Tarikat cenazelerine katılan bakanlar varken, 23 Nisan anmalarının valiliklerce yasaklanmasına kimse covid yüzünden demesin. Bu ülkede muhalefetinden, iş adamına tüm toplum buna neden sessiz? Eh KizlarSoruyor da birazdan 23 Nisan 'ı kutlar ama yasakları göz ardı eder..
23 Nisan anmaları yasak, tarikat cenazeleri serbest! Türkiye Cumhuriyeti mollalar devleti mi oldu?
Öyle bir yaşam var ki.. hiçbir şeyin tadı kalmadı. Herşeyi mahvettiler eskiden ramazanda iftardan sonra şenlikler olurdu, konserler olurdu, misafirleşme vardı, sinemalar, arkadaşlarla gezmek, kola çekirdek yapıp parkta, sohbetin dibine vurmak vardı. Bir pandemisi bitmedi bunların bir ekonomik krizleri vs.. Bıktık vallahi yaşadığımız hayattan tat almıyoruz. 1 hafta önce ki gün ile bugünüm aynı. Hiçbir fark yok.. sistem iyi değil yönetim berbat covid ilk çıktığı zamanlar 1 ay tamamen kapanma gelseydi hiçbirimiz ölmezdik ayrıca bu fikri savunduğumda iş olmazdı aş olmazdı vs diyenler şu an iflas bayrağı çekti.. kapanmadı da ne oldu eyy kardeşim! Açıl susam açıl, kapan susam kapan.. gir! çık! Bıktıkk 2 yıl çer çöp geçti. Sosyallik 0 hatta -lerde Kaybettiklerimiz oldu hala da akıl ermeyecek kadar saçma bir durum, gözle görünebilir ayrıca. olan ölenlere ve biz kalan sağlara oldu. Milli bayramlar tükendi unutturuluyor, gel gelelim ki kongreler lebaleb dolu ben bu işten bir şey anlamadım doğrusu. Anladığımız tek şey var... her neyse
İsterlerse Cumhuriyet Bayramı nı takvimden çıkarsınlar. Türkiye yi kurtaracak olan 23 Nisan da elinde bayrakla Atatürk e şarkılar söyleyen bir çocuk olacak. Ne kadar çok istesek de Mustafa Kemal Atatürk Samsun dan tekrar gelemez belki, ama Atatürk ün çocukları gelecek. Bundan hiçbir zaman için şüphem yok. O kadar ileri görüşlü bir adam cumhuriyeti boşuna gençlere emanet etmedi.
23 Nisan , 19 mayıs 2019'da da zaten tartışmalı ve şaibeli geçti, o zaman covid falan da yoktu. Covid baya islamik bir virüs olduğundan dini bayram olmadığı için saldırabilir, çok yerinde bi tedbir...
İngiltere de prens öldü. Kaç yıllık krallık. Cenazeye bir sayı belirtildi. O sayıya krallık ve halk üyeleri riayet etti. Sürekli tekrarlanan ve Sağlık Bakanlığı'nın da üstüne basa basa belirttiği cenaze katılımına neden bu kadar kişi katılıyor aklım almıyor. Bu virüs şeyh ölünce katılımda bulasmiyor kanımca. Çok akıllı bir virüsle karşı karşıyayız. Resmen bulasacagi kitlelerde seçim yapıyor yahu corona
Aynen dedigin gibi oldu. Bugün Kadikoyde merkezi noktalarda hep çevik kuvvet vardi. Herhalde birileri 23 nisani izinsiz kutlamasin diye önlem alıyorlardı. Sanırsın emperyalist devletler bizi isgal etmis te milli bayramlarin kutlanmasini yasaklamis gibi..
Bakalarin annelerinin tıklım tıkış cenaze törenleri, Çok sevgili (!) RTE nin bilinçsizce yapılan kongreleri , son anda direkten donulen futbol müsabakasına seyirci alınmasi kararı göze batmiyor da 23 Nisan için yapılacak törenler mı göze batıyor. Evet şu dönemde kalabalık oluşturmamak en mantıklısı ama bunu isteyenlerin kalabalıklardan çıkmaması nasıl bir kafa acaba. Bu onlar için bir fırsat Corona bahanesiyle milli bayramlari kutlamak istemiyorlar işlerine geliyor. Bu ülkenin ne hükümeti hükümet ne muhalefeti muhalefet ben bile daha muhalifim artık gerisini siz düşünün.
m. kemal ve onun kotü taklitcisi :) kendine yeni bayramlar törenler zafer gunleri yaratmaya calısan tarihi silip yeni bir tarih ile hainleri aklamaya calisanlar :) biri tum dunya devletlerini onunde diz cokturen bir lider digeri her cuppeli sariklinin onunde egilip bukulup el open kisi :)))) turk milleti zekidir.
Milli bayramlarda bulaşan bir mutasyon bizdeki😒 Cumhuriyet, Atatürk, Nutuk diyince adamları sıtma tutuyor. Biz kutladık kızımla online bile olsa okulunda da kutlamalar oldu! İsterlerse takvimden çıkartsınlar aklımızdan çıkartamazlar 🇹🇷
Tarikatlar elbette çok rahatlar lakin 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızı kutlamaya kalkarsak tüm ülke sokaklara dökülür perişan oluruz bence bırak tarikatlar ne kutluyorsa kutlasın virüs hakkından gelir Yani diyeceğim o ki eğrisi doğrusuna denk gelmiş😃😃😃
Cenazelerini 2-3 kişiyle defnedenlerin günahi neydi. Komşumuz çevresinde o kadar sevilen bir insandı ki en az 500 kişi katilirdi cenazesine ailesi o yalnizliga oturdu ağladı yazik günah. Bayramlarimizi elimizden aldılar ne nedirki
Cenaze ile milli bayram bir tutulamaz Cenaze töreni önemlidir yani keyfi bi durum degildir her Müslümanin gorevlerinden biri cenaze kaldırmak töreni yapmak milli bayram da onemli ama cenaze toreni kadar degl bri Allahin emridir Allahin emri ile bir tutulamaz
Biz 22'sinde yaptık törenimizi. Yasaklasalar ne fayda yapmak. isteyen yine yapar ha bir gün önce ha bir gün sonra olması değil aslolan Atatürk'ün emanetine sahip çıkmak.
Yasakları bile yirmi üç nisanda başlatıyor adiler Ulan yirmiüç nisanda ölen şehittir desinler yiyorsa Yürek yokki Ama Ayasofya camisinde virüs kapıp ölen şehit oluyor Medeniyet yoksunu ülkemiz
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Atatürk'ün adını düşmanlıkla silmeye çalıştıklarını 5 yaşında çocuk bile biliyor artık. Sadece milli bayramlarda mı bulaşıyormuş korona bal gibi de biliyoruz neden olduğunu? Atatürk'ün türk milleti çalışkandır lafıyla dalga geçen Kadir Mısıroğlu'na ziyarete giden Ali Erbaş'ı da ona ayyaş diyen zatı da unutmadık 2023de görürler ne olduklarını
Mesafelere ve kurallara dikkat edilerek 23 Nisan günü Milli eğitim müdürleri tarafından belirli düzeyde öğrenci ile Mustafa Kemal Atatürk'ü anma töreni yapılacak. Bunun dışında konvoy şeklinde, havai fişekler ve sesli/ışıklı gösteriler yapılacağı söylendi. Sanırım tek fark kovid yüzünden kutlamaların azalması ama tamamiyle bitmiş değil. SEN yine bir şeyleri çarpıtarak yansıtmışsın ama olsun alıştık biz.
