Uçak içinde yiyecek ve içeceklere para verir misiniz?
Hayır, ücretsiz ikram varsa tüketirim
Evet para verdiğim zamanlar oldu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ekonomik durumu iyi olan ve ailesi veya çevresi tarafından cimri bir şekilde yetiştirilmemiş her insan uçakta bulunan yemek dahil tüm servislere para verebilir, neden vermesin ki? Özellikle ilk defa uçağa binmiş insanlar için gayet de güzel bir deneyim olur bu. Hiç uçarken yemek yediniz mi, sanmıyorum... Bazıları da ilk defa uçağa binmiş oldukları için gergin olurlar ve bırakın bir şey yemeyi nefes bile almayı bırakırlar. Sonuç şu ki bu kesinlikle yetiştirilme tarzına ve zevklerine bağlı bir şey.
Evet yurtdışı uçuşalrında uçakta yemek yedim beyefendi...
Afiyet olsun hanımefendi, umarım güzel ve unutulmaz bir deneyim yaşamışsınızdır.
Hayır vermiyorum
Bilet alırken seyahat edeceğim uçak biletinde sundukları seçeneklere çok dikkat ederim, ücretsiz bagaj, el bagajı (kabin bagajı) ve yemek bu gibi hizmeti sunuluyorsa o bileti alırım.
Cevap
8Cevap
Karın doyurmak ihtiyacsa o an için tüketirim. genelde şehirler arası uçuş yaptım çay kahveyle geçti yolculuk. ihtiyaç duymadım yemeye.
Bir kere su aldığımı hatırlıyorum anlamsız yüksek bi para vermiştim
Hayır. Özelllikle bu pandemi sürecinden kesinlikle almıyorum
Ücretsiz verileni tüketiyorum zaten heyecandan midem bişey almıyor
2 kere bindim ucaga 1 saatlik bir mesafeydi hic birsey yemedim
Ücretsiz degilse nadiren, asıl havaalanında kahve icmeyi seviyorum yalniz pahalı.. yurtdışı havaalanlarında biraz daha makul gerci
Onlara vereceğim parayla havalimanı çıkışı gideceğim yere taksiyle giderim.
Kapalı araçlar (hava/kara) beni tutuyor. Otobüste bile yemiyorum. Dışarısı gibi yok. Yersem çıkarırım çünkü
Şirkete göre değişir bazıları yemek parası almaz bazıları yemek parasına ekler bilete öyle verir thy öyle yapıyor diye biliyorum
hayır yüksekte zaten hiçbişeyin tadı olmuo negerek var
Zaten o kadar fazla sürmez ne gerek var almaya masraf
Hayır, tercih etmiyorum.
Kısa uçuşlarda tercih etmedim su çay falan aldım
vermem uçak 2 saat sürüyor alt tarafı
Nedense viski alıyorum hep 😂
Hayır vermem çok pahli oluyor ya
Vermem.
içeceklere veriyorum
Nadir lakin oluyor evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?