+1 yılAkp ile Raisi, aynı kafada iki kardeş. İkisi de çağ dışı ve Türk , kadın ve Insan düşmanı şeriatı savunuyor. Bu yüzden, hiç şaşırmadım. 31 Mart 2024 de ağır yenilgi aldılar. 2028 seçimlerinde, alaşağı edeceğiz. Reisi Türk düşmanın ölümüne ise, çok sevindim.. Şöyle ki;
Raisi Türk düşmanı katilin önde gidenidir. Raisiyi savunanlar var göz yaşı dökenler da Türk düşmanıdır. Şöyle ki;
Elinde çok fazla İran Türkünün ve diğer ırklara mensup laik seküler gençlerinin kanı var. Iki sene önce laik devrimlerde, Reisi ne gibi canilikler yaptı peki; Türk kadınları başta olmak üzere türban takmayanları katletti, tutukladıkları kız ile erkek çocuklarına ( içlerinde Iran Türkleri de) var tecavüz etti. Hat da bir tane Türk çocuğu, bu yüzden hayatını kaybetti. Ayrıca İran Türkleri dinci rejim kurulduğundan bu yana sürekli zulme uğruyor ve Türkçüler idam ediliyor.. Ancak Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum.
Kaynakça
42 Yorumla- +1 yıl
Amma irancı varmış, engelle engelle bitmedi. Bunları engellemek lazım ki yorumları şikayet etmesinler. KS adminlerinde de irancı -arapçı var. Hesap kapanıyor, fazla yorum kaldırılınca
- +1 yıl
Lanet olsun Arap taparlara
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılYıllar önce Suudi Arabistan kralı nalları dikince de aynı rezilliği yaptılar.
Benim bayrağımı, elin Arap pisliği için yarıya indirdiler! Şimdi de ülkesinde gencecik insanları işkence ile öldüren, ibret olsun diye vinçlerle asan şeriatçı bir pislik için yine aynı rezilliği yapıyor tayyip!
Utanç her gün bu ülkede katlanıyor!01 Yorumla- +1 yıl
@Mandarinia haklısın sonuna kadar sana katılıyorum.. sehıt olan askerlerımız ıcın bayragımız yarıya ınmıyor... soylenecek coook sey var cook.. ıcım yanıyor yuregım aglıyor..
güzel olmuş eytlilere de 2 bira bedava hak tanısınlar 0rsbuçpçu bal posuklarını koruma derneği diye kumarhane geceden sabaha dinimiz süpaneke amin süleyman soylu hak adamıydı hakkı yendi wayyy bizim akrabalar ölmüş neyse peygmber efebdimiz böyle yatardı ayağı
02 Yorumla- +1 yıl
Sakin mi olsan acaba 😂😂 sen bizi içeri attıracan ha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ölümüne o kadar üzüldüm ki 1000$'lık Bollinger şampanyamdan bir bardak içtim. 😌👌🏼
Helikoptere yastır o. Düşerek kendini feda eden imparator. Ne helikopterdi be. 😄 Instagram'da biri esprisine demişti milli yas ilan ederler falan diye, hakkaten öyle oldu. Şaka gibi ülkeyiz. Aslında %50 milli yas desek daha doğru olur djfhd.
Milli yas kararları, TBMM'de olması lazım ama.. Hatırlatayım, 6 Şubat depreminde bile türkiye için yas ilan eden bir orta doğu ülkesi yoktur. Milyonlarca kadının hakkını ve hukukunu hiçe sayan, kadını günah sayan bir yaratığın ölümü benim icin hayırlı bir haberdir. 🥳
Takmıyorum, umrumda değil.
