Hepsinde AIDS hastalığı tespit edilmiş Karabük üniversitesi öğrencileri Afrika kökenli öğrenciler ile birliktelik yaşadıktan sonra Cinse hastalıklar tespit edildi nereye gidiyor ülkenin hali fazla sinema izliyor herhalde bu yeni nesil?
Karabük Üniversitesi Öğrencileri Afrika kökenliler birliktelik yaşadıktan sonra?
Hadi kadınlar bir penis uğruna yaptı, erkeklere çekici gelen neydi len😄 Allah'ın cezaları🥲 yani adamların ülkesinin sivri sineği bile hasta edebiliyorken erkeklerine, kadınlarına nasıl güvenmişler çözemedim. Allah akıl fikir versin 🤷
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her Afrikalı büyük değil ki onlar flimlerdeki kullanılan montajlardan dolayı öyle algı var çoğu ufak 😂
Nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor ırkçılık yapmak istemem ama tenlerinde kendilerine has bir koku var ve kötü yanı o kokuya rağmen nasıl yatağına girebiliyor.
Bir de hijyen çok önemli ve temizliği tam olarak bildiklerini sanmam pislikten her hastalığın vızır vızır yayıldığı bir yerden çıkıp gelmişler ülkemize.
Bu ülkeyi de anlamıyorum yol geçen hanı olmuş her önüne geleni alıyorlar sağlık kontrolü desen o da yok.
Bu arada ben o olayın da trol olduğunu düşünüyorum tutarsız ve mantıksız geldi itiraflar ama bu konunun gündem olması da iyi oldu.. en azından artık biriyle yatarken ya hasta olursam diye iki kez düşünmüş olurlar
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonra hastalığı da yayacak bu kadınlar bizden başkalarına en kötüsü de bu başkasını da öldürecekler baştaki ülkeyi mülteci kampına çevirdi
Kanka Kongo 17 Gana 16 santim ortalama. Turkiye 12-13 santim arada max 4-5 santim fark var. Ama yinede değmez 😀 yerli Türk malından razıyım Türk olsun yabancı istemem
Sayı çok fazla imiş. okula öğrenci aldıkları çoğunun kapasitesi boşmuş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Afrikalılar yemeye ekmek bulamıyor buraya geliyorlar ne bekliyorlar ki her türlü hastalık vardır
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni nesil kadınlar ne beklersin babalarının şerefini 2 paralık etmişler okumaya gidiyoruz diye bunlar boş algılara bakıyorlar herhalde fazla sinema izliyorlar herhalde ondan böyle meraka girmişler demekki oradaki gibi sanıyorlar gerçeği kezbanlar iyi olmuş size inşallah çok yaşamazlar yeni nesil çocuklara da kötü örnek olmaz bu canım kardeşim foloş AIDS hastaları önüne gelene de bulaştırmazlar inşallah korunsan bile cinsel hastalıklar bulaşır merkezi Afrika virüslerin bu cahiller bunu bilmiyor herhalde sadece Karabük olsa iyi başka şehire de yayılmıştır bunlar malum önüne geleni doldurdular ülkeye yol geçen hanı oldu ülke çöpçüsüne kadar aldılar
Soran
+1 yıl
Bunu bir arkadaş yazdı çok doğru yazmış
Cevap sahibi
+1 yıl
Bizim milletekiler Türk olmasında ne olursa olsun algısı var elin Afrikalı suriyelisine de bakmazsın yani. Adamlar pis yerden gelmiş kac cm merakından dolayı uğraşsın şimdi hastalıkla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sorsan hepsi namusludur tanışmak istesen senin anan bacın yok mu diyecek tiplerdir :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle 😅sadece Karabük olsa çoğu şehirde her naneyi yiyorlar