Polis yüzlerce öğrenciyi tutuklayarak gözaltına aldı. Ögretim görevlileri de tutuklanıyor. Her zaman derim, Demokrasi katillerin sömürge maşasıdır. Demokratik bir insanın insanlığa hiçbir faydası olamaz.

Polis yüzlerce öğrenciyi tutuklayarak gözaltına aldı. Ögretim görevlileri de tutuklanıyor. Her zaman derim, Demokrasi katillerin sömürge maşasıdır. Demokratik bir insanın insanlığa hiçbir faydası olamaz.

Tamamda şuana kadar neden Doğu Türkistan hakkında yapılan bir şey yok ki en acısı Türk ırkına düşman olduğunu yorumladığım bazı yöneticiler doğumundan - beklediğim- ölüm günlerine dek ağzına neden bir kere bile Türkistan lafınını almadı?
Zulüm arıyorsan bir kızın bacaklarını kesip babasını gösterdikleri binlerce insanı eziyet ederek yavaş yavaş acı çektirerek öldürdükleri bir kampta tutuyorlar ve direnme güçleri yok
Artık Filistin kadar abartılsın manşet olsun gündem olsun yas tutulsun demiyorum
Sadece bir manşetin başlığı Doğu Türkistan olsun
Umarım anlatabilmişimdir...
Doğu Türkistan neden Gazze katledilince aklınıza geliyor? Doğu Türkistan bizim de davamız ama bu davayı Türkçülük davasına dönüştürdüğünüz için yalnız kalıyorsunuz.
Çok güzel bir farkındalık ama uygur Türkleri içinde birşeyler yapabilsek keşke resmen kardeşlerimiz gözümüzün önünde yok oluyor ve biz hiç bir şey yapmıyoruz
Ülkede Gazze düşmanı Türkçülür ne boka yarıyor?
Heh bak müslümanlıktan dolayı bedel ödüyorlar, onların dilini değil dinlerini değiştirmek istiyorlar o yüzden bizim Türkçü ırkçı ateistler sahip çıkmıyor. Onların işi Gazzeye sahip çıkanlara Uygur Türklerini hatırlatıp saldırmak. Ben Türkçü olsaydım utanırdım, ki Uygur Türkü mücahidler bu Türkçüleri görseydi bunlar bizden değil derlerdi. Oradaki Türkler hakiki müslüman, burdakiler gibi ateist değil.
Türkçüler Gazze'yi savunma nedenimizi din olarak görüyor. Batı, insanlık meselesi olarak görüyor. Türkçüler bu yüzden bizim savunmamıza saldırıyor ama kendileri Doğu Türkistan için bir şey yapamıyor, yaptılar mı hiç? İnan Doğu Türkistan Müslümanları Türkçülerin protestosuna ihtiyacı yok. Onlar Gazzeliler gibi sadece Allah'a güveniyorlar.
maalesef abi bir oyunda tartıştım Türkçü çok bizene diyorlar
Cevap
2Cevap
düşüncem yok iyi
gel de bizim Batı özentisi putçulara anlat🤣🤣 medya beyinlerini öyle bir yıkamış ki, gözüyle gördüklerine bile inanmıyorlar
Putperest diyoruz onlara 😀
Ne istiyorsun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?