İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye'de 1 günlük ulusal yas ilan edildi.
Kesinlikle yanlış bir karar olup kendisi Türk düşmanıdır. Ancak Akp, İran rejimi benzeri rejim kurmak istediğinden; önemli müttfekinin ölümünden üzüntü duyuyor. Akp nin şeriatı getirmeyi istediğine dair yazılarıma, buradan ulaşabilirsiniz.
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
Cumhur ittifakı, Anayasanın ilk dört maddesini kaldırmaya cürret edebilir mi?
Biraz da Raisi canisinden bahsedeyim
Ateşi bol olsun. Elinde çok fazla İran Türkünün ve diğer ırklara mensup laik seküler gençlerinin kanı var. Iki sene önce laik devrimlerde, Reisi ne gibi canilikler yaptı peki; Türk kadınları başta olmak üzere türban takmayanları katletti, tutukladıkları kız ile erkek çocuklarına ( içlerinde Iran Türkleri de) var tecavüz etti. Hat da bir tane Türk çocuğu, bu yüzden hayatını kaybetti. Ayrıca İran Türkleri dinci rejim kurulduğundan bu yana sürekli zulme uğruyor ve Türkçüler idam ediliyor.. Ancak Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum.
Kaynakça
https://www. google. com/amp/s/www. qha. com. tr/amp/haber-arsivi/20-yasindaki-turk-kizi-iran-tarafindan-olduruldu-443238
https://www. google. com/amp/s/m. haberturk. com/video/tv/izle-amp/tip-fakultesi-ogrencisi-genc-kiz-olduruldu/787348
Doğru bulmuyorum. Bize ne iran'dan.
Adam kendi şehidi için yas ilan etmiyor. Gitmiş iran cumhurbaşkanı için yas ilan ediyor. Kendi milleti dışında herkese bir sevgisi var
Karar dogru degil bizene irandan?
Yarın okullardaki etkinlikleride iptal ettiler
Çok saçma bir karar.
Cevap
4Cevap
Hayır doğru değil. bizene irandan.
Türkiye'de deprem olduğunda ve 50.000+ insan öldüğünde İran yas ilan etmemişti. Bu yüzden bence Türkiye'nin yas ilan etmesine gerek yoktu. Gereksiz oldu.
Gebersin geri kafalı aşağılık deyyus mezarına köpekler işesin
Bir şey derdim de, daha gencim.
Mekanı cehennem olsun
neden?
Çok yanlış
Qəbri nurla dolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?