70 Yorumla
+1 yılSu linke tıklayıp bakın bize de dayatmak istedikleri bu.. ahlaksizlik ve adaletsizlik. sizce bu yönetim ciddiye alin ama sonu da bu. neden suriye afgan irak oranli mültecilere toprak hediye edip vatandaslik verdi. bizin halki çöpe muhtac edip onlara kral gibi davraniyor. bizi araplastirmaya çakışan lar var. gazi mustafa kemal ataturk u anmak için bile anitkabire yasak koyan se rf sisler... anladiniz turkiyenin kurucusunu hice sayan alcaklar. irana bayrak indirdi.. diyecek soz yok linke bakin. gebesin böyle itler 10 yasinsaki kızın saci acik diye asan itler.
https://www. amnesty. org. tr/icerik/iran-251-kisinin-olduruldugu-korkunc-infaz-dalgasi-durdurulmali12 Yorumla- +1 yıl
Bana ağlamayın ben oyumu zafere verdim. Akp ve CHP Amerika'nın partisi olduğunu her seferinde kanıtlıyor...
- +1 yıl
Oy hangi partiye verdiniz diye sormadim. tabiki özgür irade istediğiniz partiye oy verebilirsiniz.. biz bu yapilanlari kınıyoruz. Buradaki mesele bu..
+1 yılBizine ruh hastası mollanın gebermesinden. İrandaki kadınlar için en mutlu gün bayram ilan ederler umarım 🫢
83 Yorumla- +1 yıl
Bayraklar yarıya indirilecek ve çocuklar saygı duruşuna duracakmış 🤮🤮 bir Pers iti için çok fazla bu
- +1 yıl
Bencede yarın imamların ağlamasını dinlemeyiz umarım
- +1 yıl
İyyyyyykkk 🤮🤮🤮kuscam
+1 yıl5bin masum insani öldürüp, basi acik kadinlarin sokakta dövülmesini destekliyorum diyen bir yaav**saak icin bayrak indiriyorlar.
Dünyada nerde bir zalim var, bizimkiler hemen ona sahip cikarlar mübarek.
72 Yorumla- +1 yıl
Cahilsin
+1 yılBizi alakadar etmiyor. Böyle bir şeyden haberim yoktu ayrıca. Bildiğin vatan hainlerinin oynadığı bir oyun bu. Bizi ne ilgilendiriyor? Ş**zler önce zulüm gören Uygur Türklerine sahip çıksın. Bıktım bu ülkenin düşman elinde olmasından. Zorba ölmüş diye İran halkı bayram ediyor, biz yas ilan ediyoruz, böyle o**uca bir şey var mı?
30 Yorumla- Gündem konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİran’ın başına Bilal Erdoğan geçmek istiyor olabilir, o yüzden yas ilan ettik sanırım. Nedir bu Arap seviciliği hala anlamıyorum. Ülkemizde depremler oldu, darbe oldu, şehitler düştü, hiç bir Arap ülkesinin kalkıpta yas ilan ettiğini görmedim. İran’ın cumhurbaşkanı öldüyse bize ne? Filistinde savaş var, Mehmetçik oraya gitsin diyen zihniyet ile aynı havayı solumak acı verici.
33 Yorumla- +1 yıl
Devlet düşman elinde, mevzu bu.
- +1 yıl
@TycheKairos kesinlikle.
+1 yılFarslar bizim düşmanımız. Fars, Rus ve Arap itleri tarih boyunca bize düşman oldu. tarihi boş verin Ermenistan İranın yanında. çünkü İran da Ermenistanı destekledi Karabağda. aynı desteği Filistin de Ermenilere verdi. Ben bu tutımlarımızı anlamıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
analamak da istemiyorum!
+1 yılŞehitlerimiz için o bayrak neden inmedi acaba? Bu ülkenin evlatları hiçbir zaman sevilmeyecek.
73 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Düşmanlar ve hainler tarafından elbette ki sevilmeyecek.
- +1 yıl
Ülkenin yöneticileri sevmiyor bizi. digerleri sevmese kaç yazar
- Gündem konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılUluslar arası siyasette yapılması gereken soft power politik bir hamle aslında. Milli yas ilan edildi diye bir gün boyunca oturup ağlamayacağız yani. ama komşunun hassasiyetine saygı göstermek, ki zaten onlar da oturup ağlamıyorlar; iyi komşuluk ilişkileri açısından önemli bir hamledir. aynı şekilde benzer durum Yunanistan'ın başına gelse yine aynı tutumu sergilemek isabetli olacak. 🤷🏻
10 Yorumla
+1 yılTürkiye, iranlaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu habere çok şaşırmadım.
