Binlerce insan, İsrail ile devam eden ihtilafın ortasında Filistinlilerle dayanışma içinde protesto etmek için Londra merkezinin sokaklarında toplandı.
Fransa'da Israil karşıtlığı protestolar başladı. Etkili olur mu sizce?
Bence biz çok bedeller ödedik bizim derdimiz bize yeter diye düşünüyorum. Artık Araplar falan ilgilensin bir zahmet o kadar varlığın içindeler Allah’ın verdiği Lütfü Allah için bi harcamasınlar mı?
Dünyanın dört bir yanında, hristiyan ve yahudilerin desteğiyle protestolar var. Londra ve Chicago protestoların en yoğun katılımlı olduğu kentler. Özellikle İsrail'de yaşayan hristiyanların Filistin'e destek açıklamaları ve aynı cephede olması İsrail'i savaş alanına çevirdi.
Benim anlamadigim hamasa nasil destek verilir? Objektif yorumluyorum teror orgutu olan filistin taraftari sivil orgutleri. israil elini kolunu baglayip buyur bir de buraya yolla fuzeni mi desin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ABD destekliyor adamları
Fransa’da ki 3-5 müslüman kardeşlerimizin çabasıyla olacak işler değil sanırım
Türk ordusu Israil ordusunun üstüne çökerse; ne oluyor?
Bence biz çok bedeller ödedik bizim derdimiz bize yeter diye düşünüyorum. Artık Araplar falan ilgilensin bir zahmet o kadar varlığın içindeler Allah’ın verdiği Lütfü Allah için bi harcamasınlar mı?
hepsi satılmış onlarında.. yine umutları tr.
Kardeş binlerce şehit verdik ekonomi desen o biçim eski Osmanlı gibi olsak keşke de müdahale de bulunsak
Dünyanın dört bir yanında, hristiyan ve yahudilerin desteğiyle protestolar var. Londra ve Chicago protestoların en yoğun katılımlı olduğu kentler. Özellikle İsrail'de yaşayan hristiyanların Filistin'e destek açıklamaları ve aynı cephede olması İsrail'i savaş alanına çevirdi.
Protesto elbette hiç yoktan iyidir lakin israil heryerde parayı ve gücü tüm dünyada ellerinde tutuyorlar güçlü devletlerde bunu bilir
Benim anlamadigim hamasa nasil destek verilir? Objektif yorumluyorum teror orgutu olan filistin taraftari sivil orgutleri. israil elini kolunu baglayip buyur bir de buraya yolla fuzeni mi desin?
bence sen kafanı kuma sok bir dahada çıkarma
Ne var lan sirf dinin onlarinkiyle ayni dihe hak veriyorsun o zaman yahudilerde hakli. biraz duygusal zekanizi gelistirin.
Yav bir s... r git ya haklılarmış
Fransa'nın MK Müslüman Düşmanı ülkeden ne hayır beklersin
Bizimkiler de Fransız malı almaya meraklı
İçimizde fransızlardan bile daha kafir vatan hainleri var yazıklar olsun bir fransa kadar olamadınız.
Ne güzel işte gittikçe büyüyoruz
Londra, Fransa'da değil yalnız
ama destek verenlerde arap ki fransızlar değil
Olmaz