Güncellemeler
+1 yıl
Bedelli yapıp da konuşma o zaman orç evladı.
Güncellemeler
+1 yıl
Profilinde İşid/Hamas/El kaide/ÖSÖ fotoğrafı olan cano bize vatan millet askerlik dersi biliyor. Fotoğraftan videodan yeri nasıl bulacaklar diyor. Eee gerilla terörist kafası böyle bir şey işte. Askeriyeyle ilgili zerre bilgisi yok konuşuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O tarz yerler de çekim yapmak yasak olmalı. Teröristlerin saldırması için hedef gösteriyorlar bildiğin.
Evet heryerde bir açıklık bunlar geldi devletin gizli bilgileri cemaatler üzerinden düşman eline geçti fetö tüm bilgileri amerika ve düşmanlara dagitmadımi
Arama yaptım çıkmadı. Neyse boş ver sende onu sil girsin
Gitsin
yorumlarda var zaten arama yapmana gerek yok
Ediyor tabii ne de olsa sadece biz değiliz izleyen
Hayır, askerde er telefon yasağı var. Rütbeliler Android ile geziyor. 😂
Trajikomik.
Rütbeliler daha bilinçli kullanırlar diye bir varsayımla mı hareket ediliyor diyeceğim de yasaksa onlara da yasak olması lazım.
Düşünsene profesyonel örgüt destekçisi bir adam uzman çavuş oldu.
Bunların sosyal medya hesaplarına takip ettiklerine bakmıyorlar mı? Devlete girerken güvenlik soruştıurması yapılıyor onlara yapılmıyor mu?
Zaten işinde profesyonel bir adam güvenlik açığı yakalayabilir. PKK gibi örgütlerde ki bazı adamlar hakikaten tehlikelidir. Kılıktan kılığa girer. Bir dönemler mesela JİTEM vardı. Bu JİTEM kontrgerilla harekatı yaparak PKK'nın içine sızıyordu. İşte onlarda aynı taktiği yapar. PKK'nın siber savaşçıları da var.
Gerek yok. Dur.
Yorum yapamayacak yazıversen ne var?
Sen bana bırak :D Yazacağım şeyi kendim yazmak istedim.
hım tamam.
Zorunuza gitmiş sanırım, hoşuma gitti.
Benim zoruma ne gitmiş olabilir?
Bu kadının milliyetçi olması ve belki muhalif olmaması. Sizden olmayan herşeye karşı olduğunuz gibi bu kadına da sürekli eleştiri savurmanızı anlıyorum.
Sizinle aynı görüşte olmamak bir şereftir.
Ben Türk milliyetçisiyim. Atatürkçüyüm benimle aynı görüşte değilsen kardeşimsin. Bu kadın milliyetçi değil. Milliyetçi olan insanın bu tarz hassasiyetleri olur. Bunda zerre hassasiyet yok. Hassasiyet olmadığı gibi de bunun üzerinden prim yapıyor. Çok yürekli milliyetçi olsaydı eğer neden askerlerin dağın başında sadece bir çadırla korunaksız şekilde 3 aydır defalarca pkklılarca baskın yediği yerde tutulduğunu sorgular konunun uzmanlarıyla bunu tartışır öyle haber yapardı. Askerlerin pkklılarla çatıştığı yerde askeri koruyacak hiçbir cephe yok sınır yok asker her yerden açık hedef kabak gibi aynı yerde 20'nin üstünde şehit vermişiz. Bir yerde bu kadar şehit veriyorsan hareket planını pusu attığın yeri değiştirirsin sürekli saIak gibi aynı yerde durmazsın. Çok milliyetçiyse bir asker, askeri üniformayla twitterda internette kızım mutasyonlu SMA hastası yavrumu kurtarın diye milletten yardım dileniyordu. Asker üniformasıyla. Türk askeri nasıl böyle aciz gösterilir bu devlet niye insanlarını yaşatmıyor diye hükümeti eleştirirdi. Siz milliyetçi falan değilsiniz. Siz sadece kindarsınız. Siz kendi vatandaşınızı insanınızı sevmiyorsunuz. İçi boş aptalca bir kin, nefret var sizde.
İki de bir Mehmetçiğin nasıl zor şartlarda çatıştığını gösterdim diyor. Bu ülkede herkesin oğlu babası kocası askere gitti. Mehmetçiğin doğuda sınır ötesinde nasıl şartlarda savaştığını çok iyi biliyoruz. Biz sanki mehmetçik üstünde palmiyeli tişört şortla ayağında parmak arası terlikle elinde kokteyl bardağıyla karılarla eğlenmeye gitti zannediyorduk. O demese tahmin edemezdik.
Atatürkçüymüş hah, Atatürk'ün şağ ayak baş parmağının tırnağı bile olamazsınız vasıfsızlar sürüsü.
Gözünüze gözünüze sokacağız.
Ulan sığır bana bir şey olmuyor ben evimdeyim sıcak yatağımdayım. Olan askerlere oluyor. O adamlar orada canıyla cebelleşiyor priminş bu orrrlar kasıyor. Pokemon yarışı mı bu şerefffsizler suratına zenciler boşalasıca kahhpe.
İşte ülkemde yaşayan ortalama bir kemalist. Ağzından b'ok akıyor, her zaman ki gibi şaşırtmıyor.
Sanki canlı yayında kroki haritası gösteriyor, tepkiye bak. Kar kalınlığından karakolun koordinatlarını mı bulacaklar bre kemalist? Sizde hiç akıl yok mu lan? Her defasında Atamızın arkasına sığınıyorsunuz, kene gibisiniz aynı s'ktirip gidin şu ülkeden.