Alışveriş & Hediyeler Bizim turk milleti neden sahtekar? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Milleti dolandirmaktan keyif alıyorlar , bir gömlek alacağım , trendyoldan baktım yüksek kendi magzasinda daha ucuz Bizim turk milleti neden sahtekar? Cevapla Trendyol Soruları En Ucuz Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İnternette bir kısım cidden uçuruyor fiyatları ya bazı ürünlerin mağaza fiyatlarıyla farkı çok oluyor. 1 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Töbe de çarpılacaksın müslüman bir ülkede yaşıyoruz hilebazlık sahtecilik bizim neyimize 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Tepeden tırnağa hırsız bir memleket kabul edelim Yorumla ÇapkınPrenss +1 yıl Valla öyle artık arabayı bile çalıştırmıyorum şirkete özel her ay 3 konteyner mazot alırdık şimdi 1 konteyner almaya başladık pahalı her şey Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Bu gömleğe bu parayı verende ya akıl yoktur ya da para çoktur harcamayı bilmiyodur 1 3 Yorumla Dostoviski +1 yıl Ben ucuz giymem. Yorumla infernoHeRo +1 yıl 5 6 bin liralık gömleklere bak öyleyse bu nedir Yorumla Dostoviski +1 yıl Onlarda da var ama bu tişört üzerine güzel duruyor yakasını kapatmadan giyiyosun , benim takıntım var kötü bişey ama var yani. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu gömleği bu parayı vereceğine bana bi 200 at sevap olsun 0 2 Yorumla Dostoviski +1 yıl Valla ben bir kultablasina bin dolar verdim ama bizim millete kuruş veresim gelmiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzdün Yorumla
gtehipnozbiri Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl mağazadaki dangalak müdür güncelleme yapmamış olabilir 1 0 Yorumla
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Fırsatcılar Cumhuriyeti... çünkü burası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnternette bir kısım cidden uçuruyor fiyatları ya bazı ürünlerin mağaza fiyatlarıyla farkı çok oluyor.
Töbe de çarpılacaksın müslüman bir ülkede yaşıyoruz hilebazlık sahtecilik bizim neyimize
Tepeden tırnağa hırsız bir memleket kabul edelim
Valla öyle artık arabayı bile çalıştırmıyorum şirkete özel her ay 3 konteyner mazot alırdık şimdi 1 konteyner almaya başladık pahalı her şey
Bu gömleğe bu parayı verende ya akıl yoktur ya da para çoktur harcamayı bilmiyodur
Ben ucuz giymem.
5 6 bin liralık gömleklere bak öyleyse bu nedir
Onlarda da var ama bu tişört üzerine güzel duruyor yakasını kapatmadan giyiyosun , benim takıntım var kötü bişey ama var yani.
Bu gömleği bu parayı vereceğine bana bi 200 at sevap olsun
Valla ben bir kultablasina bin dolar verdim ama bizim millete kuruş veresim gelmiyor 😂
Üzdün
mağazadaki dangalak müdür güncelleme yapmamış olabilir
Fırsatcılar Cumhuriyeti... çünkü burası
Her milletin sahtekarı vardır.
gömlek güzel değil