Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. "karakter arıyorum" (ama sadece yakışıklılarda)
"internetten biriyle ilk defa buluşuyorum" (senden önceki 83 kişiyi saymazsak)
"haftasonu teyzemlerdeydim, telefon evde kalmış" (off ne haftasonuydu be, orçunla akşama kadar yataktan çıkmadık)
"face kullanmıyorum" (var ama sana veremem, eklersen diğer erkek arkadaşım durumu anlar)
"fotoğrafımın altına yorum yapan erkeklerin hepsi kuzenlerim" (yersen)
"eski erkek arkadaşım zorla sahip oldu" (ama ondan sonrakilere seve seve verdim)
"ben öyle hemen seks yapan gevşek kızlardan değilim" (önce seni biraz yolmam gerek)
"giyim firmasında satış departmanındayım" (tezgahtarım yani)
"evlenince ben de çalışıp eşime destek olurum" (sen hele bir nikahı yap, bir hafta sonra işten çıkarım nasıl olsa)
"şeyyy gece 3'te uykum kaçtı da o yüzden whatsappa girip öylesine baktım" (tesadüfe bak ki diğer sevgilimin de uykusu kaçmış, biraz lafladık)31 Yorumla- +1 yıl
Bunlar iyiymiş :):)
En İyi Cevaplar
Tuvalette telefonla uğraşırken gelen mesajın " ne yapıyorsun? " sorusuna " hiiçç oturuyorum " diye cevap vermek :))
30 Yorumla
+1 yılKalsaydınız bir seyler yerdik.
Sen beni gençliğimde görecektin.
Ben diyetteyim almiyim.
isim bitince seni ararim.
Ben de tam seni ariyordum.
evi bosaltin Almanyadan oğlum gelecek.
bir sey olmaz.
önemli olan yarısmaya katilmakti.
Elektrikler gitti ödevi yapamadim.
Valla son sigaramdı.
bunun garantisi biziz abi.
şarjım bitmisti.
Memura zam gelecek.
2 saattir ders calisiyorum (daha 5 dk. Olmus)
Ben yalan söylemem. :DD20 Yorumla
-Seni asla bırakmayacağım
-Seni sonra ararım
-Yarın ders çalışırım
-Babam evde yok Mahmut amca
-Hee tam da aklımdan sen geçiyodun valla
-Giyecek hiçbir şeyim yok
-Boş vakitlerimde kitap okurum
-Derdimi anlatacak kadar ingilizce biliyorum tabiki
Daha var olaya göre değişiyor :)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Abi vallahi ben osurmadım.
l*n kim osurdu çıksın ortaya.
abi senin kız kardeşin benim kız kardeşim.
elektrikler kesikti örtmenim.
seni seviyorum.
bende. abi biz bunu satarken kar etmiyoruz.
ödevi yaptım evde unuttum.
redddbul kanatkandırır (yok öyle bişi)
Boy önemli değil iş gör yeter.
A bak orda ne var.
Kazanırsam ankaraya deniz getireceğim.
uslu duran öğrenciye pekiyi.
sınav kötü geçti.
yarın maça gelecem.
ayça sana layık değilim benden iyilerine layıksın.
Bütünbyarışmacılara başarılar dilerim (hepsi ölsün)
Kazanırsam çocuk esirgemeye bağışlayacağım.
seni leylekler getirdi :)19 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsini kullanıyo musun sen :D
- +1 yıl
Bunda kar etmiyoruz ödevi evde unuttum ( eskiden) sınav kötü geçti
- +1 yıl
Ticaret te yalan söylemeye mecbur insan
- +1 yıl
Yani sen söylemiyosun?
