Bilmiyorim annem bize 3 ay önce falan yıkayıp göndermişti sonra bizde koyduk o odaya o odayı da hiç kullanmiyoriz 😔acaba tam kurumadan mı gönderdi öyle olsa 3 aydır çıkardı heryerde kurt?
Böcekler genelde duvar içlerine yuva yapar, bu da evin bakımsız olduğunu gösterir. İlaç bir süre idare edebilir ancak o böcekler bir süre sonra yine çıkacaktır.
Evden tasinacagim zaten. Max 4 gün sonra şehir dışına gideceğim sonra 1 ay sonra dönüp eşyalarımı topalyacgim ilacalama dün yapıldı ne kadar idare eder sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Degistir yenisini al
Eve yayılmış mıdır sence o kurtlar 😔
Hali nasil kurtlarnir aklim almadi nemli demek yer
Bende anlamadım halinin durduğu odada perde takılı değil çok güneş alıyor güneşten mı oldu ki?
Gunesten kurtlanmaz ki nemli ve islak kalirsa olur.
Bilmiyorim annem bize 3 ay önce falan yıkayıp göndermişti sonra bizde koyduk o odaya o odayı da hiç kullanmiyoriz 😔acaba tam kurumadan mı gönderdi öyle olsa 3 aydır çıkardı heryerde kurt?
Kesin ondandir. Sana bir sey olmasin olan haliya olsun. Temizleyip yenisini serersin.
Bende keci kilindan el ormasi seccade almistim annemden. Duvara asmayi dusunuyorum
Beni de bir şey ısırdı bacağım morardı resmen kurt yapar mı bunu?
Bildigim yapmaz baska birseydir.
Morardi derken nasil morardi 😔
Isirilan yer 😔
Kasiniyor mu?
Hayır açıyor sadece 😔
Vucudun hassas o zaman. İns alerji yapmaz
Çok geçmis olsun
Anti alerji krem varsa sür
Bacak morardı diyorum
Daha fazla morarmamasi icim dedim bende
Profilini goremiyorum
Çöpe at
Annem kızar 😐😒büyük bir hali
Evi böcek bastığı için tüm odaları ilaçlamaya gelen kişi söyledi halınız kurtlanmış dedi 😐ben bilmiyorim yani
O halıdan daha bi yol olmaz, paran yoksa ben sana yenisini hediye edebilirim.
Böcek basan bir evde yaşanmaz, halıyı falan değil direk evi değiştir 👍
Parayla alakası yok aslında bir sürü var evde halı o halıda eski zaten biri bize hediye vermişti parayla almadık ama annem nasıl ikna edeceğim?
İlaçlandı ama birkaç gün bakın tekrar geliriz ilaçlamaya dediler , geçmez mı diyorsun böcekler
Böcekler genelde duvar içlerine yuva yapar, bu da evin bakımsız olduğunu gösterir. İlaç bir süre idare edebilir ancak o böcekler bir süre sonra yine çıkacaktır.
Evden tasinacagim zaten. Max 4 gün sonra şehir dışına gideceğim sonra 1 ay sonra dönüp eşyalarımı topalyacgim ilacalama dün yapıldı ne kadar idare eder sence?
Bilmiyorum, ilacın etkisine bağlı
Ev bakımsız zaten delikler dolu her yerde tavan rengi sarı vs rutubet her şey var , yoksa temiz evim
Adam 3 gün sonra bak varsa yine geliriz dedi? Gitmeden bir daha mı cagiriyim olursa
Halıyı atmaya nasıl ikna edeceğim? Yıkamaya versek 100₺ 😔
Sen neredesin ki😂
Nerede olduğum önemli değil, böyle bir sıkıntın varsa sana yardım etmek için elimden geleni yaparım.
Kalacak yeri boş ver sen halıyı tek atamam nasıl ikna edeceğim atmaya?
Çürümüş, kurtlanmış diyeceksin hepsi bu. Kurtlanmış halıyı hala kullanacak halin yok herhalde
Bir suru hslimiz var zaten bana kalsa ben hiç düşünmeden hemen atarım?
Evi kurt başarmış zaten halıyı evden cikarmazsak off😔
Evet basar tabiki, sonuçta o canlılar ürüyo
Bu akşam birini çağırıp onunla atsam geç olmaz değil mi? Tek başıma indiremem çünkü
Atarsan sorun olmaz, attıktan sonra da halının olduğu zemini çamaşır suyu ile yıka
Yıkanmaz ki şişer tahta zemin silebilirim sadece çamaşır suyuyla o da 3 gün yasak yer silmek ilaçlama yapıldı ya?
Sen o evden biran önce kurtul, dediğim gibi istersen ulaşabilirsin bana çekinmene gerek yok