İnternet & Teknoloji İs yeri güvenlik kameralarını sürekli izlerler mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor buyuk bir isyeri sürekli izlenir mi kameralar Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl güncel İs yeri güvenlik kameralarını sürekli izlerler mi? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl CCTV de güvenlik personeli varsa sürekli izleniyordur onun dışında olaya göre geriye dönük inceleme yaparlar. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl işte büyük bir olay olması ya da şikayet olması lazm sanırm Yorumla KnightsSword +1 yıl CCTV de personel olsa bile bunu yukarıya taşıyacağını sanmıyorum görse bile bundan sonra daha dikkatli olun Yorumla Soran +1 yıl o personel yoksa peki yani bisi olmadiktan snra izlenir mi Yorumla KnightsSword +1 yıl sanmam izlenmez ayrıca bir şey olsa bile sizin o saniye-dakikaya ve o kameraya bakmaları da pek olası gelmiyor bana. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla KnightsSword +1 yıl ricalarr Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Sürekli izlenmez. bir şey varsa geriye dönüp incelenebilir. İzlenmemesi gereken bir durumun mu oldu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla Sahip06 +1 yıl Bu farkedilecek bşrşey değildir. Bir iki saniyelik bir görüntü. Uzun olsa görünme olasılığı daha yüksekti. 1 kez yaptı değil mi? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Sahip06 +1 yıl Bence kimse farketmemiştir. Rahat olun 👍 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl sürekli izlemezler bir şey olursa izlerler ama ne zaman ne olacağını bilemezsin işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla LoveBuzz_ +1 yıl ondan bir şey olmaz Yorumla Soran +1 yıl insalah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne suç işlenmişse izlenir gereken yapılır efendim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun efendim kimse karaktersizlere iş yerinde barındırmaz efendim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Guvenlik duruyor basında izlenmesi lazım. Ne yapcaksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona takılacaklarını sanmıyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl insalah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi aksamlar😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet izler yemekhanenin orada kimle seviştiysen görmüşlerdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izleyenler çoktan sana bakışını değiştirdi bile devamkee Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 41% +1 yıl genel olarak evet izlerler. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ama çok büyük bir fabrika ve çalışma alanı değil yemekhaneye giden yolda Yorumla oogghh +1 yıl kamera varsa ve kamera hareket sensörlü ise izleyen kişi bakmıştır. Yorumla Soran +1 yıl ama işte onlarca kamera var Yorumla
Honestchange Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayır tabiki ne sektordesiniz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl buyuk bir fabrika Yorumla Honestchange +1 yıl Hiç bir kamera sistemini başında oturupta izleme yapılmaz ara ara yapılabilir sorun ne tam anlatsaniz sorunu çözebiliriz belki Yorumla Soran +1 yıl yemekhanedye giderken erkek arkadasm arkamdan kalcama vurdu vurdu elini çekti snradan gördük arkada kamera varmış Yorumla Honestchange +1 yıl İsterseniz takip edin detaylı anlatayım size bu durumu sonra zaten silersiniz Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Yani büyük ihtimalle evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ama çok büyük bir yer çalışma alanı değil yemekhaneye giden yol Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. ya sevişecen ya bişey çalacan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla
gurkan0051 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Nie kacamakmi yaptinn :D 0 10 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik Yorumla gurkan0051 +1 yıl Aman canım ondan bisi olmaz et ete surtmadigi surece :D Yorumla Soran +1 yıl ınsalalh Yorumla gurkan0051 +1 yıl Korkmaa iliskiyede girsen bisi olmaz Yorumla Soran +1 yıl o kadar da değil:)) Yorumla gurkan0051 +1 yıl Daha fazlasi yani :D Yorumla Soran +1 yıl of saçmalama saniyelik bişeydi Yorumla gurkan0051 +1 yıl Sen soyle bi gel bakim :D Yorumla Soran +1 yıl daha nler Yorumla gurkan0051 +1 yıl Daha neler neler hemde sen bi gell oyle kalcaya tokat atilmaz nasil atilir gosterem :D Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaaani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl derken Yorumla Soran +1 yıl çok büyük fabrika dün oglen oldu olay yani bisi olsa şikayet etseler şimdiye kadar olmazmiydi yani o saniyelik olayı görürler mi Yorumla SarışınHukukçu +1 yıl İzlemediğim için bir şey diyemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
CCTV de güvenlik personeli varsa sürekli izleniyordur onun dışında olaya göre geriye dönük inceleme yaparlar.
işte büyük bir olay olması ya da şikayet olması lazm sanırm
CCTV de personel olsa bile bunu yukarıya taşıyacağını sanmıyorum görse bile bundan sonra daha dikkatli olun
o personel yoksa peki yani bisi olmadiktan snra izlenir mi
sanmam izlenmez ayrıca bir şey olsa bile sizin o saniye-dakikaya ve o kameraya bakmaları da pek olası gelmiyor bana.
teşekkür ederim
ricalarr
Sürekli izlenmez.
bir şey varsa geriye dönüp incelenebilir.
İzlenmemesi gereken bir durumun mu oldu?
erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik
Bu farkedilecek bşrşey değildir. Bir iki saniyelik bir görüntü.
Uzun olsa görünme olasılığı daha yüksekti.
1 kez yaptı değil mi?
evet
Bence kimse farketmemiştir. Rahat olun 👍
sürekli izlemezler bir şey olursa izlerler ama ne zaman ne olacağını bilemezsin işte
erkek arkadaşım yemeğe giderken arkamdan kalcama vurdu kimse gormedi dönüşte kamerayı fark ettik
ondan bir şey olmaz
insalah
Ne suç işlenmişse izlenir gereken yapılır efendim
Geçmiş olsun efendim kimse karaktersizlere iş yerinde barındırmaz efendim
Guvenlik duruyor basında izlenmesi lazım. Ne yapcaksin
Ona takılacaklarını sanmıyorum 😊
insalah
İyi aksamlar😊
evet izler yemekhanenin orada kimle seviştiysen görmüşlerdir
izleyenler çoktan sana bakışını değiştirdi bile devamkee
genel olarak evet izlerler.
ama çok büyük bir fabrika ve çalışma alanı değil yemekhaneye giden yolda
kamera varsa ve kamera hareket sensörlü ise izleyen kişi bakmıştır.
ama işte onlarca kamera var
Hayır tabiki ne sektordesiniz
buyuk bir fabrika
Hiç bir kamera sistemini başında oturupta izleme yapılmaz ara ara yapılabilir sorun ne tam anlatsaniz sorunu çözebiliriz belki
yemekhanedye giderken erkek arkadasm arkamdan kalcama vurdu vurdu elini çekti snradan gördük arkada kamera varmış
İsterseniz takip edin detaylı anlatayım size bu durumu sonra zaten silersiniz
Yani büyük ihtimalle evet
ama çok büyük bir yer çalışma alanı değil yemekhaneye giden yol
ya sevişecen ya bişey çalacan
Nie kacamakmi yaptinn :D
Aman canım ondan bisi olmaz et ete surtmadigi surece :D
ınsalalh
Korkmaa iliskiyede girsen bisi olmaz
o kadar da değil:))
Daha fazlasi yani :D
of saçmalama saniyelik bişeydi
Sen soyle bi gel bakim :D
daha nler
Daha neler neler hemde sen bi gell oyle kalcaya tokat atilmaz nasil atilir gosterem :D
Yaaani
derken
çok büyük fabrika dün oglen oldu olay yani bisi olsa şikayet etseler şimdiye kadar olmazmiydi yani o saniyelik olayı görürler mi
İzlemediğim için bir şey diyemem
Ne sandin