Yani sorsan herkes kendini arşa çıkarır.
Fakat kendi içimizde birbirimize karşı dürüst değiliz.
Esnaf dürüst değil.
Siyasetçi dürüst değil.
Eğitimciler dürüst değil.
Patron dürüst değil.
İşçi dürüst değil.
Din adamları dürüst değil.
Vatandaş dürüst değil.
Kim kimi yakaladıyda kazık atmak derdinde.
Etik anlamda bir hiç olmuşuz fakat en çok dile getirdiğimiz şeylerden biri de din iman kuran ahlak vs.
Ülkede ne bir çocuk ne bir hayvan ne bir kadın barinabiliyor.
Saygı yok.
Düşünceye, inanca, etnik kökene, lisana ve insana saygı yok.
Ülke 2000 lerden sonra bir sıçradı bin geriye gitti.
şu an orta çağ falan sanırım.
Demiştim ama bu halk demek genel anlamda moron.
Fakat kendi içimizde birbirimize karşı dürüst değiliz.
Esnaf dürüst değil.
Siyasetçi dürüst değil.
Eğitimciler dürüst değil.
Patron dürüst değil.
İşçi dürüst değil.
Din adamları dürüst değil.
Vatandaş dürüst değil.
Kim kimi yakaladıyda kazık atmak derdinde.
Etik anlamda bir hiç olmuşuz fakat en çok dile getirdiğimiz şeylerden biri de din iman kuran ahlak vs.
Ülkede ne bir çocuk ne bir hayvan ne bir kadın barinabiliyor.
Saygı yok.
Düşünceye, inanca, etnik kökene, lisana ve insana saygı yok.
Ülke 2000 lerden sonra bir sıçradı bin geriye gitti.
şu an orta çağ falan sanırım.
Demiştim ama bu halk demek genel anlamda moron.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Avrupalılar müslüman olsa cennete giderdi dürüstlükten. Bir din adamının sözü aklıma geldi yazayım dedim.
Müslüman birbirinin kellesini alır sonra kaybeden de kazanan da kayıp yaşayıp Avrupa'ya Amerika'ya kısaca tabirleri ile gavurlara sığınır.
Ulan niye bu kadar ikiyüzlü ocsunuz
Nedeni cehalet değil mi?
Dinin getirdigi cehalet de diyebiliriz toplumsal olarak cahil olmayı tercih ettikleri içinde olabilir
Dinin getirdiği cehalet diye bir şey yoktur. Dini yanlış anlatan hocaların getirdiği cehalet vardır. Lütfen kelimelerinize dikkat edin. Nereye gittiğini bilmiyorsunuz.
@hepimizzzzhaeikayızz dinin getirdigi cehalet olmasa neden Ortadoğu'da b0k yeri.
Dini neden yanlış anlatan hoca olsun koskoca kitap halinde kuran adında kitap varken.
Koskoca kuran adında kitap varken diyorsunuz fakat dine suç atıyorsunuz. Üstelik suç attığınız din İslam Allah'ın dini?
Ortadoğuda, Türkiye de, ve ülkenin her yerinde diye ayrım mı yapılıyor :D şirke giriyorsunuz. Allah'ın dini olan İslama cehalet diyorsunuz. Aklınızı başınıza almanızı tavsiye ediyorum. Ha birde kuranın bir ayetlerine bakın isterseniz.
@hepimizzzzhaeikayızz dünkü çocuksun nasihatler veriyorsun. Bir bak diyorsun yaşından çok hatmettigimi bile bilmiyorsun.
İslam dini cahil olmanı ister mal olmanı ister otur kalk günde beş defa zikir ister.
Ha evet sayısız güzelliklerde var.
Ama uyduruk hadisler bunu sapote ediyor neyse iyi geceler canım yazma artık
@hepimizzzzhaeikayızz 2 kişi tartışırken araya girmek huyum değildir ama görüşümü yazıp çekileyim. Konu aslında dürüstlük. Arkadaş Kuran gibi bir kitap varken, bahsettiğiniz sahtekar din adamlarının peşinden neden gidiyorsunuz diyor. Ayetlere de baksak "Biz Kuranı akıl sahipleri için indirdik" der. Yani kimseye ihtiyaç yok, kuran yeterli islamı anlamak için.
Bana dünkü çoçuk diyorsun yaşımdan dolayı, üstüne üstlük nasihat vermemden de rahatsız oluyorsun. Hatmetmen güzel şey bunu yaptığın için sana ben teşekkür ederim. Kendin için iyi bir şey yapmışsın. Fakat hatim ettikten sonra İslam dininin cahil olmamızı istediğini, mal olmamızı isteğini nerden çıkardın 🙄 aklınızı kullanın diyen rabbimizin ayetinden bunu mu anladın. Genç yaşımda sizin gibi dini kirletmeye çalışanlarla sonuna kadar bilgi kirliliğini temizlemek için uğraşacağım. İyi geceler 👍
@hepimizzzzhaeikayızz sen hiç bir boh yapamazsin çünkü dini kirleten ben değilim dinler zaten kirli
Peşinden koşan kim beyefendi? Ben onlara kızıyorum dini yanlış anlattıkları için'"biz kuranı akıl sahipleri için indirdik" de insanlar anlıyor. Ve dini anlatmaya çalışıyor. Kimileri iyi, kimileri kötü.
öyle şeyler yapacağım ki Allah'ın izniyle sizin gibi bilgi kirliliğinden etkikenmişler bile yanlışlarını anlayacak 🙂👍
@hepimizzzzhaeikayızz hadi yap bakalım valla becerirsen ne dersen yaparım gerekirse seni dinen nikahimada alırım
Allah bana senin gibi dini kirleten biriyle dini nikahı da, evliliği de nasip etmesin 👍 Yapacağım Allah'ın izniyle. İyi geceler.
@hepimizzzzhaeikayızz ne dedin sen zilli elhamdülillah Müslümanim Allah'a inancım var peygamberlerede fakat Allahin verdiği aklı kullanıp sorgulama yeteneğini kullanıyorum
ben hiç de inancınız olduğunu düşünmemiştim bu yazdıklarınızdan...
@hepimizzzzhaeikayızz özelden yaz arkadaşın görüşunun altında bildirim göndererek rahatsızlık veriyorsun.
ne için yazacağım?
@hepimizzzzhaeikayızz tamam boş ver yazma hiçbir yere
normalde dürüstler de iş çıkarlarına gelince dürüst değiller
Dediğin mantıksız ve çelişkili.
Normalde dürüst fakat çıkarları gereği dürüst olmamayi tercih ediyorlar diyorsun.
Dürüst insan asla özünden farklı davranış sergileyemez.
çıkarları yoksa doğruyu söylerler onu demek istedim
Bu durum ikiyüzlü olduklarıni gösterir
Çok haklısın hocam, insanlık kalmamış.