Arkadaşlar benim üst katimda afrikalı genç aile oturuyor kadın evli çocuğu var uzun zamandan beri bakışıyorduk ama muhabbete açıldım muhabbet ilerledi şimdi evime davet edeceğim malum oda bende istiyoruz ne yapmam gerekli?
Afrika'lı Komşum İle Uzun Süre Bakışıyorduk Muhabbete Açıldım?
Gürcülere yakışır mı bu davranış abi ya yapma etme kurban olam kendine gel dkdkd ne dememizi bekliyorsun yani sen yapacağını zaten yapmışsın daha ne yapmak istiyorsun. Valla abi sen burada günlerdir hayallerini mi anlatıyorsun yoksa gerçekleri mi kafam hiç almıyor bugün soruna uğramak istedim bunu öğrenmek için dkdkdk
@Karamelaaaa "Eee yani ben de Avrupada yaşıyorum ne var bunda ne yani yurtdışında yaşıyorum diye ben de mi karaktersizlerin kervanına katılayım😉biraz akıl lazım abiş karaktersizliğin ülkesi olmaz ddkdkdk" diger soruda bunu yazmistim sildi dkdkkdd yalan mi
Ulan aptal gerizekali evli kadınla seks yapacaksın neyin önerisini istiyorsun utanmaz terbiyesiz, umarım bir gün o duruma düşersin karını duvardan duvara vuran adam gelip burda öneri ister tipine soktuğum alagavatı
Hayat senin hayatın linç etmek veya küfür hakaret bana göre değil. Özel hayatın beni hayatta ilgilendirmez. Ama bu durum yanlış delikanlı adam bunu yapmaz
Hayal alemimi 🤣🤣🤣🤣 türkiyede yapamayacağınız her şey burada mümkün olduğu için sizin gözünüzde ya hayal kuruyoruz ya da yalan söylüyoruz evet haklisiniz
Tamam o zman bir ibnoş bir orspu mutlu olun kardaş ne diyim ben ne yapman gerektiğini söyledim sen ne yapmak istediğine karar vermişsin yalan doğru bilemem doğru ise de o çocuğunun hatrina o ev başınıza yıkılsın