Çok azdılar çok, bu ülke benim yaşamamı falan istemeyecek hale geldiğinde buradan gideceğim ki yakında gideceğim anlamına geliyor bu. 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı bilmeyenlere söyleyeyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fetoya kananların kotuğa yapışmasından belli değil mii? Hepsinide mide bulandırıcı Türk düşmanı arap/ tarikat artıkları.
Korona da neyse de biz korona olmayan zamanlari da biliyoruz cumhuriyet dusmani bir partinin cumhur diye ittifak kurmasi kadar sacma bir ulke oldu buralar 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslına bakarsanız sadece cumhuriyetle değil din ilede bir alıp veremediği var bu adamların. Ramazan ruhunu öldürdüler örnek verecek olursak. Bu tarikatlarla olan iliskiside tamamen menfaat. Genel anlamda bu milletin bayramlarını değerlerini yok etme peşindeler. Nedenini burda söyleyemem ama henüz çok gencim 😂
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Malum provokatör yine cambaz telinde, dahili düşmanımız İngiliz uşağı, zünnarlının kuşağı. Bü sitede aşırı derecede radikal zünnarlı provokatör var ve KizlarSoruyor bunlara izin veriyor. @Kizlarsoryor lütfen bunlara göz yummayın. Bunlara çanak tutmayın.
Kuduruyorlar deliriyorlar nereden saldıracaklarını şaşırıyorlar daha çok delireceksiniz daha çok kuduracaksiniz !😂 bu arada sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan! 😂 #23nisanulusalegemenlikvecocukbayramikutluolsun
Tarikatlar serbest ise o da yanlış ama 23 Nisan anmaları yasak değil sokağa çıkıp kutlama yapmak yasak, burada kimseyi savunmuyorum tamamen objektif olarak bakıyorum, korona varken tabiki sokağa çıkılıp kutlama yapılamaz tarşkat cenazeleri yapılamayacağı gibi. Yani kutlama yapmak ya da kutlamak yasak değil yasak olamaz zaten, korona var iken dışarı çıkıp toplanmak/kutlama yapmak yasak
Bir gün öldüğünde 23 nisana gelip senin gibi düşünenler cenazeni kıldırmaz da görürsün bu nedir ya bu nedir ne düşmanlığı bu neyin kafası dünden beri taktın 23 nisana görmezden geleyim diyorum yok arkadaş kafayi yemişsiniz
Yurt dışında yaşıyorum burada bayramları maske ile sosyal mesafe ile bile kutlamaya çalışıyorlar türkiyeyi ülkemi çok seviyorum ama son zamanlarda ben gerçekten çok üzülüyorum 🥺
He KS de din düşmanı oldu gerçi devlet göstermelik ama yediriyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kendini bitirmeye çalışan bir insan profilin var. gidişatın berbat demediler deme. ALLAHın sevdiği kimselere dil uzatıyosun uçurumdan atlasan daha iyi. Her şey yolunda sanıyosun birdenbire bitersin! Dön bu yoldan
Bu arada sunu da söylemek istiyorum ben ASLA Mustafa Kemal Atatürk düşmanı değilim yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemem. Sadece onun kurduğu partiyi desteklemiyorum diye düşman olmuş olamam
@YalvarBarışalım Desteklemeyebilirsin tabi ki herkes o konuda özgürdür. Ama herkesin hemfikir olması gereken tek şey var oda Atatürk bu ülkenin kurucusudur. Malum parti üyeleri de onu sevmez, hepsi değilde çoğunluğu da bunu da biliyorsundur zaten.
Dünya ne ile uğraşıyor biz ne ile uğraşıyoruz gerçekten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cenazeleri de mi ayrıştırdınız? Tarikat cenazeleri? Sanarsın her gün tarikat cenazesi yapılıyo. Tarikat cenazesine gitmek molla devleti olmak anlamına mı geliyo? Sap yiyonuz saman sı*ıyonuz oğlum. Ne bildiğinizi biliyonuz, ne bilmediğinizi bilmiyonuz. Neye muhalefet yapacağınızı nasıl yapacağınızı bile bilmiyosunuz.