AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yine tek taraflı at gözlüklü bakış açısı, bu memlekette şaşırtmıyor artık. Hamas karşıtı kaç gösteri oldu haberiniz var mı? Siz istediğiniz gibi gösteri protesto yapın tutan mı var? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Ben Hamas İslami terör örgütünü protesto etmek istiyorum siz mi karar vereceksiniz ne yapacağımıza? Yüzleri kapalı, yeraltında yaşayan terör örgütü üyelerini mi destekleyeceğim yoksa resmi bir ülkenin resmi askeri üniformasını giyenlerini mi bırakın da biz karar verelim artık.
Herkes istedigini protesto etmekte özgür. Sende özgürsün.
Peki o zaman izin verdiğiniz için sağ olun. Bende 7 ekim günü konser alanı ve insanların özel konutlarına kadar basıp evcil hayvanlarına kadar katleden, hedef gözetmeden on binlerce füze atıp milyonlarca sivile katliam yapmaya çalışan hamas islami terör örgütünü protesto ediyorum. Sivil binalardan, okullardan ve hastanelerden füze rampaları kurarak İsrail topraklarına füze yollayan, füzelerin geldiği konuma ise füze rampasını imha etmek için karşı füze yollayan İsrail'e sivil vurdu diye bıdı bıdı eden kendi halkını kalkan yapmış olan haması protesto ediyorum. Hatta hamas adlı terör oluşumu partisine Gazze seçimlerinde %90 oy verip terörü destekleyen Gazze halkının da %90'lık kesimini kınıyorum. Filistin'in diğer yarısı olan Batı Şeria'yı ise hamasa destek vermedikleri ve füzelerle İsrail'i hedef alıp terörize olmadıkları için tebrik ediyor, aynı zamanda oraya durduk yere füze atmayan İsrail'i de ayrıca tebrik ediyorum. Demek füze gelmeyen yeri durduk yere vuracak kadar şuursuz değilmiş İsrail, hamas terör örgütü rahat dursaymış can kaybı olmayacakmış. Bölgede hamasa maddi ve silah desteği yapan İran ile aynı yöntemlerle terörist faaliyetlerde bulunan Hizbullah'ı da aynı şekilde kınıyorum. Kendi ülkesinin devlet başkanını öldüren ve fidye istemek için gemi kaçırıp kendi halkına kurşun yağdıran Yemen'in ayrılıkçı terör oluşumunu da teeee körfezden İsrail'e sataştığı için kınıyorum.
2. Dunya savasinda gercekte soykirima ugrayanlarin cingene, romen, dogal yollardan olen ve savasarak olenlerin uzerine leşe çoken akbabalar gibi politik olarak yahudilerin çokmesi ve bunu orta ve uzun vadede sozde vadedilmis topraklarda kednilerine devlet kurmalarina kmauoyuna sebep göstermeleri yeterince ahlaksizlik , kinanacak, mide bulandirici , igreenc ve haydut vede vahsilik iceriyor. Dunyaninen lanet milleti bana göre museviler ve yahudilerdir.
2. Dünya Savaşında Yahudilerde öldü ve soykırım yapıldı, iyi yapıldı kötü yapıldı değil mesele, diğerleri ölmüş de Yahudiler araya kaynak yapmış gibi davranmanız inancınızın İslam oluşu ve bu sebeple Yahudilere kötü bakmanızdan ötürüdür. Size göre Yahudiler lanetli ırktır çünkü, ne kadar küfür etseniz az kalır, hem Müslümanlara da zulüm ediyorlar. Tek bir Yahudi bile tanımadım 35 yıllık ömrümde ama faydalarını bilirim, Yahudiler üretmese sende aç kalırsın emin ol, onların ürettikleri teknoloji olmasa son 100 yıldaki gelişmeler yaşanamazdı. Dünyaya hiçbir faydası olmayan Filistin denen hainler topluluğu mu İsrail mi deseler, bin kere İsrail, yüz bin kere İsrail derim. Markete gittiğinizde raflardaki yüzlerce marka bir şekilde İsrail ile ilişkili ama 1 tane şifa niyetine Filistin malı gösteremezsiniz. Onlar anca sivillere füze atsınlar, başka şey bilmezler, yarısı terörist bir halktan bahsediyoruz. Vadedilmiş topraklara gelince, İsrail'in Filistin topraklarından önce nerelerde kurulmasının gündemde olduğunu bilir misiniz? Hiç zannetmiyorum, öyle bir bilgi birikime ve zekaya sahip değilsiniz çünkü. Ben söyleyeyim de aydınlanın biraz, başta Arnavutluk, Uganda ve Fransız Guyanası olmak üzere 4 kıtadan toplam 10 farklı ülkede kurulması gündeme gelmiş, savaş sonrası Filistin'de karar kılınmış. Uganda'da kurulmuş olsa " vadedilmiş topraklar " türküsünü çığıracak mıydınız yine? Afrika'nın göbeğinden Dicle ve Fırat arasına ulaşırlardı belki veya Fransız Guyanası'nda kurulmuş olsa Güney Amerika kıtasından Arap çöllerine köprü falan yaparlardı ne dersiniz? Bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmayın artık, çok itici oluyorsunuz. İnsan önden bir araştırma yapar.
