Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet hanfendi kaydınızı açıyorum. Annenizin kızlık soy isminin tersten roma rakamıyla ifade edilmiş 4. cüncü sıradaki harfin karşılık bulduğu matematik işlemi nedir?
Bizim kültürümüzde, kadın evlendiği erkeğin neslini sürdürdüğü için kocasının soyadını alır. Bizde soy erkek üzerinden yürür.
Musevilerde nesep anadan yürür. Bu nedenle onlara uygun bir durum. Bence hiç te uygun değil.
Kim kime dum Duma ettiler iyce, soy ağaçları bku yedi
Benim de aklıma şey takıldı, şimdi çocuklar annesinin soyadını mı alacak babasının soyadını mı 😃
Ona da üçüncü soyadı tayin ederler artık
Shshshhsj bence de
Cevap
4Cevap
Evet bence çok güzel bir uygulama olmuş her türlü konuda eşitlik olmalı bence kararı destekliyorum...
Evet çok doğru buldum.. ben de sevdiğim kadının soyadını almak isterdim
Erkekler feminen olacaksa soyadlarini tasimamiza gerek yok cunku onlar da bizim soyadimizi almiyor ama maskulen ise erkeği soyadini almamiz gerektigini dusunuyorum
Yetmez, çocukların soyadını seçme hakkına da sahip olmalıyız.
Evet, doğru buluyorum. Bir de memleket değişmese aniden kadınlar için ne güzel olur.
E kullanamiyo muydu ki
Dava açılması gerekiyordu, artık sadece evlilik memuruna söylemesi yeterli olacak, bi de eşinin soyisminin yanına eklenebiliyordu önceden artık tek başına da kullanabileceksiniz
Ben trde degilim de. Evlenirken kendi soyadinda kalınabiliyor bizde
Azerbaycan Türk'ü müsünüz?
Evet
Mantıklı. Zorlamayla olucak bir şey değil
Nau nau
Evet mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?