Atatürk
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Onlarca savaş kazandık , ama yenildik. Bununla övünenler topraklarımızın 4/3 ünü kaybetmemize seve seve musade ettiler , sonra bizi mahvettikleri yetmiyor gibi yenilgileri zafer diye kutlattılar, Osmanlı bitikti diyenler , onlara bunu söyleten zihniyetin Osmanlı'yı bitirenler olduğunu tabiki bilmiyor. yav in Osmanlı devletinde bir asker olduğunu bilmiyor, cephede , savaşanların anadolu insanı , kırım, Kafkas, bağdat, musul, mısır, Filistin , Arap yarımadası Halep li Osmanlı askeri olduğunu tabiki bilmiyor. Sanki Osmanlı bitmiş, sonra mustafa Kemal gelmiş , dünyada olmayan Osmanlı ile ilişiği olmayan , 1 milyon asker toplamışta savaşmış gibi biliyorlar. Antalya dan , marastan Antep'ten Hatay dan , daha nice yerden, neden sessiz sedasız gittiler , en önemliside İstanbul içine girilmişken hangi sebeple bırakıp gittiler? Neler feda edildi? Bu gün Atatürk dünya lideri diyenlerin aynı zamanda ove öve bitiremedikleri dünya gücü haline gelmiş devletlere , bu güce ulasmalarini sağlayan topraklar binlerce şehidin ardından keyifle verildiği için bu hâle geldik. Bi karış toprağını vermem vatanımın diyen padişahlardan, vatanı dünyaya peşkeş çekenlerin yeni kurduğu, milleti kendi içinde birbirine düşman etmek kutuplastirmak için partili sistemli cumhuriyeti kutup, cumhur başkanını ayrı , meclisi ayrı tutarak , düzenli olalım diyen kim çıkarsa , değerlerimize sahip çıkalım diyen kim varsa kellesini rahatça ucurabilmek için. Bu gün oğuz kağan ı hâĺâ seviyoruz, mete hanı seviyoruz nice hakanlarımızı seviyoruz Alparslan ı , Selçuk beyi , Sultan Alaaddin i , Beyazıd ı Fatih i , yavuz u seviyoruz Abdülhamid Han hazretlerini çok seviyoruz Peki neden seviyoruz? Yasayla korunduğu için mi seviyoruz? Hâlâ hayatta oldukları için mi seviyoruz? Hayır aklınız yeterse birazcık düşünün, dönen oyunların biz farkındayız onlar toprağına sahip çıkanlar milletine sahip çıkanlar olduğu için seviliyor. Vatanı parçalayanlar buna bile isteye ortak olanlar , bunu kendileri isteyip, bizden sakladıkları kendi güruhlarına Osmanlı topraklarını hediye edenler sevilmiyor. Erdoğan da baki değil diyenlere söyleyeyim, bizim meselemiz bir bedenin sevgisi değildir. Sevdiğimiz liderlerimizin gunumuzdekiler hariç hepsi ebedi alemdeler ve seviyoruz. Hayatta olduğu haliyle sevdiğimiz, hak vaki bulduktan sonrada sevenlerinin artacak olduğu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı gönülden seviyoruz.