Yazdiklariniza yüzeysel ve kelimesel olarak kismen bakip degerlendirdim ve deger verdim. Yalan ve propoganda ilenhayatta ve varliklarini surdurmeye kendilerini adamis vasifsiz bir milletten bashediyorsunuz. Bknz. Rehine takasinda sozde yahudileri araclara teslim edenler maskeli. . Hmmm güya hamas konserde sivillere saldirdi. Hmmm.. Yazilmis ve uyarlanmis bir seneryo. Hayatlari bu onlarin dusunceleri de bu. Eicchman davasina da girerim istesem. Akademik bilgini kendinize saklayin bu arada. Bilgi kimsenin tekelinde degil. Ve kimsenin gormek istedigi gibi veya yazmış oldugu tarih uzerinden yorumlar yapacak kadar sığ biri degilim. Size de bol münazaralar kendi çapınızda
Yahudiler vasıfsız millet öyle mi? İstanbul kadar nüfusu olan Yahudiler 178 Nobel alırken 1,5 milyar vasıfsızlar topluluğu Müslüman sadece 9 Nobel alabiliyor, global yüzlerce Yahudi markası varken Müslümanlarınkini parmakla sayarsın, konuşturma beni ki zavallılığın ortaya çıkmasın. Böyle aklı kıt tipleri engelleyip geçiyorum artık, muhatap olmak zaman kaybı sizin gibi ucubelerle. Hayvan b0kunu bile ithal ediyoruz ülke olarak hala üretme konusunda isim yapmış kişilere kininden nefretinden " vasıfsız " diyebilen b0k çuvalları çıkabiliyor çok yazık.
Hayır bizi ilgilendiren bir tarafı yok
Evet oznel olarak bizi ilgilendiren bir tarafi yok ama yahudiler dunyaya yalann soyluyorbl ve yillardirda insanlar buna inaniyor. Bazi konularda
Bunun tepkisini devlet büyükler göstermeli ülke adına gençler değil
Ama gö+leri yemiyor 😂 illa gençler de gençler haha
İsrailin arkasındaki güç çok büyük boşu boşuna kargaşa çıkarmaya gerek yok bence avrupada güç ordan alındığı için protesto yapılıyo olabilir ama bizim yapmamız hiç bir şekilde etki etmez zaten herkesin yeterince sorunu var
Sana bi dipnot madem oyle. İkincidunya savasinda bir tane bile yahudi katledilmedi soykirima ugramadi. Egeuniveraitesi tarih profesöründen teyitli bilgi
ya bi de haksız da olabilirim ama ben ne israil için de filistin için ne de başka bir ülke için (azerbaycan hariç) bu kadar eylem yapılmasını doğru bulmuyorum biz zaten her an ayrışmaya hazırız önceliğimiz kendi ülkemiz olmalı gerisi siyasilere kalmış
Sana katiliyorum dogru diyorsun. Sen bakma bana cok analitik biri oldugum icin diyorum bole seyler.
sende haklısın ya şimdi sonuçta🙂 hak vermeniş gibi olmayayım
Saol canim
Hayır