Kişilik & Karakter Can sıkıntısı ne yapalım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ciddi bir durum kafamda düşünceler uçuşuyor uyuyamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. i***** eşiğindeyim Güncellemeler1 yıl Nazar mı bu sabah çok güzel geçti akşama doğru böyle oldum Can sıkıntısı ne yapalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. film izle 0 0 Yorumla
MiraKural Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sudoku çöz ya da oyun oyna örgü orebilirsin yemek ye soğuk su iç 1 0 Yorumla
delihii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Dertlesmek istersen dm im acik dertlerini anlatabilirsin dinlerim") kafan bosalir belki intihari cikar aklindan ama 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Cidden iyi değilim nefes alamıyorum şu an beynim zonkluyor Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kızların çoğunda bu durum var ya özellikle de intihar iyi cesaret de degermiki onu merak ediyorum 0 0 Yorumla
morblue Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Meditasyon yapabilirsin hislerine düşüncelerine iyi gelir 0 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Flim izlemek müzik dinlemek 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dua etmelisin 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Lütfen dua edin bana Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl Aminnn inşallah gonjlden yaptim dua kabul makbul olur hizli sekilde kabjl olmasini Allah dan niyaz ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Rabbim seni sevsin 💙 Yorumla bielmanınyarısı 1 yıl Sevdiği icin bunca şer ve belalar nasip ediyor Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
bilgeerkoderler Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 836 cevap paylaştı. Anlat bacımsu 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nolmus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
film izle
Sudoku çöz ya da oyun oyna örgü orebilirsin yemek ye soğuk su iç
Dertlesmek istersen dm im acik dertlerini anlatabilirsin dinlerim") kafan bosalir belki intihari cikar aklindan ama
Cidden iyi değilim nefes alamıyorum şu an beynim zonkluyor
Bu kızların çoğunda bu durum var ya özellikle de intihar iyi cesaret de degermiki onu merak ediyorum
Meditasyon yapabilirsin hislerine düşüncelerine iyi gelir
bana anlatabilirsin istersen
Flim izlemek müzik dinlemek
Dua etmelisin
Lütfen dua edin bana
Aminnn inşallah gonjlden yaptim dua kabul makbul olur hizli sekilde kabjl olmasini Allah dan niyaz ediyorum
Rabbim seni sevsin 💙
Sevdiği icin bunca şer ve belalar nasip ediyor
Doğru
Anlat bacımsu
Bende
Nolmus
Nedir durum
Saçmalama