Recep Tayyip Erdoğan çok üzülmüştür şimdi. "Daha seninle hilafeti getirecektik din gardaşım" diyerek yasa boğulmuştur. 😥
20 YorumlaGündem konusunda 499 cevap paylaştı. İran Arap değil Fars. O yüzden "Arap sevici" diyenlerin eleştirisi yanlış ama İran bizim dostumuz da değil hatta düşmanınız desem hiçte abartmış olmam, neden böyle bir hamle yapıldı anlamak zor. Yakında çıkar kokusu.
27 Yorumla- +1 yıl
Alakası bile yok. Farlar ile Arapların kültürlerinin hiç bir ortak yönü yok. Tek benzerliği olan "Din" konusunda bile İran Şia mezhebiyle diğer Müslüman Arap ülkelerinden tamamen farklı. Hatta Arap ülkelerinin İsrail kurulmadan önce en çok savaştığı millette Farslardır.
İran'da ki Arap nüfusu da sadece yüzde 2'dir. Türkiyede yaşayan Ermeni ve Rum oranı bile daha fazla. Senin bakış açına göre bize de Ermeni ya da Rum ülkesi deseler farketmez o zaman.
+1 yılHerkes dusmanca cevap vermiş ama kimse devletin duygusunun olmadığını menfaatleri olduğunu bilmiyor. Ayrıca komşu ülke sen kendi komşunun cenazesine gitmez misin bunu böyle düşünmek lazım
112 Yorumla- +1 yıl
Gitmem.
- +1 yıl
Gitmezsen dusmanlik beslerler o hanenin diğer üyeleri komşusun cunku kırgınlık olur elbet. Aynı şey komşu ülke içinde düşünmek lazım. Diğer ülkeler arasında prestijimizi bile düşürür.
- +1 yıl
Ne boş yaptın ya... Onlar neden bizim şehit olan askerlerimiz için ve deprem olduğunda binlerce insanlarımız için yarım saat bile olsa yas ilan etmedi? Neden hiçbir ortadoğu ülkesi yapmadı? Biz İran'ın komşusu değiliz galiba? Ayrıca benim soydaşlarıma zulüm eden bir devletin yöneticisi için hiç üzülmem. Geberdi gitti. İran halkı şu an bayram yapıyor. İranlı arkadaşlarım var o kadar mutlu ki. Sadece bizim saftirik Türkler her zamanki gibi atlayıp üzülür 😂😂
- +1 yıl
Şehitler icin bizde yaş tutmadık hiçbir ülke de tutmaz ne bizim ne onların Cumhurbaşkanı ülkenin başkomutanı görevindedir onunla askerleri kıyaslıyorsun. Savaşı askerler kazanir komutanlar ödüllendirilir tarzı birsey bu.
- +1 yıl
Güçlü ülkenin menfaat derdi olmaz.
- +1 yıl
ABD Baris getiriyor gerçekten Ortadoğu’ya o zaman menfaati yok petrol icin degil bol bop icin degil sadece barış derdinde 🙂
- +1 yıl
Osmanlı imparatorluğunun bayrağı var evet resmî sitesinden Şu an baktım
- +1 yıl
Soruna cevap olarak attım fotoyu bakarsın bilgi kirliliğine gerek yok
- +1 yıl
Ben Türkiye Cumhuriyetini diyorum... Konuyu değiştirme. Osmanlı yıkıldı gitti şu an ki günümüzü diyorum bilgi kirliliğimiş Fars taparlar İran'ı nasıl savunacam diye yirtiniyor🤣🤣🤣🤣 şunlar size tükürse Yarabbi Şükür diyecek insanlarsınız🤣
- +1 yıl
https://www.president.ir/fa/152024 bu arada iyi montaj yapmışsın tebrik ediyorum. Bende resmi siteden sana şöyle bir link atayım 🙃☺️ tüm yalanlar her türlü şeyler sizde valla. Tebrikler 🤣
- +1 yıl
Heryerden yazmana gerek yok tatlım diğer sorunda konuşuyoruz zaten oradan devam etttim ekleyecek birseyin varsa oraya ekle 🙂
Şehit veririz yas ilan edilmez elin adamı ölür yas ilan edilir bu ülkeden gidicem ben dünyada halkını maddi manevi bu kadar üzen başka ülke yok
40 Yorumla- Gündem konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılİran kendi yasını tutabilir ama bizim şehitlerimizin yasını tutmayıp bayrakları yarıya indirmedi. Şimdi İran için yas mı tutacağız? Artık kendine gelmesi lazım.