Net Erdoğan Atatürkü tanımam aşağıya bir kız yazmış zaten ne bok olduğunu Atatürkün gerçekten kim olduğunu öğrenmek istiyorsan git Kadir Mısıroğlu' nun videolarını izle anlarsın nasıl biri olduğunu (Ulan bak kardeşim koyayım lisede tarih hocama sordum hocam bu * . k Fransızları Anadolu'da işgal ettiği yerlerden NEDEN BÜTÜN SİLAH MÜHİMMATLARINI BIRAKIP GERİ ÇEKİLDİLER hoca adam gibi cevap veremedi ağzında geveledi mal mal baktı bi arkadaşım da bana sen fetöcüsün dedi hocanın söylediği ise yok bu mühimmatı taşımak için para gerekiyormuş onun için bırakıp gitmişler dedim lan sen düşmanının ölmesini istiyorsun sen ö. ldüremedin başka ülkeler de Türkiye'm düşman neden silahlarını bırakıyorsun ki kendini koruyabilesinler diye cevap veremedi a. mk salağı çok belli proje bir insan olduğu yoksa neden İsrail'de heykeli olsun Yunanistan'a heykeli olsun a. mk) bu da sordum hocama ve arkadaşlarıma dediler ki çok iyi mükemmel bir yönetici o yüzden dedim ki lan bak kardeşim koyduğumun salağı sen hiç düşman ülkenin başkanının heykelini diktin mi mesela Adolf Hitler ve ya Stalin' in YOK peki neden bu düşman ülkeler senin ülkenin başkanının heykelini dikiyorlar diye sorum mal mal baktılar bana Atatürkçülük bu kadar son demlerini yaşıyor bitecek Atatürkçülük devri bi de niye bunu adı Ata Türk neden Türklerin atası adını almış Türklerle bir gram alakası yok bu adamın ne alaka a. mk
Maalesef sana kötü bir haberim var (Kadir Mısıroğlu ingiliz ajanı değil Atatürk ingiliz ajanı size yalan söylediler siz de inandınız)
Bak çocuk bir kere Atatürkün ağzını adına alma çünkü senin kanın bozuk. Lan Ermeni tohumu Sana tarihi öğreten adamın ben geçmişini si. yim canım. Siz Hiç mi kurtuluş savaşını okumadınız hiç mi çanakalle zaferini okumadınız hiç mi sakarya meydan muhaberesini okumadınız. Atatürk ve silah arkadaşları bu ülkeyi sıfırdan kurdu. Osmanlının parçacıklarını toplayıp Türkiye Cumhuriyeti haline getirdi. Çıkmış bana maval okuyorsun Net Erdoğanmış bana erdoğan bu ülke için ne yaptı söylesene?
Alakası bile yok sömürge olmadığı ne malum ülkenin sen sadece sana gösterilen söylenen kadarıyla biliyorsun
@AstralShadow daha askeri lojistiğin ne olduğundan bihaber olmandan anlaşılıyor ne olduğun.
@alpagu19
Marshall yardımları için Türk sanayisini ve üretimini baltalayan İsmet İnönüyü de Menderes'e kat derim.
@Alpagu19 kimsenin amerikaya oral çektiği falan yok maalesef yanlış biliyorsun
@Venetor bir şey olduğum filan yok
@Topraki35 böyle konuşan birine cevap vermeye değmez
@Alpagu19 bu tür konularla ilgilenmediğim için bilmiyorum bir şey demeyeceğim
@Alpagu19 hiçbir zaman küfür etmem bunu zaman gösterecek
Cevap
22Cevap
Mustafa Kemal Atatürk tabi ki de..
Aynı koşullar daki yöneticiler değil. Atatürk gerçek savaşcıydı. Güçlenmek için savunmanında kendi kendine yetebilmenin de gücünün farkındaydı. Ülkede bir çok yatırım yaptı. Ama Erdoğan böyle değil. Ülkemiz tarımda bile kendi kendine yeten bir ülke değil.
Atatürk diye bisey yokki
Yani o bile bir dayatma İngiliz dayatması
Türklerin atası yani Allah aşkına Mustafa Kemal olabilir mi?
