Yengem, bize huzur vermiyor. Ne yapmalıyız?

Yengem, yani kuzenimin eşi üst katımızda oturuyor. Dün evime oturmaya geldi. Annem, babam ve kardeşim, evde yoklardı. Evde yengemle yalnızdık. Yengemin yanından 5 dakikalığına ayrıldım. Geldiğimde bir baktım ki, iftar için hazırladığım yemeklerin hepsini lavaboya dökmüş. "Sen, bu yemeklere zehir katmışsın. Annenle babanı zehirlemek istiyorsun, içime öyle doğdu." dedi. Ben de onunla kavga ettim, onu evden kovdum. Bugün de bebeğinin kirli bezlerini kapımın önüne yığmış. Ben üniversiteye gidiyorum, okula gitmek için kapıyı açtığımda pis bir kokuyla karşılaştım. Geçen hafta, kapının önüne park ettiğimiz arabamızın lastiğini patlamış bulduk. Yengem, pişkin pişkin "Ben patlattım, bana ne yapabilirsiniz ki?" dedi. Akraba ortamlarında sürekli benimle kendisini kıyaslar. Sürekli, benim boşu boşuna üniversite okuduğumu, kafamın çalışmadığını, bu sebeple üniversiteyi bitiremeyeceğimi söyleyip durur. Halbuki bu zamana kadar hiçbir zaman alttan ders bırakmadım. Bundan birkaç ay önce üniversiteden arkadaşlarımı evime davet ettim. Arkadaşlarımın geldiğini duyunca bize indi ve üstüme iftiralar atarak, beni arkadaşlarıma kötüledi. Bu durumu kuzenimle konuştuk. Kuzenim, bize dedi ki: "Ben, ona karışmıyorum. Ne yaparsa yapsın." dedi. Yengemin kayınvalidesi, teyzem olur. Teyzemin yanına gidince, teyzeme de yapmadığını bırakmıyormuş. Teyzem, bize anlattı. Oğluna ve gelinine laf geçiremiyormuş. En sonunda yengem yüzünden başka bir eve taşınacağız ya da onun saçını başını yolacağım. Sizce, bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Yengem, bize huzur vermiyor. Ne yapmalıyız?