• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Gündem

Atatürk mü Erdoğan mı?

Sophiamsı
Sophiamsı Takip Et
Xper 5 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Atatürk mü Erdoğan mı?

Hangi Lider daha çok seviliyor, neden?

#kızlarsoruyor #atatürk #erdoğan #türkiye #popüler #keşfet #vitrin #fenomen #chp #akp #anket

Atatürk mü Erdoğan mı ?
Atatürk
Atatürk mü Erdoğan mı ?
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Atatürk mü Erdoğan mı?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Onlarca savaş kazandık , ama yenildik. Bununla övünenler topraklarımızın 4/3 ünü kaybetmemize seve seve musade ettiler , sonra bizi mahvettikleri yetmiyor gibi yenilgileri zafer diye kutlattılar, Osmanlı bitikti diyenler , onlara bunu söyleten zihniyetin Osmanlı'yı bitirenler olduğunu tabiki bilmiyor. yav in Osmanlı devletinde bir asker olduğunu bilmiyor, cephede , savaşanların anadolu insanı , kırım, Kafkas, bağdat, musul, mısır, Filistin , Arap yarımadası Halep li Osmanlı askeri olduğunu tabiki bilmiyor. Sanki Osmanlı bitmiş, sonra mustafa Kemal gelmiş , dünyada olmayan Osmanlı ile ilişiği olmayan , 1 milyon asker toplamışta savaşmış gibi biliyorlar. Antalya dan , marastan Antep'ten Hatay dan , daha nice yerden, neden sessiz sedasız gittiler , en önemliside İstanbul içine girilmişken hangi sebeple bırakıp gittiler? Neler feda edildi? Bu gün Atatürk dünya lideri diyenlerin aynı zamanda ove öve bitiremedikleri dünya gücü haline gelmiş devletlere , bu güce ulasmalarini sağlayan topraklar binlerce şehidin ardından keyifle verildiği için bu hâle geldik. Bi karış toprağını vermem vatanımın diyen padişahlardan, vatanı dünyaya peşkeş çekenlerin yeni kurduğu, milleti kendi içinde birbirine düşman etmek kutuplastirmak için partili sistemli cumhuriyeti kutup, cumhur başkanını ayrı , meclisi ayrı tutarak , düzenli olalım diyen kim çıkarsa , değerlerimize sahip çıkalım diyen kim varsa kellesini rahatça ucurabilmek için. Bu gün oğuz kağan ı hâĺâ seviyoruz, mete hanı seviyoruz nice hakanlarımızı seviyoruz Alparslan ı , Selçuk beyi , Sultan Alaaddin i , Beyazıd ı Fatih i , yavuz u seviyoruz Abdülhamid Han hazretlerini çok seviyoruz Peki neden seviyoruz? Yasayla korunduğu için mi seviyoruz? Hâlâ hayatta oldukları için mi seviyoruz? Hayır aklınız yeterse birazcık düşünün, dönen oyunların biz farkındayız onlar toprağına sahip çıkanlar milletine sahip çıkanlar olduğu için seviliyor. Vatanı parçalayanlar buna bile isteye ortak olanlar , bunu kendileri isteyip, bizden sakladıkları kendi güruhlarına Osmanlı topraklarını hediye edenler sevilmiyor. Erdoğan da baki değil diyenlere söyleyeyim, bizim meselemiz bir bedenin sevgisi değildir. Sevdiğimiz liderlerimizin gunumuzdekiler hariç hepsi ebedi alemdeler ve seviyoruz. Hayatta olduğu haliyle sevdiğimiz, hak vaki bulduktan sonrada sevenlerinin artacak olduğu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı gönülden seviyoruz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AstralShadow
    AstralShadow Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Net Erdoğan Atatürkü tanımam aşağıya bir kız yazmış zaten ne bok olduğunu Atatürkün gerçekten kim olduğunu öğrenmek istiyorsan git Kadir Mısıroğlu' nun videolarını izle anlarsın nasıl biri olduğunu (Ulan bak kardeşim koyayım lisede tarih hocama sordum hocam bu * . k Fransızları Anadolu'da işgal ettiği yerlerden NEDEN BÜTÜN SİLAH MÜHİMMATLARINI BIRAKIP GERİ ÇEKİLDİLER hoca adam gibi cevap veremedi ağzında geveledi mal mal baktı bi arkadaşım da bana sen fetöcüsün dedi hocanın söylediği ise yok bu mühimmatı taşımak için para gerekiyormuş onun için bırakıp gitmişler dedim lan sen düşmanının ölmesini istiyorsun sen ö. ldüremedin başka ülkeler de Türkiye'm düşman neden silahlarını bırakıyorsun ki kendini koruyabilesinler diye cevap veremedi a. mk salağı çok belli proje bir insan olduğu yoksa neden İsrail'de heykeli olsun Yunanistan'a heykeli olsun a. mk) bu da sordum hocama ve arkadaşlarıma dediler ki çok iyi mükemmel bir yönetici o yüzden dedim ki lan bak kardeşim koyduğumun salağı sen hiç düşman ülkenin başkanının heykelini diktin mi mesela Adolf Hitler ve ya Stalin' in YOK peki neden bu düşman ülkeler senin ülkenin başkanının heykelini dikiyorlar diye sorum mal mal baktılar bana Atatürkçülük bu kadar son demlerini yaşıyor bitecek Atatürkçülük devri bi de niye bunu adı Ata Türk neden Türklerin atası adını almış Türklerle bir gram alakası yok bu adamın ne alaka a. mk

