Fenerbahceli gurbetci kankam iyi ozetlemis :)
AMD candir gerisi heyecandir. Ryzen + Radeon sonuna kadar <3 gerci nvidia da kullaniyorum laptopta fksfdakfsk
Fenerbahceli gurbetci kankam iyi ozetlemis :)
AMD candir gerisi heyecandir. Ryzen + Radeon sonuna kadar <3 gerci nvidia da kullaniyorum laptopta fksfdakfsk
Cevap
2Cevap
evet severim bennde
aslansin :)
Knk işlemci ryzen, gpu nvidia
olur olur ryzen'dan sasma da team green de kabulumuz sonucta o da ayri kral :)
Team Green ne yaww duymadım bro
Team Green = nVidia
Team Red = AMD
Team Blue = Intel
:)
Heeeee bir ara intel arc çıkardı ama tutmadı
1-2 jenerasyon daha gecmesi lazim. GPU piyasasi intel icin daha yeni bir heyecan zamanla oturturlar ama ben 15 senedir AMD dururken Intel'e kolay kolay yuz vermemis birisi olarak pek bakmam herhalde
Amd hala sürücüleri zayıf diye biliyorum nvidia bu konuda lider hem güç olarak da daha tasarruflu
yok AMD suruculeri neredeyse kusursuz ozellikle son 2 senedir. Asil nvidia 566.36 dan sonra ne cikardiysa s. cti batirdi. 5000 Blackwell serisi kartlar berbat otesi. Iyi oldu biraz topallasinlar AMD Radeon'un yeniden yukselmesi lazim boylece rekabet artar fiyatlar duser tuketici kazanir.
Aynen şu an 4060 var dlss için aldım güzel ama vram 8 bazen deli ediyor
guzel is gorur. Overclock, undervolt eder bir de Lossless Scaling Frame Generation kullanirsan idare eder seni 5-6 sene rahatlikla. 5000 serisinden uzak dur muhakkak berbat kartlar ama nVidia bu sonucta mutlaka 6000 serisi ile toparlar kendini.
Over işine girmeyi düşünmüyorum voltajlada oynayasım pek yok gittiği kadar knk
anliyorum kankam haklisin ben de seneler once korkardim sonra bir gun deneyelim dedik o gunden beri bagimlisi oluyorsun surekli gozun fps ve sicaklik metrelerinde geziyor bulasmamak en iyisi :)
Aynen ben bir de korsan takılıyorum artık derece gözümün önünde bir kez mining yedim fan uçak motoruna döndü shshhs
hahaha gecmis olsun
Sağol 😆
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! Yani harbiden AMD her zaman gönüllerimizde taht kurmuş bir marka 😎 Ryzen’lerin fiyat performansı mükemmel, bir de Radeon ekran kartlarıyla kombine edince sistem canavara dönüşüyor. Ama NVIDIA’yı da es geçmeyelim, özellikle laptopta harika işler çıkarıyor. Oyun performansı, ray tracing falan tam bir teknoloji şöleni.
AMD’ci misin yoksa NVIDIA mı takılıyorsun bugünlerde? 😏