Çok iyi olur, cennet olur. Dinsiz diye, muhalif diye ülkenin yarısı sabah akşam küfür yemez. Ülke 24 saat aralıksız soyulmaz. Erdoğan'dan güç alan hırsız, şerefsiz üst düzey yöneticiler, bakanlar, bakan yardımcıları vs. şimdiki kadar rahat at koşturamazlar. Çapulcular, it kopuk, mafya, yobazlar bu kadar rahat olamazlar. Saray (Külliye) üniversite veya teknoloji enstitüsü olur. Erdoğan sayesinde zengin olan o.. spu çocuğu müteahhitler şimdiki kadar rahat olamazlar. Umarım Bilal oğlanı veliaht göstermez, yoksa ülkece batarız.
Erdoğan siyaseti bırakmıyor sadece ön plan da olmayacak Kemal amcam gibi arada çıkar el sallar iki laf eder Bay Kemal diye o kadar o olmayacak ama adamı olacak Kemal amcama bak gitmek biliyor mu hayır Tayyip niye gitsin
İyisiyle kötüsüyle 1980'li yıllardan beri bir siyasi anlayış sergiledi. Bıraktığı için teşekkürler. Umarım türk siyaseti ve siyasetçileri de aaaaa yeter artık diyip komple bırakır. Nefes alırız en azından.
Siyasetten anlayanlar birkaç kelime konuşmak istiyorum diyelim ki bıraktı gerçekten bu ülkeyi idare edebilecek vizyon sahibi bir yönetici görebiliyor musunuz
Bu kadar sistemi kaldırıp kendi sistemini oturtması kendi ticari ağlarının geliştirmesi yeniden yeniden ve yeniden bu işlerle uğraşması ülkeyi ne hale sokabilir düşünebiliyor musun sence gerçekten bunu yapabilir mi yoksa tek derdin bu adam gitsin de kim gelirse gelsin mi?
İşte sana göre bozuk olan bu düzen tekrar eski haline gelmesi bu ülkeyi ne hale sokar işte bunu düşünebiliyor musun ben sana onu diyorum farkındayım ben senin düşünce yapının nasıl bir şekil aldın ama işte öyle olmuyor bu bizi daha da kötüyü sokar yani keşke o 20 yıllık yönetim kalsaydı da şu düzen hiç bozulmasaydı eriz isyan ederek deriz bunu
İşte o uçak üretenler tank üretenler zamanında bunu başarabilen araba üretenler ülkeyi ilk renkli televizyona getirenler bunların hepsini başlarına ne geldi biliyorsunuz o fabrikaları kimlerin kapattığını da biliyorsunuz sence bu yönetim gittiği zaman tekrar o fabrikalar çalışacağını mı zannediyorsun zaten yapsaydı onlar yapardı onlar daha kapattı aklını iyi çalıştır ben burada kimsenin takımını tutarak konuşmuyorum ben geçmişe bakıp kimin neler yaptığını görüyorum gelecekte de kimin neler yapabileceğini de iyi tahmin ediyorum
RTE'nin ne vizyonu var be? Lise mezunu bir futbolcu eskisi işte. Yücelttiğiniz adamın üniversite diploması bile yok. Vizyonu, tek adam rejiminde demokrasi ve insan hakları ile ifade özgürlüğünün olmadığı, iktidara yakın şirketlerin zengin edildiği, aralıksız soyulan bir Ortadoğu ülkesi yaratmaktı. 22 yıldır ülke çapulcuların, itin kopuğun, yobazların, cahillerin, koyunların, vatan hainlerinin oylarıyla uçurumun eşiğine geldi, ki bu da tam ABD ile İngiltere'nin istediği şeydi.
ABD 50 yıldır Türkiye'yi dizayn ediyor zaten... Evren de, Özal da ABD köpeğiydi, çok sevdiğiniz Menderes de ABD köpeğiydi, uşağıydı, kuklasıydı. Git yakın tarihini öğren. Türkiye'de dinci köpeklerin, tarikatçı p.. zevenklerin, hacı hoca tayfası or. çocuklarının ülke yönetiminde bu kadar etkin olması İngiliz projesidir, AKP de bunun uygulayıcısıdır.
İşte o İngilizler önce Kürtle Türkü sonra arapla Türkü bir birine düşman etmeye çalışıyor Ama sizler bunu hala göremiyosunuz insanız biz insan herkes ekmeğinin peşinde
Bunu 4 veya 5. kez söylüyor. Bizim sadece Erdoğan'dan değil, CIAsal islamdan, BOP hizmetkarlarından kurtulmamız gerek komple. Erdoğan gitse yeni bi piyon gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
CHP = Menfaatçilik, birbirini satma, Atatürk'ü kullanan popülist Atatürk düşmanları.
Atatürk ne kadar fabrika kurum açtıysa ben Atatürkçüyüm diyenler kapattı, ölümü bile suikast mi değil mi şüpheli.
Senle konuşacak bir şeyim yok 38 yaşındayım ger şeyi biliyorum. Zaten beni bırak, her şey ortada. Hani söze gerek bırakmadılar. Battık iflası açıklamıyorlar
Biz 70 yıllık pert olmuş arabayı arabayı yeniden tamir edip 20 yıl daha kullanmışız hem onu daha iyi teknolojik olarak donatmışız merak etme tekrar kaza yapsak da onu biz yine onarırız
Atatürk gibi bir adam uçak fabrikası kuruyor traktör fabrikası kurmak istiyor bunları başarıyor ama malum zihniyet buna engel oluyor düşünebiliyor musun işte şimdiki durumda buna benziyor ülkede ne kadar güzel üretimler var ama madem gitsin de hepsini kapatalım diye öyle bakıyorlar Yok öyle bu sefer başaramayacaklar ülkeye faydası olan bütün siyasetçileri bir şekilde önüne taş koydular
Malum zihniyet = AKP +ABD Göstermelik ülkenin başında tutunabilsin diye 2 fabrika açtılar ama diğer 500 fabrikayı topraklarla beraber ele geçirdiler. Ülkeye mültecileri bilerek aldılar, Avrupayı haraca bağladılar ve ABD ye karşı bir ayaklanmada bizlerle çatıştıracaklar
Sanki sizinkiler milliyetçi de gelmişsin burada ABD bilmem ne diyorsun bu ülkede kaç senedir ABD diye üssü var bak bakalım diyor bu ülkede kaç tane var hem onu da araştır hangi tarihlerde kurulmuş iyi bak bakalım