1
    15 Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

Kadir Mısırlıoğlu ingiliz ajanıdır tarihi saçma sapan yerlerden öğrenip sallamayın

Yorumla
    • AstralShadow
      AstralShadow
      +1 yıl

Maalesef sana kötü bir haberim var (Kadir Mısıroğlu ingiliz ajanı değil Atatürk ingiliz ajanı size yalan söylediler siz de inandınız)

Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

Kardeşim Atatürk ingiliz ajanı olsaydı şu an buralar ingiliz bayrağı adı altında sömürge olurdu boş boş atıp tutmayın

Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

Bak çocuk bir kere Atatürkün ağzını adına alma çünkü senin kanın bozuk. Lan Ermeni tohumu Sana tarihi öğreten adamın ben geçmişini si. yim canım. Siz Hiç mi kurtuluş savaşını okumadınız hiç mi çanakalle zaferini okumadınız hiç mi sakarya meydan muhaberesini okumadınız. Atatürk ve silah arkadaşları bu ülkeyi sıfırdan kurdu. Osmanlının parçacıklarını toplayıp Türkiye Cumhuriyeti haline getirdi. Çıkmış bana maval okuyorsun Net Erdoğanmış bana erdoğan bu ülke için ne yaptı söylesene?

Yorumla
    • AstralShadow
      AstralShadow
      +1 yıl

Alakası bile yok sömürge olmadığı ne malum ülkenin sen sadece sana gösterilen söylenen kadarıyla biliyorsun

Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

Sizin sağcı babalarınız 1950'de Amerikaya oral seks çekerken hala onun artıkları bugün iktidarda, Atatürk emperyalizmin anasını sik miştir

Yorumla
    • Venetor
      Venetor
      +1 yıl

@AstralShadow daha askeri lojistiğin ne olduğundan bihaber olmandan anlaşılıyor ne olduğun.

@alpagu19
      Marshall yardımları için Türk sanayisini ve üretimini baltalayan İsmet İnönüyü de Menderes'e kat derim.

Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

İsmet İnönü olayı doğru ama sebebi şu maalesef savaşa girmemek için manda olduk sadece ismet'te suç yok o dönemde hainde çok

Yorumla
    • AstralShadow
      AstralShadow
      +1 yıl

@Alpagu19 kimsenin amerikaya oral çektiği falan yok maalesef yanlış biliyorsun

@Venetor bir şey olduğum filan yok

Yorumla
    • Venetor
      Venetor
      +1 yıl

@Alpagu19 Atatürk ülkeyi kurdu. En yakınındakilerin çoğu onun doktrinlerine ihanet etti öldükten sonra. Üzücü
      En üzücülerden bir tanesiyse bugün bir airbus, boeing olabilecekken Nuri demirağ'ın da uçak fabrikasının baltalanması.
      Tarih sağ sol demeden ihanetlerle dolu.

Yorumla
    • AstralShadow
      AstralShadow
      +1 yıl

@Topraki35 böyle konuşan birine cevap vermeye değmez

Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

Ya olum de gedin işinize Erdoğan hikaye bugün överken yarın ilk küfür eden siz olacaksınız

Yorumla
    • Alpagu19
      Alpagu19
      +1 yıl

@Venetor maalesef yapılan hatalar zinciri bugün Türkiye çok farklı yerde olabilirdi. Ama Atatürk ölmedi öldürüldü

Yorumla
    • AstralShadow
      AstralShadow
      +1 yıl

@Alpagu19 bu tür konularla ilgilenmediğim için bilmiyorum bir şey demeyeceğim

@Alpagu19 hiçbir zaman küfür etmem bunu zaman gösterecek

Yorumla
    • Venetor
      Venetor
      +1 yıl

@Alpagu19 Katılıyorum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

22

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 26,8b cevap paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk tabi ki de..

