hangisi daha çoık partiyi takım tutar gibi hale getiriyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
AKP den daha fanatiği yok görmedim duymadım... karşısına sandalet çıksa kazanılması gereken bir seçimdi
Her türlğ insan var her iki partide de. Ama çoğunluk hizmete bakıyor yani hizmet biterse oylar düşer
Ondan dolayı oylar düşmüyor
Hizmete mi bakarlar CHP seçmeni hizmete bakacak olsaydı İzmir’de bir tane belediye başkanı CHP’den olmazdı koskoca Büyükşehir kıyı şeridi dışında bildiğin harabe bir şehir doğru düzgün hiçbir şeyi yok
@işinsanı hizmete bakan da çok var dostum öyle söyleme.
O zaman ben sana şöyle bir soru sorayım İzmir Büyükşehir belediyesinin bugüne kadar aldığı oy oranlarına bak insanlar hizmete mi bakıyor yoksa kişinin CHP’li olmasına mı bakıyor onu çok net görürsün yani buna benzer Türkiye’de bir çok il vardır da ben net bir örnek olsun diye İzmir dedim
@işinsanı baktım ve cevabım değişmedi.
İmamoğlu gibi hizmet eden bi tane adam yok
:)))
@ArthurMorgan93 hşzmetşnden memnun değilim, düzgün bir icraatinş görmedim
Bende hükümetin hizmetinden memnun değilim 😂
@ArthurMorgan93 tamam işte burada zaten amaçmda bu hşzmete oy vermek. Memnunndeğşlsen oy vermezsin ben öyle yapıyorum. Bekkentilerimi karşılayan oyumu alır. Gerisi yol alır
Ama işte İmamoğlu İstanbul'da istihdam yarattı İBB ofislerinden iş bulabiliyorsun sosyal belediyecilik yapıyor ve şehir çok temiz 25 sene sonra İstanbul'un tarzı değişti
@ArthurMorgan93 Tuzla metrosuna bir başladılar hala öyle duruyır yıllardır. Hava ray projemiz vardı tuzlada önceki belediye askıya almıştı bu geldi bunda askıya aldı. Ulaşım su ve bunun gibi giderlerde çol ciddi zamlar yaptılar seçim vaatlerinin tam tersi hareketlerde bulundular. Ben beklediğim hşzmeti bulamadım açıkcası. Mevcut sistemi bile yürütemediler ve iatanbukda trafik problemi bu dönemde katlanarak arttı. Nereye el atsak bir sorun var yani ben aldığım hşzmetten memnun değilim ama sen memnunsan oyunu verebilirsin sorun yok. Kim nenistiyorsa ona oy verir
eskişehirde ki chplilerde hizmete bakıyor yılmaz büyükerşen başkan hizmet yapıyor hizmet parti meselesi değil kişi meselesi diyelim çalışmak istteyen çalışıyor
Umurumda değil ben gördüğüm ve faydalandığım hizmete bakarım. Senin söylediklerin bana boş gelir, kendi araştırmamı yapar kenimmkarar veririm samimi birmhizmet alıyırmuyum almıyormuyummdiye
Türkiye bitmiş ekonomisi çökmüş millet aç herkes dolandırıcı olmuş... Ben bu halk kadar basiretsiz görmedim. buradaki Muhabbetlere gel 😂vay be acımıyorum yemin ederim
@ArthurMorgan93 istedipin cevabı alamadın sanırım ve gömmeye küçümsemeye mi çalışıyorsun. Bu ülkede seçmen olarak bana koyun diyenlere aala oyumu vermedim vermem de. Kalanlar arasında da halkına en iyi hizmeti vereni seçerim. Mantık insanıyımdır. Halkını küçğmseyen önemsemeyenle işim olmaz kim okursa olsun.
Senin kime oy verdiğinden banane ama senin seçimin beni etkilerse konuşurum. Senin başkanın 1000 çeşit kahvaltıyla güne başlayıp altın klozet kullanıp sonrada kendin için ay sonunu nasıl getireceğim nasıl kira vereceğim diye düşünmek kendi tercihin ve seçimin o beni ilgilendirmez. Halk liderin aynadaki halidir. Yolunuz açık olsun
@ArthurMorgan93 yşne bşr bol konuşma görüyorum
Akp ve chp seçmenin birbirinden farkı yok. Kula kulluğa devam ediyorlar.
CHP lilerin belli kesiminin eyvallahı olmaz akp seçmeni gibi.
Chpnin koyunu daha farklı bence. Akp seçmeni alternatif bulumca gidecek türden çünkü
AKEPE :d
İkiside koyun sürüsü.
Akp bence