Aklınızı başınıza alin
Oyun şu biz bu ahmak Osmanlı halkını osmanlıya düşman edelim bir kukla atayalim istediğimizi yapsın. Zira Mustafa kemalinde yaptığı oydu. Osmanlı'yı unut, hilafet gitsin alfabe gitsin dine savaş açılsın Sürekli bir kaosla halk baskı altında tutulacak karşı çıkanlar ise maalesef çoğu öldürüldü asıldı vs. Mustafa kemal bu milletin asıl düşmanıdır
He şu an baskı var çocukluktan beri dayatmalar var mecburen çoğu Mustafa Kemal diyecek çünkü gerçekleri bilmiyor
Zalimler için yaşasın cehennem diyorum Osmanlı'ya ihanet eden aşağılık kafirlerinse azapları artsın 👍
Ya beyinsiz vatandaş bunları nasıl söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor. Osmanlı parçalandı parçapinçik oldu tüm türk toprakları talan edildi paylaşıldı ingilizler fransızlar yunanlar ermeniler Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmasaydı senin adın ayşe fatma olmazdı Eleni olurdu İsabella olurdu beyinsiz insanlar Hala bana osmanlı diyor ya kafayı yiycem madem osmanlı vardıda niye sahip çıkmadı topraklara bu ülkeyi Kurtuluş savaşıyla Çanakkale zaferi ile kurtaran Baş komutanımız :Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıdır bunu kafanıza sokun
Allah sizede ar namus versin vicdan versin bu kadar nankör nasıl oluyorsunuz yemek yediğiniz kaba nasıl pisliyorsunuz yaşadığınız vatana nasıl ihanet ediyorsunuz aklım almıyor. Bu fetöcüler sizin gibi zihinlerden çıkıyor. Dikkat edin ne kadar FETÖCÜ ne kadar PKK lı varsa Hepsi Gazi Mustafa Kemalden Nefret Eder.
Neden biliyor musun çünkü HEPSİ vatan haini. Senin gibi.
@Topraki35 sen şimdi onu bir geç sorularıma bir cevap ver
Kurtuluş savaşını kazandık dimi?
Lozana giderken Osmanlı tasfiye edilmişti ortadan kaldırıldı yani Devletsiz bir şekilde zaten teslim olarak gittik bu demek oluyor ki Karşı taraf kabul etmese 600 yıllık devletimiz korsan devlet olarak tanımamış bir devlet olarak kalacaktık.
Neden tanındık?
Hilafet yani dünya liderliği elimizden alındı 2 milyarlık bir güç!
Neden alfabemiz değişti? 500 yil Osmanlı bayrağı altında yaşayan yunan alfabesini değişti mi?
Neden camiler kapatıldı Hocalar asıldı?
Şapka takmadığı için, adam Müslüman batının şapkasını takmak zorunda değil buna uymayan halk kafasına asfalt sürülerek cezalandirildi
Hilafetin kalkmasına engel olunmamasi için Mustafa Kemal bizzat tehtit etti milletvekillerini
İngiliz 500 savaş gemisi ile İstanbula gelmişken niçin çekilsin ki?
Karşılığında ne aldı?
Hem. yunan kimdir ki benim adım yunan olsun bu kadar ufak beyinli olmayın. Aklınızı kullanın lan hic mi beyin yok?
Bu millet neden Osmanlı'ya düşman olarak yetiştirildi?
Amaç ne?
Ben. Söylim
İngiliz diyor ki sen aptalsın ahmak sin beynin yok Osmanlı'yı unut 500 yıllık geçmişi unut Osmanlı coğrafyasına bulaşma karışma ben anasını si-kerim sorun yok.
Bütün kaynakları yağmalarım çünkü sen aptalsın ahmak sin
Adamlar bunu diyorlar bize
Lozana gelelim
Lozan şartlı olarak imzalandi
Haim Nahum doktrinini bir öğren bakalım da bu günkü ülkenin durumunu gör
Senin Mustafa Kemal'in Türk milleti adına hiç birsey yapmadı hainlikten başka!
Halen kendini kanunla korkutuyor
Halk baskı altında, konuşmak yasak
Böyle lider mi olur böyle ata mi olur aptal!
Ac o gözlerini dangalak
Papağan. Gibi sana dayatilanlari tekrarlayıp durma
Sadece bir kaç örnek verdim
Cevap ver bakalım
@Topraki35 #OTURSIFIR
Erdoğan diyen arakadaşlara şu an yönettiği cumhuriyeti dahi Atatürke borcu hatırlatmak isterim.
