Tüketiciye niçin abd ürünü alıyorsun demek ne kadar doğru bilmiyorum
bence bunun yerine abd vatandaşına "niçin hala o savaş canlısı başkanınızı destekliyorsunuz" diyerek ikna etmek daha etkili sonuç verecektir.
çünkü abd'deki teknolojiler çok ileri seviyede, Çin tek başına bununla mücadele edemiyorken senin ülkesel çapta herkesin elinden abd ürünlerini alman etki oluşturmayacaktır
evet garip ama bugün Türkiye bir anda yok olsa dünyanın dengesi açısından ciddi bir etki uyandıracağını hiç mi hiç sanmıyorum.
Bakın bende çok istiyorum abd gibi savaş çığırtkanı ve her b*kun altından çıkan bir ülkenin zarar görmesini, ders almasını,
ama bu günümüz şartlarında gerçekçi değil.
bir abd vatandaşını savaş çığırtkanı başkanlarını desteklemekten vazgeçirdiğiniz anda çok daha büyük zararı vereceksiniz emin olun, onların tepki vermesini sağlarsanız yine çok etkiniz olur.
ama senin bir tepki vermen etkisiz bunu anlayın lütfen.
biz en kritik ve temel konularda onlara bağımlı bir ülkeyiz ve bu bağımlılık ancak devlet çapındaki kritik yatırımlarla bir nebze dengelenebilir,
abd vatandaşları ya da global bir tepki yavaşlatır / engeller.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Amerikada fikrin varsa sunum yapıyorsun ve yatırımcılar sana destek oluyor. Ek olarak şirket kurmak patent almak çok basit. Enflasyon yok seviyesinde olduğu için teknoloji ye ulaşmak otomobile ulaşmak ve benzeri şeyler çok basit. Türkiyede fikre destek veren yok. Şirketi kur gelecek vaad ediyorsa sana yatırımda bulunalım aslında bu hikaye kazancına ortak olalım beleşten diyorlar. Şirket kurmak patent almak fabrika vs açmak feci zor. Hadi bir şey ürettin fabrika olarak çinle anlaştın paypal yasak gümrük vergileri yüksek doğal olarak kazanç 100 birimse sana 1 birim kalıyor ve diyor ki insanlar asgari ücret ile çalışsam daya çok kazanırım. Kısaca ülkede tarım ve hayvancılık sanayi iş fikirleri inovasyon patent alma gençlere yatırım felan desteklenmeli ama destekleniyor mu hayır. Etkinliğe gittim girişimcilik ödüllerini thy lassa gibi paraya ihtiyacı olmayan firmalar almıştı. Yani büyük güç tabiki onlarda olacak bizde daha adalet bile sağlanamıyor.
Devletin sattığı tüm kurumlar ülke için en önemli kurumlardı. Ülkenin ana iletişim kurumu türk telekom satıldı turkcell satıldı telsim vodafona satıldı. Deneme yaptılar askeri uçaklar piste iletişim koptu diye inememişti. ya da bir ara elektrik idareleri tüm ülkede komple elektriği kesip test yapmışlardı. ya da devam edeyim kağıt fabrikaları satıldı peçete bile feci pahalılaştı ve peçete gibi temel bir ürünü bile savaş çıksa ülkeden çekebilirler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!