0
    0 Yorumla
  • Eğitilme
    Eğitilme Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 599 cevap paylaştı.

Aynı koşullar daki yöneticiler değil. Atatürk gerçek savaşcıydı. Güçlenmek için savunmanında kendi kendine yetebilmenin de gücünün farkındaydı. Ülkede bir çok yatırım yaptı. Ama Erdoğan böyle değil. Ülkemiz tarımda bile kendi kendine yeten bir ülke değil.

2
    1 Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl

Atatürk diye bisey yokki
    Yani o bile bir dayatma İngiliz dayatması
    Türklerin atası yani Allah aşkına Mustafa Kemal olabilir mi?
    Aklınızı başınıza alin
    Oyun şu biz bu ahmak Osmanlı halkını osmanlıya düşman edelim bir kukla atayalim istediğimizi yapsın. Zira Mustafa kemalinde yaptığı oydu. Osmanlı'yı unut, hilafet gitsin alfabe gitsin dine savaş açılsın Sürekli bir kaosla halk baskı altında tutulacak karşı çıkanlar ise maalesef çoğu öldürüldü asıldı vs. Mustafa kemal bu milletin asıl düşmanıdır
    He şu an baskı var çocukluktan beri dayatmalar var mecburen çoğu Mustafa Kemal diyecek çünkü gerçekleri bilmiyor
    Zalimler için yaşasın cehennem diyorum Osmanlı'ya ihanet eden aşağılık kafirlerinse azapları artsın 👍

3
    6 Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

Ya beyinsiz vatandaş bunları nasıl söyleyebiliyorsunuz aklım almıyor. Osmanlı parçalandı parçapinçik oldu tüm türk toprakları talan edildi paylaşıldı ingilizler fransızlar yunanlar ermeniler Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmasaydı senin adın ayşe fatma olmazdı Eleni olurdu İsabella olurdu beyinsiz insanlar Hala bana osmanlı diyor ya kafayı yiycem madem osmanlı vardıda niye sahip çıkmadı topraklara bu ülkeyi Kurtuluş savaşıyla Çanakkale zaferi ile kurtaran Baş komutanımız :Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarıdır bunu kafanıza sokun

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Topraki35 hahahha Allah sana akıl versin Acil şifalar diliyorum 🤷‍♂️🙏🤙

Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

Allah sizede ar namus versin vicdan versin bu kadar nankör nasıl oluyorsunuz yemek yediğiniz kaba nasıl pisliyorsunuz yaşadığınız vatana nasıl ihanet ediyorsunuz aklım almıyor. Bu fetöcüler sizin gibi zihinlerden çıkıyor. Dikkat edin ne kadar FETÖCÜ ne kadar PKK lı varsa Hepsi Gazi Mustafa Kemalden Nefret Eder.
      Neden biliyor musun çünkü HEPSİ vatan haini. Senin gibi.

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Topraki35 sen şimdi onu bir geç sorularıma bir cevap ver
      Kurtuluş savaşını kazandık dimi?
      Lozana giderken Osmanlı tasfiye edilmişti ortadan kaldırıldı yani Devletsiz bir şekilde zaten teslim olarak gittik bu demek oluyor ki Karşı taraf kabul etmese 600 yıllık devletimiz korsan devlet olarak tanımamış bir devlet olarak kalacaktık.
      Neden tanındık?
      Hilafet yani dünya liderliği elimizden alındı 2 milyarlık bir güç!
      Neden alfabemiz değişti? 500 yil Osmanlı bayrağı altında yaşayan yunan alfabesini değişti mi?
      Neden camiler kapatıldı Hocalar asıldı?
      Şapka takmadığı için, adam Müslüman batının şapkasını takmak zorunda değil buna uymayan halk kafasına asfalt sürülerek cezalandirildi
      Hilafetin kalkmasına engel olunmamasi için Mustafa Kemal bizzat tehtit etti milletvekillerini
      İngiliz 500 savaş gemisi ile İstanbula gelmişken niçin çekilsin ki?
      Karşılığında ne aldı?
      Hem. yunan kimdir ki benim adım yunan olsun bu kadar ufak beyinli olmayın. Aklınızı kullanın lan hic mi beyin yok?
      Bu millet neden Osmanlı'ya düşman olarak yetiştirildi?
      Amaç ne?
      Ben. Söylim
      İngiliz diyor ki sen aptalsın ahmak sin beynin yok Osmanlı'yı unut 500 yıllık geçmişi unut Osmanlı coğrafyasına bulaşma karışma ben anasını si-kerim sorun yok.
      Bütün kaynakları yağmalarım çünkü sen aptalsın ahmak sin
      Adamlar bunu diyorlar bize
      Lozana gelelim
      Lozan şartlı olarak imzalandi
      Haim Nahum doktrinini bir öğren bakalım da bu günkü ülkenin durumunu gör