- +1 yıl
bir kaç ihtimal işimi yanlış yaparsın yalan söylersin.
işini düzgün yap. ikinci ihtimal malının her iyi ve kötü özelliğini anlatma alan seçsin ölçsün tartsın. üçüncü ihtimal yalanı savunmayan bir yalancı ol. kalbinin hiç olmazsa bir tarafı temiz kalsın. ben ise az yalan söylüyorum. - +1 yıl
Okey:)
Olum benim abim hacker hacklicek seni olum benim abim tetikci olum ben hackerim ben tetikciyim l*n hacker vs tetikci olmayı nekadar istiyonuz :D tetikcinin facebookta felsefeyle ne işi var hackerin oyunda mic basıp kanka demesiyle ne işi var ya de gidin allah allah en cok duyduklarım bunlar abim su abim bu benim abim uzaya cıktı hassktr l*n ordan g*vat ya :D bide diyoki sen hic cıktınmı uzaya he marsa gittim uzayın yanından geçtim allahım ne garip insanlar yaratıyon ya bide bunlardan sık duydugum o müthiş yalan şu 5TL var mı kanka vallaha hepsi Bozuk 10 TL var l*n olum versene ozaman bozuklarla 5 tlyi nefarkedcek kanka vallaha 10 tl var 5 yok l*n ver bozup getirem allah allah :D
12 Yorumla- +1 yıl
Güldüm uzayin yanindan gecme durumuna :dd
Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. vallah , billaha , tillaha , allah seni inandırsın ile başlayan her kıvırma cümlesi genelde degıl %1000 yalan
21 Yorumla- +1 yıl
Haha aynen :) her yalan söyleyeceğinde Allah seni inandırsın diyolar bazıları
+1 yıl30 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmemde hoşlandığımız kızla konuşurken söylediğimiz yalanlar çok tatlı oluo :)
Erkek-En sevdiğin yemek ne?
Kız-Fettucine Alfredo soslu hamam böceği
Erkek-Ohaaaa aynen bende çok severim ne çok ortak noktamız var asdasf :D30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl''Enişte, kapa hadi kapa tünele giriyorum''
upload.wikimedia.org/.../...s%C4%B1_t%C3%BCnel.jpg10 Yorumla Geç gece tırnak kesilmez günah.
Eskiler de az değilmiş.12 Yorumla- +1 yıl
Neden az değilmiş ne var ki bunda
Sen şimdi ver ben sana sonra veririm iuan üzerimde yok
Şarj bitmek üzere
Çok trafik vardı
Sonra kafayı bir kodum buna
X im vefat etti bugün cenaze var izin almam lazım
Ben parasında değilim
Sensiz yaşayamam
falan daha 20 tane sayarımda üşendim10 YorumlaMilli yalanımızdan ziyade milli bir egomuz var. Hala kendimizi eski ışıltılı çağlarımızda sanıyoruz ve diğer ülkelerden üstün olduğumuzu sanıyoruz. Oysa kendini şah gören şizofren bir piyondan farkımız yok.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. 30 Yorumlabirinin işi düştügünde knk evdemisin hayır dışardayım demek kadar güzel bir şey yok tabii devamında kaç gibi gelirsinle devam eden muhabbettir :)
13 Yorumla- +1 yıl
Gaddarsın öyleyse :)
- +1 yıl
Maşallah :)
Carsiya gidrsin gezersin takilirsn eve geldin mide annen isleri hallettin mi dediginde ya adam yerinde olmuyor ya da unutyrz:))
12 Yorumla- +1 yıl
Biz bulamıyoruz aradığımızı :D
müşteri:abi mandalina ne kadar.
esnaf:2 lira
müşteri:1,5 tl olmazmı
esnaf:olmaz
müşteri:say 1,5( maksat ayağımız alışsın)13 Yorumla- +1 yıl
Hani buradaki yalan gizli mi 😊
- +1 yıl
Hmm anladm :)
yemin ederim vallaha inan bana abi... yalan soyluyorsam ıkı gozum onume aksın anam avradım olsun ki kitap çarpsın anamın colugumun cocugumun üzerine yemin olsun... yetermi
11 Yorumla- +1 yıl
Oov çarpılacan ya
+1 yılŞimdilik aklıma gelenler: valla aricaktim inan ki hep aklımdasin fırsat olmadı bir türlü, dedikoduyu hic sevmem , ay bak dedikodu yapmıyorum görsem yüzüne de söylerim, 5 dk ye evdeyim baba :)
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum.
