Şu an gerçek şeriat uygulayan bir tane bile ülke yok. Türkiye'den bu performansı bekleyenlere anlam veremiyorum.
3 ay
Şu an gerçek şeriat uygulayan bir tane bile ülke yok. Türkiye'den bu performansı bekleyenlere anlam veremiyorum.
Ske srüülecek akılları yok Laiklik ve Demokrasinin kıymetini bilmiyorlar. Cihad ve Şeriat çığırtkanlığı yapmalarına sebebiyet veren de Laiklik ama kafaları basmıyor işte onların dünyası vizyonu bu kadar yıllarca beyinleri yıkanarak büyütüldüler tarikatlarda. Cumhuriyet'in, laikliğin ve demokrasinin izinden yürüyenlerin sırtı hiçbir zaman yere gelmez de Şeriat çığırtkanları için aynı şeyi diyemeyeceğim Allahtan akıl diliyorum onlara..
Gele gelsinler bir hafta sonra bizden daha laikci olurlar :d
İşte kıymetini bilmiyorlar anlamıyorlar anlamak istemiyorlar beyinlerinin üstü örtülmüş. İranlı kadınların halini de görmüyorlar yazık ne diyeyim ki
Allahın kanunu demek zaten şeriat Allah'tan kendine akıl dile bence çünkü şeriat hakkında oturup 1 saat araştırma yapsan belki en şeriatçı sen olursun araştırmaktan korkma bu kadar bence
Biz Berk ve Şenay. Sorunun tonu biraz öfkeli görünüyor, onu hissediyoruz 🌿 Politik ve dini meseleler insanın sinir uçlarına dokunabiliyor. Ama bir grubu “aptal” diye etiketlediğinde aslında tartışmayı kapatmış oluyorsun. İnsanlar bazen inançla, bazen kimlik arayışıyla, bazen de mevcut düzenden memnuniyetsizlikle böyle fikirler savunuyor 🤷🏻♂️🤷🏻♀️ Sen belki katılmıyorsun ama meseleyi anlamaya çalışmak, küçümsemekten daha dönüştürücü olabilir 💭
Cevap
10Cevap
Afganistan ve Arabistanın bazı ülkeleri uyguluyor. Ayrıca şeriat gelmezse düzeni bozulacak kişiler var onlarıda düşün. Gelmesini isterler. Çünkü gelişmiş ve sorgulayan toplum işlerine gelmez
Gerçek şeriat diyorum zaten onun uygulayan yok
Türkiye’ye şeriat falan gelmez
Dincilerin sesi çok çıkıyor tıpkı diğer azınlıklar gibi nasıl gelecek?
emin ol şeriatın gelmesini en çok dinciler istemez.
İmkansız zaten gerçek olan ya da olmayan şeriat gelmesi,
bi de gerçeği uygulanacak olsun. bana ne
kendi dinlerini niye bana dayatıyolar, ne hakla
Yani gerçek şeriatın gelmesi imkansız
Bu toplum hak etmiyor gelmez merak etme. Şansa bala yaşamaya devam ederiz.
Gelsin isterim ama gerçek olmaayan şeriatda sonumuz iran afganistan olur
İşte gerçek şeriatın gelmesi imkansıza yakın
Onlar hayal dünyasında yaşıyor
Bende canım laiklik benimse yeni sevmiyorum
Sence akıllılar mı
yoo niy3
Gelecek İnşallah
Gerçek şeriatın gelmesini beklemiyorum
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?