Güncellemeler
+1 yıl
iq ortalaması 88. goril koko nun 84 ü yanlış hatırlamıyosam sayılar net tutmasa da ortalama bu aralıkta. normal bu halimiz. içinde yaşadığın toplumun böyle olması cidden sinirlendiriyor.
istesem o kadar kolay dolandırıcılık yaparım ki ama allah var diye yapmıyorum yani bu halkın bu kadar her gördüğüne inanması sorgulamaya korkması vs. çok canımı sıkıyor yemin ederim bıktım ak dünyadaki en kötü bikaç milletten biriyiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar aptalın olduğu bir ülkede nasıl tıp kazanamadım ya ben de mi öyleyim acaba 😞
yani tıp kazanmak için zekanın yanında çok ciddi bir irade ve disiplin ile çalışmak da gerekli. zeki ama tembel de çok insan var.
Yok ya doğru söylemişsin genel olarak zeki bir millet değiliz çalışıyorum çalışıyorum olmuyor. Genetik bir sorun var galiba
olabilir o da ne diyeyim sfdsfkldfs. ama en azından dolandırılma yeter. bir de herkes tıp okumak zorunda değil ya başka bölüm mü yok
Bazı insanlar da dolandırma konusunda çok usta ya zeki de olsan inandırıyorlar mesela Canan Karatay prof. olmasına rağmen dolandırıldı
He ben yapıyorum 🤣🤣
enayi parası alan insana kızmam ama ben yapmam. allah korkusu var.
Reis adı üstünde ENAYİ parası istekli dayıları kandırıyorum
olsun ağabey birini kandırınca üzerine kötü enerji alıyosun senin de işlerin yolunda gitmiyor. oyüzden gerek yok. toplum kandırılmaya çok müsait sadece.
çok haklısın