Ben de tam seni arayacaktım.
Ben almayım rejimdeyim.
Aradım çaldı çaldı açan olmadı.
İki saattir bekliyorum.
Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.10 YorumlaTonla var ama erkeklerin sarılıp uyuyacağızıyla kadınların alışverişte 2 saniye bakıp çıkacaz demesi ölümüne kapışır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpbs.twimg.com/media/Bz6X8pBCEAE7c47.jpg:large
Yaa aşkm saçmalama tabikide sen ilksn. s. s. s60 Yorumla
+1 yıl-Onunda sana selami var
-Uyanamadim
-İyiyim sagol
-İlk sensin
-5dakikaya ordayim
-Gekdik gekdik
-20 Yorumlaiçinde ama kelimmesi geçiyorsa yalandır. :) ornek: seni seviyorum ama... gelirim ama... mekan güzel ama... film iyiymiş ama... sonunda ama varsa başı aslında olumsuz yalan mili yalan :D
10 YorumlaAdres tarifi konusunda üstümüze yoktur. Bilse de bilmese de bir yeri tarif eder yardım sever insanımız. :)
21 Yorumla- +1 yıl
:D evet o benim :D
Kisi basina milli gelir son on yilda %45 artti , tam destekli yalan :)
30 YorumlaHaberlerde her kesin adından yazarlar. Mesela:
Almaniya şokta. Türkiye olayın etkisinden kurtulamıyor. Her kesi hayrete düşürdü. Ve başkaları10 Yorumla
+1 yıl+Eve Gitmem Lazım.
-Neden Daha Yeni Geldin.
+Ocağımın Üstünde Yemek Var.
(Aslında Olan)
Gidip Dizi İzliyecek :DDD20 Yorumla
+1 yılBen dedikodu sevmemde yapmam diyen türk kadinlari :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılYoldayım çıktım canım geliyorum (evde hala makyaj yapıyor ) 😄
20 Yorumla
+1 yılkapatıyoruz diyen mağazalar ve öz gerçek bursa adı altındaki iskenderciler
20 Yorumlaiş görüşmesinde biz sizi ararız diyolar küliyen yalan deneyin form a telefon yazmayın aynı şeyi söylüyolar gene telefon yazmadım beni nasıl arayacan diye sorun bir
10 Yorumla
+1 yıl*Hastaya derler ya "aa maşallah maşallah iyi gördüm seni"
*Bak bizede bekliyorum muhakkak.
*5 dakkaya evdeyim.
* ay çok şıksın , ah canm senin kadar olamam :))10 YorumlaYalanı bilmiyorum ama yok cevabına hic mi yok diyen tek türüzz bence :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
+1 yılKardeşim sözü millet olarak baştaki kişilerin olmak üzere söylediğimiz asıl yalanların başında gelir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayanlar için 5 dakika da hazırım..
Erkekler için 10 dakikaya evdeyim..10 YorumlaKırmızı değildi ki ışık yeşil yanıp sönüyordu
Aradım kapalıydı telefonun
İçtiğim bir küçük bira
Wallahi ben oy vermedim20 YorumlaAcılar içini kemirirken , egosunu bozmayıp ben böylede mutluyum demek yalanın daniskasıdır.. Kendine ihanettir gerçeği yedirememedir...
20 Yorumla
+1 yıl+Nasılsın?
-İyiyim sen?
ya da
-Napıyorsun?
+Hiiiiiçç.10 Yorumla
+1 yıl"yılandan korkmam yalandan korktugum kadar" sözü en milli yalanımız zannımca =)
10 Yorumla
+1 yıl-aa ne kadar güzel çok beğendim bana ödünç verirmisin?
