Sağlık Ekzeme sorunu olanlar, ne yapmalıyız? yardım lütfen ? emulbx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 arkadaşlar ekzemem var çok kötü yaa, sürekli elimin kuruması, kanaması bemi delirtiyo ya bi öneriniz var mı Ekzeme sorunu olanlar, ne yapmalıyız? yardım lütfen ? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FendLijrbey Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Bazı kremler çözüm olmayabiliyor kişinin cildine göre değişiklik gösteriyor mesela ben artık arko nem soft kullanıyorum 1 4 Yorumla emulbx +1 yıl bilemiyorum yaa doğrudur söylediğin bi denesem.. normalde hep kışları oluyo sonra geçiyo ama bu sefer baya bi uzun sürdü Yorumla FendLijrbey +1 yıl Belkide şu an kullandığın kremden dolayıdır kanka Yorumla emulbx +1 yıl ersağ nın vucüt bakım kremini kullanıyorum.. bak olabilir de haagüya doğal felan iyi gelir yoooo Yorumla FendLijrbey +1 yıl doğrudur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sürekli nemlendirmen lazım benimde ellerim kötü çok yıkamaktan kurudu 1 3 Yorumla emulbx +1 yıl krem sür sür nereye kadar fayda etmiyo.. kortizon çok faydalı ama sağlıklı değil işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nemlendirince biraz düzeliyo yine el yıkamak zorunda olunca eskiye dönüyo off başka kızların ellerine bakıyorum pürüzsüz bembeyaz :( Yorumla emulbx +1 yıl aynen öyle rahatliyom biraz sonra geri başlıyo çok kötü bişey gerçektem insanı yoruyo Yorumla
theboggeyman Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Yani bizde Egzama var o dediğinden pek görmedim, geçmiş olsun 0 4 Yorumla emulbx +1 yıl hahaha cidden miii, ya ben yurtdışında kaldığım için türkce biraz kırık olabiliyo hafsga Yorumla emulbx +1 yıl ve teşekkür ederimm Yorumla theboggeyman +1 yıl Betasalic losyon kullanıyorum, tek kullanımda etkisini görüyorum doktoruna danışmadan kullanma tabi Yorumla emulbx +1 yıl hiii tamam, çok sağol knka Yorumla
inadınasevv Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bunun için uzmanına hiç danıştın mı ne öneriyor 1 5 Yorumla emulbx +1 yıl burdaki doktorlar fazla bişey yapamiyo ya.. kortizon cremi ile tedavi etmeliyiz dedi, halbuki sağlıklı bişey değil.. çok fayda ediyo ama pek kullanmak istemiyorum.. böyle kaldı çaresizim yaa Yorumla emulbx +1 yıl biraz bi denicem sonra bırakcam artık ne yapayım, yani başka yol da yok.. eğer geçmesse böyle kalcaz artık:/ Yorumla inadınasevv +1 yıl Biraz bi dene bakalım azar azar bişey olmaz fazla yüklenmezsin geçer inşallah geçmiş olsun Yorumla emulbx +1 yıl inshallah.. teşekkür ederim:-) Yorumla inadınasevv +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı kremler çözüm olmayabiliyor kişinin cildine göre değişiklik gösteriyor mesela ben artık arko nem soft kullanıyorum
bilemiyorum yaa doğrudur söylediğin bi denesem.. normalde hep kışları oluyo sonra geçiyo ama bu sefer baya bi uzun sürdü
Belkide şu an kullandığın kremden dolayıdır kanka
ersağ nın vucüt bakım kremini kullanıyorum.. bak olabilir de haa
güya doğal felan iyi gelir yoooo
doğrudur
sürekli nemlendirmen lazım benimde ellerim kötü çok yıkamaktan kurudu
krem sür sür nereye kadar fayda etmiyo.. kortizon çok faydalı ama sağlıklı değil işte
nemlendirince biraz düzeliyo yine el yıkamak zorunda olunca eskiye dönüyo off başka kızların ellerine bakıyorum pürüzsüz bembeyaz :(
aynen öyle rahatliyom biraz sonra geri başlıyo çok kötü bişey gerçektem insanı yoruyo
Yani bizde Egzama var o dediğinden pek görmedim, geçmiş olsun
hahaha cidden miii, ya ben yurtdışında kaldığım için türkce biraz kırık olabiliyo hafsga
ve teşekkür ederimm
Betasalic losyon kullanıyorum, tek kullanımda etkisini görüyorum doktoruna danışmadan kullanma tabi
hiii tamam, çok sağol knka
Bunun için uzmanına hiç danıştın mı ne öneriyor
burdaki doktorlar fazla bişey yapamiyo ya.. kortizon cremi ile tedavi etmeliyiz dedi, halbuki sağlıklı bişey değil.. çok fayda ediyo ama pek kullanmak istemiyorum.. böyle kaldı çaresizim yaa
biraz bi denicem sonra bırakcam artık ne yapayım, yani başka yol da yok.. eğer geçmesse böyle kalcaz artık:/
Biraz bi dene bakalım azar azar bişey olmaz fazla yüklenmezsin geçer inşallah geçmiş olsun
inshallah.. teşekkür ederim:-)
Rica ederim 😊