Bir insan hem chp'li seküler olup da hem kelime-i tevhit bayrağı açıp pkk savunabilir mi lan?

Bu kadar eğitimsiz kültürsüz ne dediğini bilmeyen insanların takipçileri var. Yazdıkları şeyler bir sürü RT alıyor. Bunların yaydığı fikir bile denilemez beyin boku diyebileceğimiz söylemler algı yaratabiliyor insanlar üzerinde. Millet partilere ideolojilere diş bilenebiliyor.

Bu ideolojilerin fikir babası Fransa, Almanya'dır. Fransa'da Almanya'da ben hem sekülerim hem de engisizyon mahkemesinde yargılanmayı desteklerim desen millet sana önce güler sonra da sana acıyarak bakar. Kimse de yanında durmaz bile. Ama bu ülkede bizim coğrafya da bunlar ve benzerleri araştırmacı gazeteci yazar sıfatıyla açık oturumlara katılıp konuşuyor.

Arkadaş sen kendin chpli sekülerim ve kelime-i tevhit bayrağı açarım diyorsun da bu memlekete laikliği kim getirdi? Bu karının Selahattin Demirtaş paylaşımları da var. Yani Kürdistan özerk devleti kurulmasını destekleyen bir chp'li ulan Sabiha Gökçen'e Tunceli'de o çılgınlıkları kim yaptırdı? İskilipli Atıf Hocayı kim neden astırdı? Koçgiri, Nasturi, Beytüşşebab Şeyh Sait, Seyit Rıza ne amaçla isyan ettiler ve neden bastırıldı neden asıldılar?

CHP'li Seküler biri Atatürkçü/Kemalist olmak zorundadır. Selahattin Demirtaş da anmaz Kelime-i Tevhit bayrağı da açmaz. D. U. D. A. K. L. A. R. I. N. I. G. Ö. T. Ü. N. Ü şişirten S. A. K. S. kardeşim gözleri kaykılmış karılarla ellerinde viski şarap bardaklarıyla İstanbul'da Cihangir'de Avrupa Yakasında gezen tipler şeriat hilafet istiyorlar. Kürdistan kurmak istiyorlar. :D :D :D :D :D :D

https://x.com/CanKemaly418/status/1753182400064933898?s=20

Bir insan hem chp'li seküler olup da hem kelime-i tevhit bayrağı açıp pkk savunabilir mi lan?
Cevapla