Onun ilmek ilmek kurduğu fabrikaları satan da Erdoğan dipnot.
Sen ülkenin ayakta durduğunu mu düşünüyorsun. Her anlamda dışarıya bağlıyız.
Ekonomimiz dünyanın en kötü ikinci ekonomisi. Afrikada ki kabilelerin parası bizim paramızdan kıymetli.
Ev kiraları. Benzin. Et. Altın. dolar karşısında TL Eridi bitii.
Adalet desen siyasetin iki dudağı arasında.
Kadın Cinayetlerı, cocuk tecavüzlerı ve cinnet geçiren insanların sayısı her geçen gün artıyor
Ülkede ki işsizlik rakamları rekor kırıyor.
Yol yaptık diyorlar araba fiyatlarının yarısı ötv kdv en ucuz araba olmuş bir milyon
araba alsan yakıt paraları avrupanın 3 katı ödüyoruz belki 5
Hastane yaptık diyorlar doktor yok randevu yok bir sene sonraya görüntüleme randevusu veriyorlar.
özel hastanelere gitsen 4-5 bin tl den aşağı cıkamazsın.
Eczaneler de ilaç yok bulsan da bir dünya para.
Bugün evleneceğim desen en az 500 bin tl Paraya ihtiyacın var ve kirada oturacaksın ev alamazsın.
Bana iyi bir şey söyler misin?
E ne olmuş satıldıysa diyen birine laf anlatamazsın kardeşim a haber izlemekten böyle oldu bunlar
İkisi de birbirinden iyi çunku ikisi de bu millete hakettiği seyi fazlasiyla verdi.
Ama Ataturk tabiki önde.. Recep bey ise ancak onun kurdugu duzende iyi calişan bir figur olabilir. Ama hakkini yemeyelim ondan sonra verilen gorevi en iyi yapan kisi Recep Bey dir
Yasa dışı ve kutuplaşmayı daha da derinleştirecek tehlikeli bir soru.. sorunun altı nefret ve hakaret söylemleriyle dolacak hoş değil…
Kıyaslamak, böyle bir soru yöneltip karşılaştırmak dahi abesle iştigal etmektir.
Erdoğan Atatürk'ün yanına bile yaklaşamaz. Küresel çetenin sadece piyonudur. Bop onun döneminde ortaya çıktı. Türk Devletine yatın kalkın dua edin.
Atatürk ün olduğu yerde başka bir isim olamaz
baş komutan memet cengiz bizim cengiz colın cengiz alayınızın mng
Tebrikler. Kutuplaşmış KS kitlesini kibritle harladın.
* erdoğanı ya ATAM VARKEN ERDEOĞAN KİM. ATAMMMMM ATATÜRRRRKKKK TEK GERÇEK ATATÜRKKKKKKKKKKKKKKKK ATATÜRKKKK ATAMMMMMM
Öldügü halde rakip tabiki Atatürk
Ukraynalılar bilmez Atatürk bir başka idi. Dünyada ondan daha iyi bir lider yok.
Böyle bir soru sorduğun için ben utandım mk
Umarım almışsındır cevabını ervaa cım
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA...
Bu soru mu gercekten tabi ki Atam
Su ankete katilmak illegal ya
Böyle soru mu olur 😒
Gerçek dünya lideri tabi ki de Atatürk ❤️
sorduğun soru mantıksız
Soruya 2. Şahıs gibi gülüyorum
Mustafa Kemal Atatürk
Böyle bir soruyu sormadın diye düşünüyorum ben
Boyle gereksiz bir kiyasmi olur :)))))
bu ne saçma kıyaslama.
Erdoğanın kitlesi daha fazladır
Bu soruyu soran ya cahil akmal ya da hain.
ikisi de değil.
Atatürk tabi ki sorman hata
Mustafa Kemal Atatürk kıyasa açık değildir..
Atatürk ❤️
Verilecek cevap, buradan Silivri'ye yol olabilir hjkfsfs :P
Osman gazii
neden
Öylee
Atatürk ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?