22 Yorumla- +1 yıl
Kaldı ki İran yas tutmuyor, kutlama yapıyor.
- +1 yıl
Biraz olsun eğlenmeyi hak ettiler.
- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkler hariç herkese yas ilan eden saçma bir hükümet var. Türk öldümmü kelle arap pers öldümmü ''inna lillahi ve inna ilayhi raciun'' bunlar vatan haini ya...
20 Yorumla - Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bizimki inmedi. Gök yüzünde.
29 Yorumla- +1 yıl
@Eirenee1 😂😂😂😂😂hep bunu diyorlar güzelim. Ama o popiş yok kimsede. Ütopik fantezi
- +1 yıl
@Eirenee1 yaaa heeee heeeeee.
- +1 yıl
Filistinde işiniz bittiğinde hazır eliniz kana bulaşmışken Suudi Arabistana da saldırır mısınız? Özellikle o putun olduğu yere 😂❤️
- +1 yıl
@aslıı_449 hayır. İsrael yabudisiyim. Gargat bizde böyle bir şey yok. Tamamen siyasallarin uydurdugu bir durum. Şu anki resme bakacak olursak gargat ağacının arkasına sallanmaya bizim ihtiyacımız yok zaten
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana ne İran'dan. Adam kendi şehidi için yas ilan etmiyor. Gidiyor reisi için ilan ediyor. Bu kendi milleti dışında herkese değer veriyor.
30 Yorumla Ot'a, b. k'a her şeye yas ilan eden bir zihniyetimiz var... Kendi ülkesinden çok başkalarına yaranmayi çok seviyoruz...
30 YorumlaGeçmiş olsun. Ölünün her türlüsüne saygım var ancak eli ayağı ayrı oynuyor canım ülkemin. Uluslarası politikasını yesinler. Bir tarafta çocuklar öldürülürken nerde o uluslararası politikalar?
10 Yorumla
+1 yılBir hamle ülkemizi zıt kutuplara ayırıyor gerçekten bir taraf ne gereği var şehitler için indirilmedi bayrak diyor diğer taraf ise saygı duymak lazım komşu ülke diye iki tarafın da hakkı var şimdi ancak benim umurum da değil olan yine bizim milletimize oluyor tek sorun bu
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke şehitlerimiz içinde yapılsaydı..
- +1 yıl
@Zzeynepss tabi ki
Ben yas falan tutmuyorum. Elalemin beyinsiz üçkağıtçıları için yas mı tutulur
40 Yorumla
+1 yılKim için? Ne için? Ve hangi akla hizmet.. hayretle izliyorum olanları, ama küçük bir hayret.. malum,, şaşıracak pek bir konu kalmadı artık
20 Yorumla- Gündem konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar göç aldık ki çok normal😂 Türkiye'de türklerin azınlık kaldığının ispatı😂
bugünde ağlancak halimize güldük çok şükür birey 🙏20 Yorumla
+1 yılUmrumda değil onca insan öldürülürken kimse yas tutmuyor ona yas tutacam Erdoğan gəberse bile o gün yine de gulerim ne yasssı
20 Yorumla
+1 yıltürkiye cumhuriyetini ve vatandaşlarını ilgilendirmeyen yastır. üzülen gitsin taziye evine içini boşaltsın.
