Kız kardeşim delirmek üzere, ne yapabilirim?

Kız kardeşim, liseye gidiyor. 3 haftadır okuldan her geldiğinde, Ahmetcan diye bir çocuktan bahsediyor. Diyor ki: "Ahmetcan'ın derisi, güneş ışığında parlıyor. Ahmetcan çok güçlü. Köpek dişleri çok sivri. O bir vampir." diyor. Buna belki inanmayacaksınız ama diyor ki: "Ahmetcan, benden hoşlanıyor. Sonsuza kadar onunla kalmamı istiyor. O yüzden beni kaçırıp iftarda orucunu, benim kanımla açacak. Beni ısıracak ve ben bir vampire dönüşeceğim." diyor. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bir keresinde kız kardeşim, yere düşmüş. O sırada yanından Ahmetcan geçiyormuş. Ahmetcan, ona yardım etmiş. Ondan sonra böyle söylemeye başladı. Buna da inanamayacaksınız ama diyor ki: "Kötü vampirler, benim peşimde. Ahmetcan, beni koruyor. Ahmetcan iyi bir vampir. Beni iftarda kaçırırsa ona seve seve kanımı veririm. Beni ısırır, ben bir vampire dönüşürüm ve sonsuza kadar mutlu yaşarız." diyor.

Kız kardeşim, Ahmetcan'a kafayı takmış ve Ahmetcan, bu durumdan rahatsız olmuş ve matematik hocasına şikâyet etmiş. Matematik hocası, beni aradı. Çünkü kız kardeşimin velisi benim. Bu sebeple dün kız kardeşimin okuluna gittim ve Ahmetcan'la yalnız bir şekilde konuştum. "Beni yanlış anlama ama kız kardeşim, senin ondan hoşlandığını düşünüyor." dedim. Ahmetcan ise "Yok öyle bir şey." dedi. O günden sonra Ahmetcan, kız kardeşime tavır almış. Kız kardeşim, benimle kavga etti. Her gün depresif bir şekilde dolaşıp ağlıyor. Sürekli beni suçluyor. Keşke Ahmetcan'la hiç konuşmasaydım, çok pişmanım. Kendimi suçlu hissediyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor, bir fikri olan var mı?

Kız kardeşim delirmek üzere, ne yapabilirim?