-ya hediye olmasa al kullan ama hediye ya kusura bakma20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük çocuklara misafirlikte bir şey verildiğinde yok o sevmez yok yedirdim ben ona ya da harçlık verince ne gereği var falan derler ama hepsi koca bir yalan :D
10 Yorumla
+1 yılbu böregi sen mi yaptın?
evet tarifi annemden ( yalan pastahaneden almış)10 Yorumla- ' Tamam Kankam Çıktım Çıktım Aşağıya İniyorum ' .. :) Hemen Hemen Hergün :) Daha Bilgisayarın Basındayken :)
10 YorumlaKaldırımda seni gördüm seslenmedim
Dün sanaldan bir kız yaptım yarın buluşuyoruz
İşimi çok seviyorum
Ben asla yalan söylemem
Saçların ne kadar güzel olmuş
Akşam bir sıctım fayans kırıldı10 YorumlaVallahı tam ben senı arayacaktım sen aradın canım eeee nasılsın :D
10 YorumlaGeliceğinizi duyunca o da görmek istedi ama işi çıktı. Gitmek zorunda kaldı :)
10 YorumlaTek konuştuğum kız sensin ama evrensel nir yalan herhalde bu
10 YorumlaBana gore erkeklerin 5 dk ordayim kizlarinda 5 dk ya hazirim ama kizlarin bir yalani daha var ben hic sevemem cinselligi hic yapmadim:D
10 Yorumlane güzel kız:)
yalanın bu kadarı. adam yokluktan çıkmış:)
ay çok yakışıklısın.
bunu diyen birine alay mı ediyorsun demiştim:)10 Yorumla-Sen bu aralar süzüldün mü ne?
-Bak komşunun oğluna, çocuk parasız pulsuz neler neler yaptı.
En bayraklısı
"-Elalemin çocuklarına bak annesine babasına neler alıyor."(2 süt 1kutu şeker)10 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum. Genel olarak söylediğimiz laflardan birisi. Ayrıca tamam, yaptım gibi kelimelerde yalanlarımızın çoğunda yerini almaktadır ama başı ''Seni seviyorum'' dur.
10 Yorumla
+1 yılbayankurukafa diyorki; bugün daha evdeyken yoldayım biraxdan geliyorum dedim:d
10 Yorumla
+1 yılBen mi iğneden mi ne korkucam ya :D (aslında ödü kopuyo)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tam seni ariyodum aaa biraz daha kalsaydiniz bu olmadı yine bekleriz olsa dukkan senin canm keşke olsa ama yokki hiç sms yoktu :)
10 Yorumla
+1 yılSen daha iyilerine layıksın
Zaten ben uzerdim seni20 Yorumlasevgilimin babaannesi ölmüş, bu yüzden gelemicem doğum gününe.
12 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir yalan :):)
babam aradımı 5dk sonra geliyom diyp tam 30 kez arar :D
112 Yorumla- +1 yıl
Bence sen doğru söylüyon baban 5 dakkada 30 kez arayabiliyor seni o onun yeteneği ;)
- +1 yıl
:) dmi yoksa sen beş dakikaya gelirsin
- +1 yıl
Yalancııı :D
- +1 yıl
Hm bundan zarar gelmez ;)
- +1 yıl
Haha bnde onu söyleyemem erkeğe olurda kıza sıkıntılı biraz
- +1 yıl
O olmazsa olmazımız maalesef istemesekte elimizde olmadan yapıyoruz
+1 yılerkeklerin "5dkya geliyorum"
kızların "5dkya hazırım"
saygılar..30 YorumlaKafam çok güzel kardo daha sonra görüşsek :D "genelde gerçek olarak kullandığım için arda güzel yalan oluyor"
10 Yorumla
+1 yılSenin icin hicbir kizla konusmiycam sadece sen olacaksin soz. Duzelticem bu huyumu. En son duydugum yalandi :)
10 YorumlaTabi kardeşiim ya buluşalım bir ara görüşelim..
Tamam haber bekliyoruum ararım seni hadi görüşürüzzz... :) :) :D10 Yorumla
+1 yılArkasından konuşmuyorum, burada olsa yüzüne de söylerim.
Kapat ben seni sonra ararım
Dünya ahiret bacimsin...10 Yorumla- Devamını Gör (405)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat