İnsanların umutlarını hayallerini öldürmek ne kadar kolay geliyor ya of çok moralim bozuldu 🙁anlamadım gerçekten hiç alım yok mu boşamı gireceğim sınava ben🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet sağlık bakanlığı ve asker/polis alımı dışında emekli olanların yerine memur alımı yapılacak sadece. Emekli maaşları da ortada, yaş sınırına takılanlar hariç kimse emekli olmak istemeyecek. Gençlerin emekleri ve hayalleri de çöp olacak.
101 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten o kadar açıkladınız ki , hiç güzel bir sistem değil umudumuz hayallerimizin hüsran fazlasıyla üzücü ve kötü🥺
En İyi Cevaplar
Bence girmen daha iyi. Belli olmaz alımlar açılabilir her şey anlık değişebiliyor bu ülkede. Sınava girsen kaybedeceğin sınava giriş parası 1-2 saat sınav süreci ve sınava hazırlandığı süreç olur. Alım olur olmaz o ayrı konu.
Fakat olurda önümüzde ki yıl alımlar açılırsa keşke girseydim dememek için bence girilmeli.
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru haklısınız, sistem sürekli değişiyor yarın ne olacağına belli olmaz teşekkür ederim şansımı deneyip elimden geleni yapayım gerisi tevekkül 🥺👉👈
- +1 yıl
Rica ederim :) Moralini bozma kesinlikle çünkü ileride her şey değişebilir. Gerek halktan gelen tepkiler üzerine, gerekse devamlı artış gösteren nüfus, gerekse emekli olan görevden ayrılan memurların yerine geçecekler için. Zaman geldiğinde alımlar açılacaktır.
Moralini sakın bozma başına gelecek en kötü senaryoyu yukarıda yazdım fakat alımlar açılır elbette sen gir gene çünkü sonra niye girmedim diye pişmanlık duymazsın.
Siyasi parti desteklediğim yok ama mesela, papaz olayı, İsveç natoya giremeyecekti girdi, İsraille ticaret kesilmeyecekti kesildi (ileride açılır gene). Buna benzer dolu olaylar var. Sürekli değişen eğitim sisteminden tutun çok konuya kadar. Bir kaç hafta sonra memur alımı açıldı haberi çıkarsa şaşırmam şahsen :) - +1 yıl
Çok teşekkür ederim haklısınız daha iyi hissettim umarım dediğiniz yönde olur inşallah inşallah 😇⭐️😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
70-80 yaşındaki onca memur bir emekli olsa da gençlerin önünü açsa artık. Bir ayağın ölüme bakıyor zaten. Hâlâ para derdindeler..
01 Yorumla- +1 yıl
Yazık gerçekten 🥺insanların emeğine ailerin beklentilerine çok üzücü hergğn değişik ve saçma bir sistem sürüp gidiyor
Hevesim kalmadı artık kitap yüzü açmak istemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı durumdayım 🥺🥺
+1 yılVer yetkiyi gör etkiyi işte umurlarinda değil gençler 😑
02 Yorumla- +1 yıl
Çok üzücü 🥺
- +1 yıl
maalesef gençlerin geleceği iki dudakları arasında
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Emekli sayısı kadar alacaklarmış 😅😅
02 Yorumla- +1 yıl
Sinirim bozuldu ya of
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım