Hdp'ye her şeyi diyebiliyorlar ama malum şahsa çeyreğini diyemiyorlar csfsf
Beni soran olursa 2 yıllık ertelenmiş cezam var :d
Beni soran olursa 2 yıllık ertelenmiş cezam var :d
hdpye yaptigim elestiri de siyasi/sosyal elestirinin otesine gecmiyor, tutup da kufur etmiyorum mesela kimseye. ayni sekilde rteyi veya diger siyasileri de cokca elestirdigimi dusunuyorum ama muhtemelen alanımdan dolayi hakaret olusturabilecek seyleri biliyorum ve bunlari dile getirmekten kaciniyorum, yalnizca siyasilere karsi degil herkese karsib
Yaa en basitinden hdp ye terörist diye bilirsin ama malum kesime desen hapiste uyanırsın vsfsg Malum keskmde Atatürk'ü vatan haini olarak görüyor , haakret ediyor. Demokrası sistemini yıkıp şeriat naraları atıyor ikisine baksa fark yok. Ama ülkücüler bir tarafın altına yatıyor doğerine terörist diyor. Neyse hapse attıracan beni 😒
Sen söylemediklerimi de söyledi dersin 😒
Benim yerime hapse gir para verim
Nasıl savunacan
Avukatım suçsuzdur hakim beg
Ben kadına hesap vermem
Yapma🥺
Şifre 1234
https://hizliresim.com/c1zbckg
Cevap
3Cevap
öyle maalesef
aynen öyle demokrasi ve özgürlük adı altında tutulan devletin uyum sağlamakla 'zorunlu' insanlarıyız
Konu ciddi olunca dicek bişi bulamadım 🥺👉👈
kıyamam ya 💞 sana ceza veren kişi utansın
Mahkemede gülmüştüm , hakim niye gülüyorsun dedi. Duvardaki Adalet yazısına dedim o kadın ismi ama sen erkeksin dedim. 🥺👉👈
lcoxmximxixnxhxu ben hakimim masum bey deseydin
Söylediğim küfürleri okudu sen mi dedi bubları dedi. Evet dedim ama şu şu küfürlerimde vardı niye yazmadınız onları dedim cezam artttı 🥺🤧
Şahıslar gelip geçicidir, vatan baki kalsın isteniyorsa gerekirse herkesi karşına alacaksın
kişilerin sorunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?