendi ülkesindeki insanlar kutlama yapıyor resmen, yobazın teki öldü diye ben niye yasa giriyorum
Cevap
6Cevap
Bu lavuklar deprem zamanında yas ilan ettilerse iade-i ziyaret olmuş, etmedilerse anlamsız
2023 Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta 6-12 Şubat tarihleri arasında, Kosova'da 8 Şubat günü, Bangladeş'te 9 Şubat günü ve Arnavutluk ve Kuzey Makedonya'da ise 13 Şubat günü ulusal yas ilan edildi.
Yani umurlarinda degiliz.
Iran cumhurbaskani vefat edeli 3-4 gun oldu. Aslinda zamanin onemi yok ama bu hareketi insan sorguluyor ne gerek vardi diye. Ve anket sonuclari inanilmaz sasirtici Şu an benim icin
Yok onu demiyorum, depremlerin üstünden henüz 1 yıl geçmişken ve onların yas ilan etmemesi bu kadar taze biliniyorken, Tayyip'in İran için yas ilan etmesi mantık dışı. Bu hareket nereden bakarsan bak fiyasko. Din kardeşliği desen, Şia bir toplumdan bahsediyoruz. Ben anlam veremedim..
Ahh bi anlasam. Milletimizin de buna gereken tepkiyi vermemesi apayri izahi olmayan bir durum. Adı üzerinde "Milli Yas" ama Milli olmayan bir kisi icin bu hareketin anlami nasil anlatılır çözemiyorum. Baya baya ulkemiz resmi olarak bu gun yas ilan etti. Gercekten anlamiyorum.
Milli yas ülke başındakinin demesiyle emri baki olmaz. Halk genelinde kabul görüyorsa yas ilan edilebilir.
2009 yılında muhsin yazıcıoğlu öldürüldüğünde niye yas ilan edilmedi bu adama ilan ettiler üstelik 3 gün boyunca bulmadılar muhsin yazıcıoğlu nu
allahın şiisi elinde fırsat olsa hepimizi oldürcek ama biz bir tanesi oldü diye yas tutalım no no...
desteklemiyorum
Bize ne İran başkanindan
İlk defa duyuyom öldüğünü
yas ilan edildi diye sende salya sümük ağlarsın şimdi dimi tüh keşke etmeselerdi ağlamazdın komiklik seni
senin oturduğun evin yanında komşun ölürse sen o cenazeye gider misin gitmez misin? insan san gidersin anlıyor musun
Banane İran Cumhurbaşkanından.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?