23 Yorumla- +1 yıl
@idalpoyraz engellendin
- +1 yıl
Aynen öyle@idalpoyraz
- +1 yıl
Doğru diyon
Biz çevremizdekilerin derdinden kendi derdimize ne zaman düşeceğimizi düşünüyorum. Elbette Allah rahmet eylesin ama yasa girmek neden? Anlam veremiyorum çoğu zaman.
00 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hükumetin saçma sapan siyasi anlayışı. Iran komşu da bize ne faydası olmuş bugüne kadar? Akp kendi içinde yasını tutsun, beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılAbd den yardim istemis helikopteri bulmak için. Ben bu kadar kendiyle celisen sinsi bir devlet görmedim..
10 Yorumlaİkili ilişkilerin zarar görmemesi açısından alınmış bir karardır. Durduk yere düşman kazanmaya gerek yok diye düşünüyorum.
10 YorumlaDünya siyaseti diye bir şey var ve bizde içindeyiz o yüzden yapmak gerekiyor hangi ülke olduğu fark etmeksizin
12 Yorumla- +1 yıl
Eder.
+1 yılİran komşumuz olan bir ülke dolayısıyla siyasi ilişkilerin sağlığı için bu tür şeyler normaldir. Ben cumhurbaşkanı olsam ben de 1 gün yas ilan ederdim
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyas ilan etmediğimiz o kadar çok gün var ki
iran ne alaka10 Yorumla - Gündem konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılBana faydası olmayan kilisenin papazını s.. eyim. Çok mu gerekliymiş
10 Yorumla
+1 yılBaşları sağolsun, Ülke olarak şehitlerimiz içinde bu durum olursa güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen Politik bir çıkar olması muhtemel. yoksa Farslar da biliyordur biz Türkler'in onları sevmediğini düşünüyorm
00 Yorumla
+1 yılŞehit olunca, konu kendi vatandaşi olunca sesleri cikmayanlar sever böyle şovlari
10 YorumlaPolitik bir çıkar olması muhtemel. yoksa Farslar da biliyordur biz Türkler'in onları sevmediğini
10 Yorumla
+1 yıl36 şehit verildi bu ülkede bir gün bile yas ilan edilmedi bizene İran'dan 🤬
10 Yorumla
+1 yılAskerim polisim öldüğünde niye indirilmiyor benim bayrağım da Arap faresi ölünce iniyor?
15 Yorumla- +1 yıl
Yazıklar olsun 😡
- +1 yıl
Kim askerimi polisimi cepheye yollayıp yetim , şehit ailesinin garibanın sofrasına el uzatıp şehidin ailesine bakmayıp vatan için şehit olan askerimin polisimin ailesini gözetmeyipp Arap faresiyle uğraşıp milletinin parasına hakkını yiyorsa şeyh şıh tarikatci bürokrat yetkili kim kim varsa anasını avradını s*kiyim
- +1 yıl
👍😩
Ben de kahroldum. Hastaneye kaldırdılar, sakinleştirici stokları tükendi.
00 Yorumla
+1 yılSafını belli ettiyse RTE de sıra Saddam gitti bu gün bu olay sıra erdoğanda
00 Yorumla
+1 yılDeprem oldu 11 şehir yerle bir oldu o zaman neden yas ilan edilmedi diye sormazlar mı!
00 YorumlaDünyadaki bu tarz üzücü olaylarda bayrağın yarıya inmesi gayet normâl. İyi ya da kötü başkanları ölmüş. O yüzden normâl karşılıyorum.
00 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendi vatandaslari kutlama yapiyo
Bizimki milli yas ilan etmis
20 YorumlaTurkiyenin komsulari arasinda en buyuk ulke Iran. Cumhurbaskani dahil 9 yuksek derece yonetici de oldu o kazada.
Bence dogru bir karar, en azindan saygi olarak bir gunluk yas makul.06 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bunun objektif olmadığı bariz. Mevzu da zaten bu. Mevzu insanlık değil. Daha ötesi.
- +1 yıl
Ananın halan olması.
