Bir yolcu 1 simit ve 1 meyve suyuna 500 TL vermesiyle yaşadığı şoku sosyal medyada paylaştı. Simidin 310 TL ve meyve suyunun 190 TL olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı sosyal medyada gündem olurken, söz konusu olaya yorum yağdı.

Bir yolcu 1 simit ve 1 meyve suyuna 500 TL vermesiyle yaşadığı şoku sosyal medyada paylaştı. Simidin 310 TL ve meyve suyunun 190 TL olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı sosyal medyada gündem olurken, söz konusu olaya yorum yağdı.
alıp yiyenlerin enayiliği kimse talep etmese fiyatlar düşer ama orada bunu sözüm ona protesto etmek için alıp sosyal medyada paylaşıp asıl amacı bi simit meyve suyuna 500 tl verebiliyorum imaj çizmek isteyenler sayesinde bu devam edecek
Oruç da tutuyoruz sonuçta.. diye kendimi telkin eder cebimde kalan 500 E gram kıyma alır.. eve varınca kendime kıymalı yumurta yapar yerdim 😊
İnanılmaz bir zekasızlık
Alan kesim için diyorum..
Kimae almasa bu fiyata satılmaz
Cevap
17Cevap
Ben aç kalırdım yine de almazdım.
Buna birilerinin dur demesi lâzım. Başlarım böyle işe lan. 50 lira bile tutmayan bir şeyi 500 e satmak nedir.
Haşırdingen zamanına denk geldiğimiz için böyle el profesöre 😎
Su içerim eve varana kadar 🤦 bu kadar da olamaz yahu söylene söylene evime giderim.
Evden kendime yolluk hazırlardım.. Soygunculuk bu..
Öyle yerler tamamen turistler için kurulmuş, gelen turistten 15 dolar almak turiste koymaz
inandırıcı gelmedi
daha geçen hafta 140 lira verdim
Yanıma bir şeyler hazırlayıp giderim.
Ben uzun yola çıkmadan hep bime uğruyorum 😂
Hırsız var diye bagrirdim heralde
Muhtemelen açlıktan ölmeyi beklerim
İsraftır. Rezalettir
Fakirler almasın yani nedim :D
O fiyati gordugum gibi istahim yok olur :D
Ben simidimi çantada taşıyorum.
İdeal
Hayatta vermem