Senin Mustafa Kemal'in Türk milleti adına hiç birsey yapmadı hainlikten başka!
      Halen kendini kanunla korkutuyor
      Halk baskı altında, konuşmak yasak
      Böyle lider mi olur böyle ata mi olur aptal!
      Ac o gözlerini dangalak
      Papağan. Gibi sana dayatilanlari tekrarlayıp durma
      Sadece bir kaç örnek verdim
      Cevap ver bakalım

Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

Hepsine tek tek cevap yazacağım emin olabilirsin. Ama şu an müsait değilim

Yorumla
    • ladymelo
      ladymelo
      +1 yıl

@Topraki35 #OTURSIFIR

Yorumla
  • Topraki35
    Topraki35 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Erdoğan diyen arakadaşlara şu an yönettiği cumhuriyeti dahi Atatürke borcu hatırlatmak isterim.
    Onun ilmek ilmek kurduğu fabrikaları satan da Erdoğan dipnot.

4
    4 Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

Ee sonra ne olacak satildiysa fabrika ülke şu an ayakta nasiltduritor

Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

Sen ülkenin ayakta durduğunu mu düşünüyorsun. Her anlamda dışarıya bağlıyız.
      Ekonomimiz dünyanın en kötü ikinci ekonomisi. Afrikada ki kabilelerin parası bizim paramızdan kıymetli.
      Ev kiraları. Benzin. Et. Altın. dolar karşısında TL Eridi bitii.
      Adalet desen siyasetin iki dudağı arasında.
      Kadın Cinayetlerı, cocuk tecavüzlerı ve cinnet geçiren insanların sayısı her geçen gün artıyor
      Ülkede ki işsizlik rakamları rekor kırıyor.
      Yol yaptık diyorlar araba fiyatlarının yarısı ötv kdv en ucuz araba olmuş bir milyon
      araba alsan yakıt paraları avrupanın 3 katı ödüyoruz belki 5
      Hastane yaptık diyorlar doktor yok randevu yok bir sene sonraya görüntüleme randevusu veriyorlar.
      özel hastanelere gitsen 4-5 bin tl den aşağı cıkamazsın.
      Eczaneler de ilaç yok bulsan da bir dünya para.
      Bugün evleneceğim desen en az 500 bin tl Paraya ihtiyacın var ve kirada oturacaksın ev alamazsın.
      Bana iyi bir şey söyler misin?

Yorumla
    • çoktatlıyıminanki
      çoktatlıyıminanki
      +1 yıl

E ne olmuş satıldıysa diyen birine laf anlatamazsın kardeşim a haber izlemekten böyle oldu bunlar

Yorumla
    • Topraki35
      Topraki35
      +1 yıl

@çoktatlıyıminanki doğru diyosun muhatap olmayacağım cahillerle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

İkisi de birbirinden iyi çunku ikisi de bu millete hakettiği seyi fazlasiyla verdi.
    Ama Ataturk tabiki önde.. Recep bey ise ancak onun kurdugu duzende iyi calişan bir figur olabilir. Ama hakkini yemeyelim ondan sonra verilen gorevi en iyi yapan kisi Recep Bey dir

1
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Yasa dışı ve kutuplaşmayı daha da derinleştirecek tehlikeli bir soru.. sorunun altı nefret ve hakaret söylemleriyle dolacak hoş değil…

1
    0 Yorumla
  • koklerdevrim
    koklerdevrim Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kıyaslamak, böyle bir soru yöneltip karşılaştırmak dahi abesle iştigal etmektir.

1
    0 Yorumla
  • Alpagu19
    Alpagu19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erdoğan Atatürk'ün yanına bile yaklaşamaz. Küresel çetenin sadece piyonudur. Bop onun döneminde ortaya çıktı. Türk Devletine yatın kalkın dua edin.

0
    0 Yorumla
  • gılmour76
    gılmour76 Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl

Atatürk ün olduğu yerde başka bir isim olamaz

1
    0 Yorumla
  • mngkargo
    mngkargo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

baş komutan memet cengiz bizim cengiz colın cengiz alayınızın mng

0
    0 Yorumla
  • Venetor
    Venetor Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Tebrikler. Kutuplaşmış KS kitlesini kibritle harladın.

0
    0 Yorumla
  • selinayaşkom
    selinayaşkom Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

* erdoğanı ya ATAM VARKEN ERDEOĞAN KİM. ATAMMMMM ATATÜRRRRKKKK TEK GERÇEK ATATÜRKKKKKKKKKKKKKKKK ATATÜRKKKK ATAMMMMMM

1
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

Öldügü halde rakip tabiki Atatürk

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ukraynalılar bilmez Atatürk bir başka idi. Dünyada ondan daha iyi bir lider yok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Böyle bir soru sorduğun için ben utandım mk

1
    2 Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

Merak ettiğim için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım almışsındır cevabını ervaa cım

Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA...

1
    0 Yorumla
  • Laviniyasu
    Laviniyasu Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Bu soru mu gercekten tabi ki Atam

1
    0 Yorumla
  • zsrndr
    zsrndr Takip Et
    Guru Yaş: 76 , eic 97%
    +1 yıl

Su ankete katilmak illegal ya

1
    0 Yorumla
  • -Rengarrr-
    -Rengarrr- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Böyle soru mu olur 😒

1
    0 Yorumla
  • pamuk_1
    pamuk_1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 82%
    +1 yıl

Gerçek dünya lideri tabi ki de Atatürk ❤️

1
    0 Yorumla
  • crazzy42
    crazzy42 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 99%
    +1 yıl

sorduğun soru mantıksız

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Soruya 2. Şahıs gibi gülüyorum

1
    0 Yorumla
  • ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Mustafa Kemal Atatürk

1
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Böyle bir soruyu sormadın diye düşünüyorum ben

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Boyle gereksiz bir kiyasmi olur :)))))

0
    0 Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

bu ne saçma kıyaslama.

0
    0 Yorumla
  • Manhesuss
    Manhesuss Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Erdoğanın kitlesi daha fazladır

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bu soruyu soran ya cahil akmal ya da hain.

0
    0 Yorumla
  • siyahatlıasilprenses
    siyahatlıasilprenses Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    +1 yıl

ikisi de değil.

1
    0 Yorumla
  • Sapikolmayinadamolun
    Sapikolmayinadamolun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Atatürk tabi ki sorman hata

1
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.

Mustafa Kemal Atatürk kıyasa açık değildir..

0
    0 Yorumla
  • Ako__
    Ako__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Atatürk ❤️

2
    5 Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Ako__
      Ako__
      +1 yıl

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu vatana saldıran emperyalistlere karşı kelimenin tam anlamıyla devrim yaptı bu ülkede eğer o olmasaydı ülkemiz Arap ülkesi olabilirdi

Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

Erdoğan nasıl

Yorumla
    • koklerdevrim
      koklerdevrim
      +1 yıl

Verilecek cevap, buradan Silivri'ye yol olabilir hjkfsfs :P

Yorumla
    • Ako__
      Ako__
      +1 yıl

Erdoğanı sevmiyorum sevmek zorunda değilim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Osman gazii

1
    2 Yorumla
    • Sophiamsı
      Sophiamsı
      +1 yıl

neden

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öylee

• melisssss_34
    melisssss_34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Atatürk ❤️

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Anketler > Atatürk mü Erdoğan mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erdoğan mı Atatürk mü? 14 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan mı Mustafa Kemal Atatürk mü? 22 cevap verildi
Atatürk vs Erdoğan? 19 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan mı, Mustafa Kemal Atatürk mü? 22 cevap verildi
Recep Tayyip Erdoğan mı Mustafa Kemal Atatürk mü ( Anket)? 20 cevap verildi
Atatürk mü daha güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan mı? 70 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnsanın canını sustukları mı, konuştukları mı acıtır?
  • Son ısırdığınız yiyeceği yeseydim ben ne yemiş olurdum?
  • Eşimin doğum günü pastası nasıl olmuş?
  • Yaş kriteriniz var mı?
  • Spor ayakkabı giyince gerçekten gün boyu konforlu hissediyor musunuz?
  • Sevdiğiniz kişiyi özlediğinizde ona yazar mısınız, yoksa rahatsız etmemek için susar mısınız?
  • İlk çantamı ördüm. Tamamen el emeği, bir haftada yaptım. Nasıl olmuş sizce ✨?
  • Tam bir çilek kiz ayakkabısı sanki?
  • Mutluluk nasıl tarif edilir?
  • Sıcak yaz gecelerinde favori içeceğiniz nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