- +1 yıl
İran Cumhurbaşkanlığı, resmi sitesinde paylaşılan teşekkür mesajında Türk bayrağına yer vermedi. Ne düşünüyorsunuz? ↗ al kanzi sana çok saygı duyuyor muhteşem komşun
- +1 yıl
Kaynak senin ananın @#mi
Komşu ülkemizin cumhurbaşkanı ve dışişleri bakanı suikaste kurban gitti. Ne kadar sevmesekte nazik bir davranış olmuş ülkemiz açısından. Allah rahmet eylesin.
06 Yorumla- +1 yıl
Banane MK persten
- +1 yıl
Naziklikmiş peh peh
- +1 yıl
Rahmet falan eylemesin eyleyecekse Suriye'de şehit düşüp 1 gün bile milli yas ilan etmedikleri 33 Türk askerine eylesin rahmet
- +1 yıl
Alakası yok. Dostunu düşmanını iyi seçeceksin. Yas tutmak ve ilan etmek bize kalmadı.
+1 yılDarısı bizimkinin başına diyecem korkuyorum silivri soğuk diye 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Gidelim madem ne yapalım cücük emrah misali bi sevenimiz olmadı amca 😂😂
+1 yılSkmde degıl fukaralar olecegine biraz da mevkisi yüksek olanlar ölsünn
20 Yorumla
+1 yılTutsunlar yaslarını benim işim olmaz İran Cumhurbaşkanının yasıyla. Allah tahsilatını affetsin der geçerim.
00 Yorumla
+1 yılsehıtlerımız ıcın asla ınmedı bu bayrak yarıya... yazıklar olsun.. sehıtlerımızın ruhu sad olsun
00 Yorumla
+1 yılTürkiye b ok yoluna gidiyor iyice
Bu arada chp =akp00 Yorumla
+1 yılAllah reisiye rahmet eylesin. dost ve kardeş iran halkının başı sağolsun. Doğru karar
00 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyorum ben yas mas tutmam
12 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar 1 dakikalık saygı duruşuna duracak ama
- +1 yıl
Zoraki yapılan bir şey saygı mıdır? Kim olduğunu dahi bilmiyorlar ama saygı duruşu amaç? İran’a sizin yanınızdayız demek değil mi? Ölümünden Türkiye’nin parmağı olmadığının kesinliği var mı? Bunlar uzun meseleler neyse iyi günler
+1 yılNe saçmalık varsa zaten türkiyede var
20 Yorumla
+1 yılBize ne İran'dan biz kendimizi kurtarsak yeter
23 Yorumla- +1 yıl
@selayilayda çok saçma bir düşünce
- +1 yıl
Bendeeeee
- +1 yıl
İran Cumhurbaşkanligi tarafından yayınlanan teşekkür yayininda 🇹🇷 mız yoktu. savunanlar bilginiz olsun
+1 yılbu ırkımıza hakaret Arap savunuculuğu yapmasın
20 YorumlaGündem konusunda 447 cevap paylaştı. Türkiyedeki iranlıların çok olmasındandır
04 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok.
- +1 yıl
@TycheKairos neden reisi şii türkiyedeki alevi-bektaşiler şiiliğin uzantısı ve sayıları 10 milyon türkiyede 200-300 bin iranlı var böyle bir çoğunluğun rahatsız olmaması için bu karar alınmış olabilir
+1 yılBisey dusunmuyorum xd
04 Yorumla- +1 yıl
Tavugu persler getirmis cok da seyapma bnce😅
- +1 yıl
Tavuk ne alaka
- +1 yıl
Bildigimiz tavuk :D
- +1 yıl
halktv.com.tr/.../iran-cumhurbaskani-reisinin-olumunu-havai-fiseklerle-kutladilar-835472h
Havai fisek atmis adamlar xd elin cb'sine mi uzulcem..
Etseler nolur sanki biz yas tutacaz da
01 Yorumla- +1 yıl
Okullarda çocuklar saygı duruşuna duracak ve bayrağımız yarıya indirilecek? Bir Pers iti için çok fazla bu
Normal, komşu bir devlet lideri vefat ediyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Bizde deprem olduğunda İran milli yas ilan etti mi? Yardım etti deme gülerim 😂
- +1 yıl
Tamam insan
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası